بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تا حالا 16 بار پرسیدم بازم میپرسم ! جواب ندین بازم میپرسم...
وایرلس خوب تو کرج معرفی کنید ! کرجیا کجایید ؟! بچه های البرزِ سرافراز ... :دی التماس کنم ؟ :دی

وایرلس خوب تو کرج معرفی کنید ! کرجیا کجایید ؟! بچه های البرزِ سرافراز ... :دی التماس کنم ؟ :دی

کرج که نیازی نداره دنباله وایرلس بگردی , نت غول زیاد دیدم رو همین خط های مخابرات ,

البته لینک پرداز و فناوران چی چی رو من شنیدم خوبه :d

شنیدم تو کرج یه شرکت وایرلس هست به نام خورشید نت که دست کمی از همین شرکت رسانه تهران نداره
برو تو کارش:d

شنیدم تو کرج یه شرکت وایرلس هست به نام خورشید نت که دست کمی از همین شرکت رسانه تهران نداره
برو تو کارش:d

قیمتاش رو من چند وقت پیش دیدم یه طوری بود :دی
-------------------------------

این شرکتی که من ازش اینترنت گرفتم خیلی باحاله. میری دفترشون اسمشون رو زده "طلیعه فنون گیتی". اسم سایتشون "گیتی نت". میری تو قسمت پشتیبانی نوشته "ماهان نت". خودشون هم که نمایندگی آسیاتک هستن.:دی خیلی باحاله به خدا.:))

قیمتاش رو من چند وقت پیش دیدم یه طوری بود :دی
-------------------------------

این شرکتی که من ازش اینترنت گرفتم خیلی باحاله. میری دفترشون اسمشون رو زده "طلیعه فنون گیتی". اسم سایتشون "گیتی نت". میری تو قسمت پشتیبانی نوشته "ماهان نت". خودشون هم که نمایندگی آسیاتک هستن.:دی خیلی باحاله به خدا.:))

تازه اولش هم دنیا نت بود

2,3 ماه هر روز اونجا بودم ! آخر سرم بهم پیشنهاد دادن بیام تو پشتیبانی :دی

-

من خودم از خورشید نت دارم سرویس میگرم 1Mb با 50 گیگ ماهی 108 تومن الان 10 روزه که دیگه لاین رو باز نمیکنن دلیلی هم ندارن میگن فعلا باز نمیکنیم :d

از پینگ خییی راضی ام ولی سرعت دانلودم فعلا 160 170 ( البته زنگ میزنم پشتیبانی برای 2.3 ساعت باز میکنه لاینو ولی نه مثل همیشه )

تازه اولش هم دنیا نت بود

2,3 ماه هر روز اونجا بودم ! آخر سرم بهم پیشنهاد دادن بیام تو پشتیبانی :دی

-

من خودم از خورشید نت دارم سرویس میگرم 1Mb با 50 گیگ ماهی 108 تومن الان 10 روزه که دیگه لاین رو باز نمیکنن دلیلی هم ندارن میگن فعلا باز نمیکنیم :d

از پینگ خییی راضی ام ولی سرعت دانلودم فعلا 160 170 ( البته زنگ میزنم پشتیبانی برای 2.3 ساعت باز میکنه لاینو ولی نه مثل همیشه )

من تازه وایرلس گرفتم سر در نمیارم این که میگید چیه ؟ لاینو باز نمیکنن ؟!
شبانه رایگان هم داره این خورشید نت ؟ سرویس 512ـش میدونید چنده سرعتش ؟

من خودم از اینجا 256 میگیرم سرعتم 50 و پینگم خیلی خوبه 160-170 ولی پشتیبانی در حد فلوجس :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or