بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اون بابای مرفهت با سانتافش تو حلقم! :دی بابات آنلاین چی میزنه؟ :دی
ازین به بعد افرادی که سرعت بالای 5 مگ دارن حق ورود به این تاپیک رو ندارند. :| :|

...........

سرعت اپلودم شده 1 مگ باز! :| : |

2159411556.png

خب شکر خدا ما بالای 5مگ نداریم ! :دی

-----

نمیدونم والا ! :دی نگاه نکردم ! :دی

:|
خوشی زده زیر دلت؟!اون Faster than رو بخون :|
مرفه بی درد :|
lol
دانلودم 0.20 پینگم 90 سر آپلود که کلا ارور میده :| یه آواتار به زور آپلود میکنم :|

سرعت آپلود رو الان با یک تماس اوکی کردم!
حالا متوجه تاثیر سرعت آپلود روی پینگ شدید؟

2159439966.png

اون بابای مرفهت با سانتافش تو حلقم! :دی بابات آنلاین چی میزنه؟ :دی
ازین به بعد افرادی که سرعت بالای 5 مگ دارن حق ورود به این تاپیک رو ندارند. :| :|

...........

سرعت اپلودم شده 1 مگ باز! :| : |

2159411556.png
:|
خوشی زده زیر دلت؟!اون Faster than رو بخون :|
مرفه بی درد :|
lol
دانلودم 0.20 پینگم 90 سر آپلود که کلا ارور میده :| یه آواتار به زور آپلود میکنم :|

پینگ اینترنت شرکت بابام ! :دی
2158874678.png

---------- نوشته در 08:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

آخ خیلی حال میده ! :دی منم کانترو 1.5 ساعته دانلود کردم ! :دی

قصد توهین ندارم ولی با سوادی که من دارم منطقا پینگ نمیتونه ۰ باشه غیر ممکن هستش

قصد توهین ندارم ولی با سوادی که من دارم منطقا پینگ نمیتونه ۰ باشه غیر ممکن هستش

درسته.
این پینگ صفر نیست! بلکه بین 0 و 1 هست مثلا 0.75 :دی که صفر میزنه! مقادیر کمتر از 1 رو کلا صفر میزنه! چه 0.99 باشه و چه 0.01 :)

تو می تونی وایرلس بگیری اصلا حرفم نزن :دی !

نه همین رو به زور گرفتم شرمندتم اساسی :| !

تا 1 ماه دیگه باید دفتر رو خالی کنیم پولم ندارم 200 تومن پول لوازم وایرلس بدم :|

...........
این نوین نت سرعت شبانش چطوریه ؟!
میخوام 512 5GB رو که 12 تومن میده رو بگیرم !!

آخرین ویرایش:
دوستان وایرلس دار (تهران ) لطف کنند به ترتیب ۵ تا وایرلس برتر تهران رو معرفی کنند ( تهران رسانه منطقه ما رو پوشش نمیده)
مرسی

پتیاک

سیستک

پاسارگاد

پردازگستر

من به غیر از پتیاک , تجربه از این 3 تا شرکت رو دارم !

به نظر من هر سه تاشون خوبن , به شرطی که از نظر Distance , موانع بین راهی , تجهیزات , مشکلی نداشته باشی !

رادیو و انتی که من استفاده میکنم اسمش Bullet5 هستش اینم عکسش ( برای فاصله های دور خیلی عالیه , جنس خوب ,فرسنتده و گیرنده سیگنال بسیار خوبیه, موقعی که هوا بارونی بشه هیچ تاثیری رو اینترنت نیمذاره )

خوده رادیو با انتن تقریبا 250 تومان در میاد

اگه شرکته محلی دارید که بهتون نزدیکه NanoStation خوبه , ولی اگه یه چی جوندار میخوای همین Bullet5 عالیه

یادمه شرکت پرداز گستر حدوده 3 سال پیش تو تعرفعه هاش تا سرعت 5 مگ به صورت نامحدود گذاشته بود که الان برداشته !

پتیاک

سیستک

پاسارگاد

پردازگستر

من به غیر از پتیاک , تجربه از این 3 تا شرکت رو دارم !

به نظر من هر سه تاشون خوبن , به شرطی که از نظر Distance , موانع بین راهی , تجهیزات , مشکلی نداشته باشی !

رادیو و انتی که من استفاده میکنم اسمش Bullet5 هستش اینم عکسش ( برای فاصله های دور خیلی عالیه , جنس خوب ,فرسنتده و گیرنده سیگنال بسیار خوبیه, موقعی که هوا بارونی بشه هیچ تاثیری رو اینترنت نیمذاره )

خوده رادیو با انتن تقریبا 250 تومان در میاد

اگه شرکته محلی دارید که بهتون نزدیکه NanoStation خوبه , ولی اگه یه چی جوندار میخوای همین Bullet5 عالیه

یادمه شرکت پرداز گستر حدوده 3 سال پیش تو تعرفعه هاش تا سرعت 5 مگ به صورت نامحدود گذاشته بود که الان برداشته !

ممنون دوست عزیز
مشکل اینجاست که بعضی شرکت ها که تماس گرفتم اجباراٌ باید از خودشون رادیو مودم رو بر داریم اونم با قیمت بالا
نانو استیشن m5 رو قیمت گرفتم ۱۸۰ (شرکت ها ۲۲۰ میدن)
Bullet5 خیلی بهتر از نانو استیشن m5 هستش ؟ (چون ۷۰ تومن زیاد برام مهم نیست)(و اگه آره از کجا میشه خرید .)

یه سوال دیگه . منطورت از پاسارگاد همون توسعه رسان پاسارگاد هستش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or