بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز تو کرایسیس 2 تو 5 تا از سرورا کیکم کردن :| ! پینگم 500 بود :| !!! بقیه سرورا هم تیر میزدم یارو نمیمرد :| !!
پینگ با 4.2.2.4 و چیز پی ان : 400-420 !!
:| )x

ببخشید بهترین isp شد پارس انلاین؟؟؟ :confused:
پارس آنلاین ؟؟ عمرا !! :| به لعنت سگ نمیرزه پینگش !! :|

امروز تو کرایسیس 2 تو 5 تا از سرورا کیکم کردن :| ! پینگم 500 بود :| !!! بقیه سرورا هم تیر میزدم یارو نمیمرد :| !!
پینگ با 4.2.2.4 و چیز پی ان : 400-420 !!
:| )x

پارس آنلاین ؟؟ عمرا !! :| به لعنت سگ نمیرزه پینگش !! :|

از این شاش آنلاین بکن برو به isp دیگه بگیر توف لعنتی نمی ارزه؟ خود دانی؟!

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 PM ارسال شده بود ----------

الان که قطعه دارم اثاث می کشیم D:
ولی اون موقع که وصل بود همیشه زیره 200 بود

ok هستش اگر نوسان نداشته باشه خوبه؟! برای بازی انلاین ؟.........;)

منم پارس انلاین دارم ولی پینگش خوبه

2181517554.png

2181576908.png

:| :| :| :|

85 با تهران ؟؟ :|

از این شاش آنلاین بکن برو به isp دیگه بگیر توف لعنتی نمی ارزه؟ خود دانی؟!

ok هستش اگر نوسان نداشته باشه خوبه؟! برای بازی انلاین ؟.........;)

بازیهای آنلاین که اینجوری نیست :| !! یک سرور داره ایرانی ، یک سرور داره روسی ، یک سرور داره آمریکایی 1000 تا سرور دارن !! باید پینگت با اونا پایین باشه ! :d

برای مثال ؛ بهترین سرور برای بازی های آنلاین سرور ایرانی هست که اگه بازی نداشت روسی ! من خودم تو کرایسیس با سرور آمریکا پینگم 300 ـه :| !! :d

بابا تا هفته دیگه از این خونه میریم ، اونوقت ISP رو عوض میکنم :> !!

دوستان من 20 روز پیش از دیده بان نت سرویس 256 نامحدود گرفتم خیلی ازش راضی بودمسرعت دانلودم بالای 30 K بود از دیشب شده زیر 10Kبهشون زنگ میزنم میگه از 5 شنبه قانونی شده که سرویستون با 9 نفر دیگه شار میشه خیلی خیلی اعصابم داغونه دوستان یه کمکی بکنندمیخوام شرکت اینترنتیمو عوض کنم یه شرکت بهم معرفی کنند که بتونم یه سرویس نامحدود با سرعت خوب با قیمت ارزان بگیرم نامحدود بودن خیلی برام مهمه

دوستان من 20 روز پیش از دیده بان نت سرویس 256 نامحدود گرفتم خیلی ازش راضی بودمسرعت دانلودم بالای 30 K بود از دیشب شده زیر 10Kبهشون زنگ میزنم میگه از 5 شنبه قانونی شده که سرویستون با 9 نفر دیگه شار میشه خیلی خیلی اعصابم داغونه دوستان یه کمکی بکنندمیخوام شرکت اینترنتیمو عوض کنم یه شرکت بهم معرفی کنند که بتونم یه سرویس نامحدود با سرعت خوب با قیمت ارزان بگیرم نامحدود بودن خیلی برام مهمه
الان 30k خوبه ؟؟ =)) من 128 پارس آنلاین دارم 250k سرعتشه ;;) !

از مخابرات بگیر خوبه جیگر؟!!!

پینگ مخابرات با 4.2.2.4 چنده؟ لطفا خالی نبندید چون درخواست دادم D:
برا من 120 میده:)

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

10 دقیقه بعد از شروع ساعات رایگان (2:10) :

2180162563.png

http://www.speedtest.net/result/2180162563.png

این دیگه چیه مسعود!
یعنی تو شبا سرعتت همینقدره؟
به نظر من مهمترین بخش یک سرویس اینترنت سرعت ساعات رایگانه:d
بیا مخابرات خودتو خلاص کن:d

برا من 120 میده:)

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

این دیگه چیه مسعود!
یعنی تو شبا سرعتت همینقدره؟
به نظر من مهمترین بخش یک سرویس اینترنت سرعت ساعات رایگانه:d
بیا مخابرات خودتو خلاص کن:d

افرین منم میگم بیاد مخابرات خیلی خوبه شایان ت هم از مخابرات میگیری؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or