بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به جرات میگم ارزانترین اینترنت در کل کشور رو نوین داره!

توجه شمارو به این سرویس ها جلب میکنم: :biggrin1:

1. سرویس 512 کیلوبیت با 5 گیگ حجم قیمت 7500 تومان!!!!!

2. سرویس 2 مگ با 3 گیگ 7500 تومان!!!!!!

3. سرویس 4 مگ با 9 گیگ 21 هزار تومان!

4. سرویس 512 با 1 گیگ 5 هزار تومان!!!! :)):((

........

خوب اینیکه گفتی مسعود عزیز تو مملکت ما اینجوره کل دنیا پیشرفت داشت جز ما بد بخت بیچاره ها . صدامونم کسی نمیشنوه . من موندم چرا باید اینترنت ما ذغالی باشه سرعت 400 چیزی نیست که دوست من تو ژاپن یچیزایی راجبه اینترنتشون میگه از سرم دود بلند میشه بعد ما اینجا باید دلمون خوش باشه سرعتومن نهایت 500 باشه . میدونین چون ما به همین قانعیم پیشرفت نمیکنیم و اصلا حسابمون نمیکنن .

درسته...

پیشرفت چی بابا !! تو وضعت اینطوریه! من 2 سال سرعتم از 90 KB بالاتر نمیره حاجی !:d

خب تو 2 سال پیش جایی بودی که من 1 سال پیش بهش رسیدم! :دی
پرابلم نوب اینترنت یوزر؟ :دی
:>

دوستان راهی هست که ما قبل از اینکه سرویس رو وصل کنیم از پینگ سرویس دهنده مطلع بشیم؟! با این فرض که باهامون صادق باشن!!! :d

یعنی پینگی که تو شرکت دارن با پینگ یوزر یکی میشه ؟!

اگه نوین نت منظورته چون همگی به دیتا سنتر مرکزی تهران متصل میشن اختلاف پینگ زیادی بین کاربران شهر های مختلف نداره! توی ده کوره ما سرویس 4 مگش رو تست کردم: دانلود: 500 پینگ: 250

اصلا یه جور دیگه بپرسم، من با سرورای آلمان پینگ کمتر از 150 گیرم میاد توی سرویس های ADSL؟
سرویس قبلیم پینگش با آلمان حدود 150-160 بود

و یه سوال دیگه مسعود جان، سرویس ها انواع مختلف که دارن، مثلا یه شرکت انواع سرویس های عمومی، عادی و اختصاصی داشته باشه، بین این سرویس ها اختلاف پینگ هم داریم؟ یعنی سرویس اختصاصی پینگ بهتری داره ؟

اصلا یه جور دیگه بپرسم، من با سرورای آلمان پینگ کمتر از 150 گیرم میاد توی سرویس های ADSL؟
سرویس قبلیم پینگش با آلمان حدود 150-160 بود

و یه سوال دیگه مسعود جان، سرویس ها انواع مختلف که دارن، مثلا یه شرکت انواع سرویس های عمومی، عادی و اختصاصی داشته باشه، بین این سرویس ها اختلاف پینگ هم داریم؟ یعنی سرویس اختصاصی پینگ بهتری داره ؟

خیر! روی وایرلس فقط گیر میاد!
روی adsl خیلی شانس بیاری میشه نمیگم کلا غبر ممکنه اما اغلب باید از adsl مخابرات استفاده کنی که اونم اکثرا با روسیه پینگ خوب میده! من خودم پینگ 2 رقمی میگیرم در جهاد 3.

اگه می خواین از سرویس وایرلس استفاده کنید

پتیاک

پاسارگاد

من پاسارگاد دارم واقعا فوق العادست ! انگار اصلا نت شیر نیست ! Dedicated هه ! پینگم هیچوقت افت و خیز نداره ! دانلود هیچ وقت بالا پایین نمیشه ! حتی تو زمانی که دارم دانلود میکنم پینگم 100 تا میاد روش !خدایی اون پولی که دادم بهشون راضیه راضیم !

اگه می خواین از سرویس وایرلس استفاده کنید

پتیاک

پاسارگاد

من پاسارگاد دارم واقعا فوق العادست ! انگار اصلا نت شیر نیست ! Dedicated هه ! پینگم هیچوقت افت و خیز نداره ! دانلود هیچ وقت بالا پایین نمیشه ! خدایی اون پولی که دادم بهشون راضیه راضیم !

ددیکیت نیست! پهنای باند خوبی دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or