Ἁlireza
کاربر سایت
تست رو دیدم نفرین کردم
من این 512 ـم جور شه... خیلی خوب میشه
![]()
رفتم تو بازی 10000 بستم به تیربرگشتم .. چقدر خسته شدم !
تو دیگه نفرینات اثر نداره ! 
تست رو دیدم نفرین کردم
من این 512 ـم جور شه... خیلی خوب میشه
![]()
رفتم تو بازی 10000 بستم به تیربرگشتم .. چقدر خسته شدم !
تو دیگه نفرینات اثر نداره !
اکثر جاها پینگشون با سرور شرکت 10 15 هست ولی پینگ من 45 هست . تا اصفهان 45 هست بعد از اون میره تهران و بعدشم خروجی اونجا 69 هست . با همین پینگ من با آلمان 165 هم میگیرم . حالا تو حساب کن اگر اون 45 میشد 15 پینگ من میشد 130 - 140 و روسیه هم الان 125 دارم میشد 80 - 85اصلا یه جور دیگه بپرسم، من با سرورای آلمان پینگ کمتر از 150 گیرم میاد توی سرویس های ADSL؟
سرویس قبلیم پینگش با آلمان حدود 150-160 بود
و یه سوال دیگه مسعود جان، سرویس ها انواع مختلف که دارن، مثلا یه شرکت انواع سرویس های عمومی، عادی و اختصاصی داشته باشه، بین این سرویس ها اختلاف پینگ هم داریم؟ یعنی سرویس اختصاصی پینگ بهتری داره ؟
. ولی در کل الان با پینگ 180 دمار از روزگار این نوب ها درآوردم :d .چرا ولی پول ندارم 100 تومن پول تجهیزات وایرلس بدم ! :dتهران رسانه ... از اون مگه نمی تونی بگیری وایرلس ؟!
-
چند وقت تو این تاپیک پست ندادم قول دادم تا 512 نگیرم نیامولی جور شد !
کسی از سرعت اینترنت تو چین خبر داره؟!اونجا که *****ینگ دارن چقدره سرعت؟!
!اونجا هم اوضاش خرابه یکی از دوست هام تو چینه میگیه *****ینگ سایت ها در حده ایرانه و بزور تونسته اونجا یه اینترنت 5 مگ بگیره . پینگ هم افتضاحکسی از سرعت اینترنت تو چین خبر داره؟!اونجا که *****ینگ دارن چقدره سرعت؟!

به تومن هست یا به ریال ؟ :dاین لیست تعرفه های وایمکس شرکتیه که با ADSLـش پینگ خیلی خوبی داشتم
به نظرتون با 40-50 تومن واسه بازی و دانلود نامحدود کدوم سرویس انتخاب بهتریه؟
تومنه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به تومن هست یا به ریال ؟ :d

(به جون مسعود که میخوام داگ تگش رو از حلقش بکشم بیرون .