بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1_ من سمت پاسدارانم
2_تو سایتشون بری مودم های تایید شده رو گذاشتن خود من asus دارم
3_...
4_من حتی نامه هم ندادم یا کارت دانشجویی خیلی راحت قبول کردن بدون حتی یک سوال
5_نه خودم از بیرون گرفتم
6_اوایل سرویس ماهی دو گیگ رو گرفته بودم + شبانه رایگان یه نیم سالی به همین منوال گذشت ولی ادم بعد یه مدت معتاد اینترنت میشه الان ماهی 4 گیگ میگیرم باز گاهی وقتا کم میارم
7_خیر
8_معمولی

اره به گمانم دلینک میخوره:d

من اينترنت مخابرات دارم. 512 نامحدود.
يه نامه از شركت محل كارم بردم و يه هفته اي الاف بودم تا جوابش اومد و موافقت كردن. مثل اينكه ماهي حدود 24 تومن يا همين حدوداس!
فاصله ما با مركز مخابراتي يه مقدار زياده و رو خطمون فيبر هم داريم به همين خاطر سرعتش يه مقدار افت ميكنه موقع دانلود. بين 55 تا 60 متغيره. اما خوب بازم از دايال آپي كه داشتم خـــعلي بهتره!! :))
چون باهاش بازي نميكنم سرعت پينگش رو تست نكردم. مهم برام دانلوده كه خوبه.
روزي بي در سر حداقل 4 گيگ دانلود ميكنم. حالا بيشتر هست اما كمتر نيست.
اگه به همين روال پيش برده و قطعي مطعي نداشته باشه خيلي خوبه.

من اينترنت مخابرات دارم. 512 نامحدود.
يه نامه از شركت محل كارم بردم و يه هفته اي الاف بودم تا جوابش اومد و موافقت كردن. مثل اينكه ماهي حدود 24 تومن يا همين حدوداس!
فاصله ما با مركز مخابراتي يه مقدار زياده و رو خطمون فيبر هم داريم به همين خاطر سرعتش يه مقدار افت ميكنه موقع دانلود. بين 55 تا 60 متغيره. اما خوب بازم از دايال آپي كه داشتم خـــعلي بهتره!! :))
چون باهاش بازي نميكنم سرعت پينگش رو تست نكردم. مهم برام دانلوده كه خوبه.
روزي بي در سر حداقل 4 گيگ دانلود ميكنم. حالا بيشتر هست اما كمتر نيست.
اگه به همين روال پيش برده و قطعي مطعي نداشته باشه خيلي خوبه.

اره همین طوره چون ماهم 512 مخابرات داریم نامحدود ما که سرعت وبگردیشم عالی :d ولی قیمتش حدود20 تومان هست شما 4 تومان گران تر میدی=))

134314544484584779.png
[/IMG]
662
2047

[TD="class: hd"]Line Rate - Upstream (Kbps):
[/TD]

[TD="class: hd"]Line Rate - Downstream (Kbps):
[/TD]
پینگ اینجا 255 نشون میده ولی وقتی میخوام برم بازی پینگ بالای 9000 و ... میره مشکل از upstream باید 1000 باشه ولی 662 باعث بد شدن پینگم به خاطر اینه چیکار کنم درست شه؟
اینترنت=512

آخرین ویرایش:
یکی به من کمک کنه
از کجا می دونید باید 1000 باشه؟ این مورد مربوط به upload شما هست میزانش وابسته به isp شما و مشخصات نت هست بیشتر و تاثیر خاصی روی "پینگ" شما نمی زاره .upstream و downstream جدا از پینگ هستند .همون جور داخل connection خودتون می بینید بر حسب Kbps بیان شده و کاملا جدا از پینگ هست.
"راه حل اصلیشم دست ISP شما هست" .با این حال یکبار دیگه مودم در بخش advanced setup مجدد تنظیم کنید و بعدشم ریست کنید امکان تغییرات وجود داره ریست هم در پینگ هم سرعت شما تاثیر می زاره.

از کجا می دونید باید 1000 باشه؟ این مورد مربوط به upload شما هست میزانش وابسته به isp شما و مشخصات نت هست بیشتر و تاثیر خاصی روی "پینگ" شما نمی زاره .upstream و downstream جدا از پینگ هستند .همون جور داخل connection خودتون می بینید بر حسب Kbps بیان شده و کاملا جدا از پینگ هست.
"راه حل اصلیشم دست ISP شما هست" .با این حال یکبار دیگه مودم در بخش advanced setup مجدد تنظیم کنید و بعدشم ریست کنید امکان تغییرات وجود داره ریست هم در پینگ هم سرعت شما تاثیر می زاره.
رفتم به همون جایی که ازش اشتراک میگرم گفتم پینگ من اینطوری میشه اونا گفتند شاید مشکال از upstream downstream شما باشه گفتند باید upstream 1000 باشه و downstream 2000 من رفتم چک کردم زنگ زدم بهشون گفتم upstream 600 گفتند بله به خاطر همینه اینطوریه ولی وقتی گفتم چطوری درست میشه چیزی نگفتند
به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی

رفتم به همون جایی که ازش اشتراک میگرم گفتم پینگ من اینطوری میشه اونا گفتند شاید مشکال از upstream downstream شما باشه گفتند باید upstream 1000 باشه و downstream 2000 من رفتم چک کردم زنگ زدم بهشون گفتم upstream 600 گفتند بله به خاطر همینه اینطوریه ولی وقتی گفتم چطوری درست میشه چیزی نگفتند

ازشون میپرسیدی اصلا پینگ میدونی چیه!!!

