بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نظر تون در مورد این پینگ چیه :
06819199799117694535.png
[/URL][/IMG]

من نویز ندارم نه:
67536946953786605450.png
[/URL][/IMG]
قابل توجه کسایی که می گن صبانت خوبه ؟!!!!

مخابرات چند وقتی هست که پینگش خیلی خوب شده. و مهم تر از این لگ و تاخیرش در بازی خیلی کم شده.البته بعضی اوقات نوسان پینگ دارم با مخابرات که در بازی رو اعصابه!
این هم پینگم در بتل3:
35313879934301191870.jpg

کین هم بن شد خیالم راحت شد :d بعد از اون بازیسنتر میخوابه دیگه کسی نیست اسمم و آپ بده .

KANE
چرا بن شد ؟ :|

یو ها ها ها دوباره برگشتم دیدن اشتب بن شدم ... زدم خودشون رو بن کردم =))

یو ها ها ها !

با نامه ـم توافق شده فقط باید این صاحب خط که پدر هستند از سفر تشریف بیارند و بریم مخابرات و 512 رو از حلقشون در بیاریم :دی

پرابم ؟!

KANE

یو ها ها ها !

با نامه ـم توافق شده فقط باید این صاحب خط که پدر هستند از سفر تشریف بیارند و بریم مخابرات و 512 رو از حلقشون در بیاریم :دی

پرابم ؟!

خوش بحالت میتونی نامه جور کنی !

من امروز رفتم مخابرات مشکل قطع نشدن شاتل تا بخشی حل شد و گفتند 256 میخای گفتم کارت دانشجویی ندارم گفت تو خانواده دانشجو یا لیسانسه هست گفتم آره خلاطه می خواستم بدونم میتونم دو تا از مخابرات اینترنت بگیرم که یکیش با همون مدرک لیسانس با سرعت 512 و یکی معمولی 128 برای یک خط دیگر برای یک خانه گرفت ؟ میشه با یه مدرک برای دو تا خط از یک خونه 512 گرفت ؟ ممنون

KANE

یو ها ها ها !

پرابم ؟!

آواتارت تو حلقم
از اون خوبا بزار:d
این داره میاد آدمو بزنه:-s

پینگ اینترنت شرکت بابام ! :دی
2158874678.png

---------- نوشته در 08:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

آخ خیلی حال میده ! :دی منم کانترو 1.5 ساعته دانلود کردم ! :دی

اون بابای مرفهت با سانتافش تو حلقم! :دی بابات آنلاین چی میزنه؟ :دی
ازین به بعد افرادی که سرعت بالای 5 مگ دارن حق ورود به این تاپیک رو ندارند. :| :|

...........

سرعت اپلودم شده 1 مگ باز! :| : |

2159411556.png

اون بابای مرفهت با سانتافش تو حلقم! :دی بابات آنلاین چی میزنه؟ :دی
ازین به بعد افرادی که سرعت بالای 5 مگ دارن حق ورود به این تاپیک رو ندارند. :| :|

...........

سرعت اپلودم شده 1 مگ باز! :| : |

2159411556.png
:|
خوشی زده زیر دلت؟!اون Faster than رو بخون :|
مرفه بی درد :|
lol
دانلودم 0.20 پینگم 90 سر آپلود که کلا ارور میده :| یه آواتار به زور آپلود میکنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or