بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اصلا یه جور دیگه بپرسم، من با سرورای آلمان پینگ کمتر از 150 گیرم میاد توی سرویس های ADSL؟
سرویس قبلیم پینگش با آلمان حدود 150-160 بود

و یه سوال دیگه مسعود جان، سرویس ها انواع مختلف که دارن، مثلا یه شرکت انواع سرویس های عمومی، عادی و اختصاصی داشته باشه، بین این سرویس ها اختلاف پینگ هم داریم؟ یعنی سرویس اختصاصی پینگ بهتری داره ؟
اکثر جاها پینگشون با سرور شرکت 10 15 هست ولی پینگ من 45 هست . تا اصفهان 45 هست بعد از اون میره تهران و بعدشم خروجی اونجا 69 هست . با همین پینگ من با آلمان 165 هم میگیرم . حالا تو حساب کن اگر اون 45 میشد 15 پینگ من میشد 130 - 140 و روسیه هم الان 125 دارم میشد 80 - 85 :| . ولی در کل الان با پینگ 180 دمار از روزگار این نوب ها درآوردم :d .

---------- نوشته در 03:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 AM ارسال شده بود ----------

1 مگابیت نامحدود دارم ماهی 55900 . پینگ هم بعضی وقتا 180 تا 230 . خدا رو هم شکر میکنم و دیگه هیچ چیزه دیگه از این مملکت نمیخوام . قبل از اینکه این رو بگیرم .وایرلس داشتم پینگش 40 بود ولی دقیقا تو اون ماه خورده خورده که ترافیک میخریدم و بگذریم که دانلود شبانه نداشت و ... اصلا دانلود نداشتم حساب کردم دیدم تا 86 تومن دادم . الان با 55900 دارم عشق دنیا رو میکنم و امیدوارم حد اقل یه 512 نامحدود ماهی 25 30 تومن گیر بقیه بیاد . آخه کل مشکل ما همین سرعت کم و محدودیت هست . پینگ هم زیر 200 باشه بسه نه که دیگه بگیم پینگ 100 . مسعود و بقیه دوستان میدونن تو شیراز ISPی نبوده که تست نکرده باشم و سرعت و پینگی نبوده که تست نکرده باشم . پینگ 100 با آلمان داشتم و همچنین پینگ 2830 رو هم داشتم . سرعت 15 مگ واقعی هم تجربه کردم و 512 هم داشتم (به جون مسعود که میخوام داگ تگش رو از حلقش بکشم بیرون :d تا حالا زیر 512 نخریدم) . سرویس شبانه دانلود 10 گیگ درشب با سرعت 550 داشتم سرویس شبانه سرعت 10 کیلوبایت داشتم و اصلا یه بار هم دانلود شبانه در کار نبود . الان به همین چیزی که دارم راضیم و فقط از خدا و پیغمبر و امامان و آقا و بیت و ... خواهش میکنم تا زمانی که ما ستون های اسلام رو نگه میداریم اینا هم نت رو برامون نگه دارن اینطوری یه وقت خراب نشه :d .
اینم بگم : شمایی که الان نت اینطوری نداری و من رو نفرین میکنی :d جون هر کس دوست داری نکن باو به خدا من از شما بیشتر زجر کشیدم سر این نت نه اولیش بودم نه آخری ولی همه یه درد رو داریم ماله ما شانسی درست شد به امید درست شدن مشکل شما :d .

تهران رسانه ... از اون مگه نمی تونی بگیری وایرلس ؟!

-

چند وقت تو این تاپیک پست ندادم قول دادم تا 512 نگیرم نیام :دی ولی جور شد !
چرا ولی پول ندارم 100 تومن پول تجهیزات وایرلس بدم ! :d

تو پرند مخابرات سرویس میده کسی اطلاعی داره ؟! کلا تو پرند کدوم شرکتا سرویس میدن ؟!

دوستانی که از پیشگامان سرویس دارن، اونا این سیستم اگه شبانه زیاد دانلود کنه سرعت رو کم میکنن؟

کسی اینجا از منطقه مخابراتی تندگویان هست؟

در گفت و گو با خراسان اعلام شد:وعده جديد وزير ارتباطات درباره زمان راه اندازي پروژه انتقال فيبر نوري به منازل

