Ἁlireza
کاربر سایت
پینگ 180 با کجا ؟!اقا پینگ 180 رو adsl واسه بازی انلاین و فیفا خوبه ?توروخدا جواب بدید
اگه بهتر هم هست کدوم شرکت (adsl )?
پینگ 180 با کجا ؟!اقا پینگ 180 رو adsl واسه بازی انلاین و فیفا خوبه ?توروخدا جواب بدید
اگه بهتر هم هست کدوم شرکت (adsl )?
4.2.2.4
الان که قطعه دارم اثاث می کشیم D:خیلی خوبه برای بازی!!!!!!! با این سرعت تراکتوری اینترنت....
یه پینگ هم از آلمان فرانکفورت بگیر ببینم؟
! پینگم 500 بود
!!! بقیه سرورا هم تیر میزدم یارو نمیمرد
!!
)xپارس آنلاین ؟؟ عمرا !!ببخشید بهترین isp شد پارس انلاین؟؟؟ :confused:
به لعنت سگ نمیرزه پینگش !! 
امروز تو کرایسیس 2 تو 5 تا از سرورا کیکم کردن! پینگم 500 بود
!!! بقیه سرورا هم تیر میزدم یارو نمیمرد
!!
پینگ با 4.2.2.4 و چیز پی ان : 400-420 !!)x
پارس آنلاین ؟؟ عمرا !!به لعنت سگ نمیرزه پینگش !!
![]()
الان که قطعه دارم اثاث می کشیم D:
ولی اون موقع که وصل بود همیشه زیره 200 بود

از این شاش آنلاین بکن برو به isp دیگه بگیر توف لعنتی نمی ارزه؟ خود دانی؟!
ok هستش اگر نوسان نداشته باشه خوبه؟! برای بازی انلاین ؟.........![]()
!! یک سرور داره ایرانی ، یک سرور داره روسی ، یک سرور داره آمریکایی 1000 تا سرور دارن !! باید پینگت با اونا پایین باشه ! :d
!! :d
!!الان 30k خوبه ؟؟دوستان من 20 روز پیش از دیده بان نت سرویس 256 نامحدود گرفتم خیلی ازش راضی بودمسرعت دانلودم بالای 30 K بود از دیشب شده زیر 10Kبهشون زنگ میزنم میگه از 5 شنبه قانونی شده که سرویستون با 9 نفر دیگه شار میشه خیلی خیلی اعصابم داغونه دوستان یه کمکی بکنندمیخوام شرکت اینترنتیمو عوض کنم یه شرکت بهم معرفی کنند که بتونم یه سرویس نامحدود با سرعت خوب با قیمت ارزان بگیرم نامحدود بودن خیلی برام مهمه
من 128 پارس آنلاین دارم 250k سرعتشه
!از مخابرات بگیر خوبه جیگر؟!!!دوستان من 20 روز پیش از دیده بان نت سرویس 256 نامحدود گرفتم خیلی ازش راضی بودمسرعت دانلودم بالای 30 K بود از دیشب شده زیر 10Kبهشون زنگ میزنم میگه از 5 شنبه قانونی شده که سرویستون با 9 نفر دیگه شار میشه خیلی خیلی اعصابم داغونه دوستان یه کمکی بکنندمیخوام شرکت اینترنتیمو عوض کنم یه شرکت بهم معرفی کنند که بتونم یه سرویس نامحدود با سرعت خوب با قیمت ارزان بگیرم نامحدود بودن خیلی برام مهمه
برا من 120 میدهپینگ مخابرات با 4.2.2.4 چنده؟ لطفا خالی نبندید چون درخواست دادم D:
برا من 120 میده
---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------
این دیگه چیه مسعود!
یعنی تو شبا سرعتت همینقدره؟
به نظر من مهمترین بخش یک سرویس اینترنت سرعت ساعات رایگانه:d
بیا مخابرات خودتو خلاص کن:d
افرین منم میگم بیاد مخابرات خیلی خوبه شایان ت هم از مخابرات میگیری؟؟!
منم رو خط دفترمون 128 پارس انلاین دارم سرعتش رو 400 میچرخه !الان 30k خوبه ؟؟من 128 پارس آنلاین دارم 250k سرعتشه
!