134314544484584779.png
[/IMG]
662
2047

[TD="class: hd"]Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd"]Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD]
پینگ اینجا 255 نشون میده ولی وقتی میخوام برم بازی پینگ بالای 9000 و ... میره مشکل از upstream باید 1000 باشه ولی 662 باعث بد شدن پینگم به خاطر اینه چیکار کنم درست شه؟
اینترنت=512
زنگ بزن به سازمانی که isp را از اونجا گرفتی بهشون بگو ببین چی میگن:-b

خواهش می کنم .شما اصلا یک لحظه هم شک نکن که upstream و ... اصلا ربطی به پینگ شما نداره و علت خراب پینگ شما بی شک isp هست .می گم بی شک چون وقتی می گید پینگ بالای 1000 هست حتی بالای 500 این دیگه رسما مرتبط با isp شما . اگر به طور مثال پینگ از 200 بشه 220 و همین حدودا می شه علت در ویندوز ، نویز ، مودم ، تنظیمات ، جستجو کرد بعدش با راهکارهایی مثل ریست و غیره درستش کرد ولی این وضعیت پینگ از دست سرویس گیرنده خارج و به عبارتی isp در وضعیت انفجار به سر می بره! پینگ خیلی از نقص های شبکه رو می کنه.

خواهش می کنم .شما اصلا یک لحظه هم شک نکن که upstream و ... اصلا ربطی به پینگ شما نداره و علت خراب پینگ شما بی شک isp هست .می گم بی شک چون وقتی می گید پینگ بالای 1000 هست حتی بالای 500 این دیگه رسما مرتبط با isp شما . اگر به طور مثال پینگ از 200 بشه 220 و همین حدودا می شه علت در ویندوز ، نویز ، مودم ، تنظیمات ، جستجو کرد بعدش با راهکارهایی مثل ریست و غیره درستش کرد ولی این وضعیت پینگ از دست سرویس گیرنده خارج و به عبارتی isp در وضعیت انفجار به سر می بره! پینگ خیلی از نقص های شبکه رو می کنه.

اره منم یک همچین فکری میکنم ولی یک گزینه ی دیگه هست:-/ این که یارو اصلا نمیدانسته پینگ چیه:d

داستان امروز من و پشتیبانی فنی شرکت! :دی
صبح از خواب پا شدم یه فایل 33 مگی رو آپلود کنم توی اکانت 4shared خودم! دیدم سرعت آپلود از 100 تا بیشتر نمیشه! :| ای خدا باز این شرکت توی تنظیمات سرعت من دست برد! 8-|
زنگ زدم پشتیبانی و یک خانومی جواب داد و گفت سلام خوش نویس هستم بویرون (به ترکی یعنی بفرمایید) منم گفتم سلام خسته نباشید (اونم فهمید ترک نیستم موج صداشو عوض کرد رفت روی فارسی! بگذریم :دی)
گفتم ای داد و ای هوار چرا سرعت آپلود من کم شده؟ :cursing: اونم گفت پورت شما الان 4096 کیلوبیت هست نباید مشکلی داشته باشین! :| منم گفتم آپلود مشکل داره نه دانلود! :angry: اونم گفت: DAFUQ! :blink:
گفت چند لحظه برم برسی کنم: :book: بعد برگشت گفت الان آپلودتون روی چند بسته شده؟ :blink1: منم گفتم 1024 کیلوبیت! همون 1 مگابیت! :smoke1:
اونم گفت همه چیز درسته دیگه! برای همه که 4 مگ دانلود دارن روی 1 مگ آپلود میبندیم! :>
من: :scare: گفتم برای من 1.5 مگ بود! الان شده 1 مگ؟ :ranting: اونم گفت: نه! برای همه 1 مگ هست! :bye::>
منم گفت پس خدا حافظ! :ban:

اما مگه من میبازم؟ :d

بعد از نیم ساعت زنگ زدم! b-)
یه خانوم دیگه برداشت اما اون خانوم خوش نویس قبلی نبود! گفتم منو به ایشون وصل کنید! :دی وصل کرد! :-*
گفتم سلام! (با اندکی تغییر صدا :دی) گفتن سلام بفرمایید؟ (جووون نشناخت منو :d>:d:>=)))
گفتم الان من سرویس 128 دارم میخوام 4 مگ بگیرم!
:d میشه بگید سرعت دانلود و آپلودش چنده؟ :دی
اونم گفت دانلود 4 مگ و اپلود رو روی 1.5 مگ میبندیم! :دی
منم گفتم من مسعود موسوی هستم همین چند دقیقه پیش تماس گرفته بودم! :دی :> لطفا پورت آپلود رو به 1.5 مگ برگردونید! :d:>:>=))

خانوم خوش نویس به ترتیب: 1. :eek: 2.:-o 3.:-ss
من: :>:d
بقیه ماجرا رو خودتون حدس بزنید دیگه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or