وزير ارتباطات از اجراي پروژه انتقال فيبر نوري به منازل در آينده نزديک خبر داد . تقي پوردر گفت و گو با خراسان درباره دلايل تاخيردر اجراي پروژه انتقال فيبر نوري به منازل با بيان اين مطلب اظهار داشت :موافقت نامه ايجاد اين شبکه ميان سازمان تنظيم مقررات و نمايندگان شرکت خدماتي ارتباطي و الکترونيکي ايرانيان نت امضا وپروژه انتقال فيبر نوري به منازل وارد مرحله عملياتي شده به نحوي که مجري پروژه کارخود را آغاز کرده و پروانه صادر شده است که در آينده نزديک شاهد اجراي مرحله به مرحله اين پروژه خواهيم بود .
زير ساخت هاي شبکه مادر آماده است
وي خاطر نشان کرد :در حال حاضر زير ساخت هاي شبکه مادر نيز آماده است و دست اندرکاران پروژه بايد با استفاده از زير ساخت هاي اصلي در استان ها وشهرهاي مختلف کشور اين پروژه را عملياتي کنندهمچنين مخابرات نيز در حال آماده سازي ارتباطات براي اجراي کامل اين طرح در کشور است.به گفته تقي پور ، اجراي کامل اين پروژه حدود7 الي 8 سال زمان نياز دارد اما طبق پروانه طي 3-2 سال اول بايد بسياري از شهر هاي بزرگ تحت پوشش اين شبکه قرار گيرد .
با اجراي اين پروژه ،سرعت و قابليت انتقال اطلاعات در مقايسه با ADSLده ميليون بار افزايش مي يابد
به دنبال تصويب پروژه انتقال فيبرنوري به منازل دربهمن سال 89 در هيئت دولت، وزارت ارتباطات مکلف شد با صدور پروانه لازم، فيبرنوري را به در منازل، کارگاه ها و مراکز کسب و کار منتقل کند. بر اين اساس وزير ارتباطات در همان مقطع اعلام کرد که اين پروژه تا پايان سال 89عملياتي مي شود ؛ حال با گذشت نزديک به 2سال از طرح اين وعده ودر شرايطي که تا مدتي قبل خبر ها حاکي از توقف اين پروژه بوداين باروزير ارتباطات بدون اعلام زماني مشخص از اجراي اين پروژه در آينده نزديک خبر مي دهد. با اجراي اين پروژه در کشور،سرعت و قابليت انتقال اطلاعات در مقايسه با ADSLده ميليون بار افزايش مي يابدبه طوري که به عنوان مثال امکان ارسال محتواي ميليون ها کتاب در چند ثانيه و يا دسترسي به حجم بالايي از تصاوير و اطلاعات و يا امکان حضور زنده در همايش ها و سمينارهايي که در اقصي نقاط جهان در حال برگزاري است ،براي افراد فراهم مي شود.فيبر نوري داراي حجمي فراتر از يک ميليون بار نسبت به اينترنت پر سرعت است وانقلاب اطلاعاتي در شبکه هاي مخابراتي و دنياي ديجيتالي در ايران ايجاد مي کند.معاون ساز مان تنظيم مقررات نيزچندي پيش در گفت و گو با مهر درباره اين پروژه اعلام کرد:پروانه ايجاد و بهره برداري از شبکه هاي انتقال داده نوري و اتصال دسترسي کاربران از طريق شبکه فيبرنوري به زودي صادر مي شود واپراتور فيبرنوري کشور تا يک سال آينده بايد مرحله نخست انتقال فيبرنوري به منازل را اجرايي کند. اين اپراتور از زمان لازم الاجرا شدن پروانه که همان زمان پرداخت حق امتياز است ،به مدت يک سال زمان دارد که شبکه خود را راه اندازي کند و از سال دوم فعاليت ، بايد واگذاري ها را آغاز و نسبت به ارائه سرويس به کاربران اقدام کند. اپراتور فيبرنوري ملزم است که در سال دوم فعاليت خود يک ميليون پورت پرسرعت، در سال سوم 3 ميليون پورت و تا پايان سال هشتم تعداد 6 ميليون و 870 هزار پورت فيبرنوري براي اتصال منازل به اينترنت پرسرعت نصب و امکان دسترسي به اينترنت براي کاربر نهايي رابا حداقل سرعت 20 مگابيت بر ثانيه و قابل توسعه تا 100 مگابيت بر ثانيه فراهم کند . وي با بيان اين که کنسرسيوم ايرانيان نت بايد مبلغ 50 ميليارد تومان را به عنوان حق الامتياز پروانه پرداخت کند تا اين قرارداد شکل اجرايي به خود گيرد، ادامه داد: براساس ابلاغيه اي که به کنسرسيوم ايرانيان نت ارائه شده است اين اپراتور بايد ضمانت نامه اي براي پرداخت حق الامتياز پروانه ارائه دهد تا پروانه فعاليت صادر شود و پس از حداکثر ظرف مدت 3 ماه از تاريخ صدور پروانه زمان خواهد داشت تا نسبت به پرداخت مبلغ حق الامتياز آن اقدام کند. سبوحي با بيان آن که اين موضوع به کنسرسيوم ايرانيان نت ابلاغ شده است و به زودي اين اپراتور ضمانت نامه لازم را ارائه مي دهد، گفت: پس از اين مرحله پروانه فعاليت صادر و تعهدات اجرايي و مالي پروانه نيز از اين تاريخ محاسبه مي شود.

این لیست تعرفه های وایمکس شرکتیه که با ADSLـش پینگ خیلی خوبی داشتم
به نظرتون با 40-50 تومن واسه بازی و دانلود نامحدود کدوم سرویس انتخاب بهتریه؟

کسی از سرعت اینترنت تو چین خبر داره؟!اونجا که *****ینگ دارن چقدره سرعت؟!
اونجا هم اوضاش خرابه یکی از دوست هام تو چینه میگیه *****ینگ سایت ها در حده ایرانه و بزور تونسته اونجا یه اینترنت 5 مگ بگیره . پینگ هم افتضاح :-s

(به جون مسعود که میخوام داگ تگش رو از حلقش بکشم بیرون .

اونی که با نایف قشنگه ازت گرفت رو پس گرفتی؟ :دی

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

راستی مسعود کی لول سگ (sorry لول 100 :دی) شدی؟ ما که دور افتادیم از تانکمون 1 ماهه داره خاک میخوره. یکیم نیست زنجیراشو روغن بزنه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or