بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وایرلس نیست ولی همین سیم که هست و فاصله کم تاثیر مثبت داره، چند میل ثانیه شاید :d
یه کم تحقیق کردم، ظاهرا اینترنت مخابرات اصفهان نامحدود نداره و بر اساس مصرف هر گیگ 2500 تومان حساب میکنن، شبانه هم نداره!!! پینگ جالبی هم نداره ظاهرا!

برو سراغ شرکت های اختصاصی خود استان یعنی اصفهان

-

@Batman Revenge

شما هم یک لیوان آب خنک بخور

لازم نیست اینجا اعلام کنید

چیزی تکون نمی خوره شاید مدیران بنتون کنند !

512 روزی میشه 5 گیگ دان کرد

من از آموزش پرورش گرفتم

خواستن 256 بدن یه خورده محکم صحبت کردم رفتم پیش رئیس مرکز نامه رو بفرسته مخابرات

البته منطقه با منطقه مخابراتی فرق می کنه !

پینگ بین 100 تا 200 خوبه دیگه :| ! 2 ماه یه بار 50 میدی خوب :| !

وا ؟ این همه خودت و ما رو به در و دیوار زدی آخر سر به 70 کیلوبایت و پینگ 100 تا 200 راضی شدی :d

فامیل دوستم مخابرات 512 داره , سرعت دانلودش به زور 50 تا میده ولی پینگش انصافا عالی ـه , با ایرانی ها زیر 100 می گیره با اروپا هم زیر 200 ,

دوستان کسی سرویس 1 مگ حجمی اسیاتک داره؟؟می خوام بدونم شبانه رایگان 1 تا 9 با چقدر سرعت دان میکنه...
ممنون.
من از اول بهار تا الان دارم. پشتیبانیش آشغال هم یه چیزی اونور تره. سرعت دانلود شبانت بهترین حالت 70ـه. این چند روز هم شده 30

من 2 مونده برام. به محض تموم شدن، زنگ میزنم سرویس رو کنسل میکنم، از مخابرات میگیرم.

اینترنت ویژه برای مهمانان اجلاس نم

فارس: معاون وزیر ارتباطات با اشاره به تامین اینترنت باکیفیت بالا برای اجلاس سران جنبش عدم تعهد گفت: دسترسی به اینترنت با کیفیتی بالا برای مهمانان اجلاس مهیا است.

علی حکیم جوادی با اشاره به برگزاری اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرویس اینترنت را با کیفیتی بالا و در شأن اجلاس، برای میهمانان فراهم کرده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: برای محل اجلاس و برخی هتل‌های میهمانان، تعدادی IP برای اجلاس خواسته شده بود که تامین شده و دسترسی به اینترنت با کیفیتی بالا برای مهمانان اجلاس مهیا است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه مشکلی برای تامین اینترنت و افزایش کیفیت آن برای میهمانان اجلاس نداشتیم، گفت: محل اجلاس از پیش دارای اینترنت بود و ما پهنای باند موجود را به میزان لازم تقویت کردیم‌.

با پیگیری‌های خبرنگار فارس از میزان پهنای باند اختصاص یافته برای این اجلاس مشخص شد که از نظر ترافیک و سرعت، سقف و محدودیتی برای IP های اجلاس ایجاد نشده و پورت‌های پرسرعت برای بیش از 512 باز گذاشته شده‌اند.

..........

در شان اجلاس؟ واقعا؟
پس در شان ملت ایران چی میخوایید بدین؟ 128 با محدودیت 3 گیگ؟ خب شاید حق با شما باشه. شان ملت ایران ازین بالاتر نیست وگرنه نمیذاشتن شما وزیر ممکلت بشی.

فارس: معاون وزیر ارتباطات با اشاره به تامین اینترنت باکیفیت بالا برای اجلاس سران جنبش عدم تعهد گفت: دسترسی به اینترنت با کیفیتی بالا برای مهمانان اجلاس مهیا است.

علی حکیم جوادی با اشاره به برگزاری اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرویس اینترنت را با کیفیتی بالا و در شأن اجلاس، برای میهمانان فراهم کرده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: برای محل اجلاس و برخی هتل‌های میهمانان، تعدادی IP برای اجلاس خواسته شده بود که تامین شده و دسترسی به اینترنت با کیفیتی بالا برای مهمانان اجلاس مهیا است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه مشکلی برای تامین اینترنت و افزایش کیفیت آن برای میهمانان اجلاس نداشتیم، گفت: محل اجلاس از پیش دارای اینترنت بود و ما پهنای باند موجود را به میزان لازم تقویت کردیم‌.

با پیگیری‌های خبرنگار فارس از میزان پهنای باند اختصاص یافته برای این اجلاس مشخص شد که از نظر ترافیک و سرعت، سقف و محدودیتی برای IP های اجلاس ایجاد نشده و پورت‌های پرسرعت برای بیش از 512 باز گذاشته شده‌اند.

..........

در شان اجلاس؟ واقعا؟
پس در شان ملت ایران چی میخوایید بدین؟ 128 با محدودیت 3 گیگ؟ خب شاید حق با شما باشه. شان ملت ایران ازین بالاتر نیست وگرنه نمیذاشتن شما وزیر ممکلت بشی.
مردم کیلو چندن بابا!!!!:|

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

نا محدود .. :|

شب و روز نداره 70 !
512 نامحدود چند اونوقت؟؟؟

فضای مجازی یک میدان جنگ واقعی است

13910213000692_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، سردار محمد رضا نقدی در مراسم آغاز دوره آموزش تکمیلی فضای مجازی که از امروز در دانشگاه علوم حدیث آغاز شده است، گفت: این روزها اقتضای زمان و مکان برای جنگ با دشمنان اسلام تغییر کرده و فضای مجازی در حقیقت صحنه یک جنگ و رویارویی واقعی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با بیان این مطلب که در این فضا طرفین به دنبال تاثیر گذاری در افکار، اعتقادات و باورهای یگدیگر هستند، خاطرنشان کرد: برای این کار از ابزاری به نام رسانه استفاده می شود و با توسل به رسانه‌ها به ویژه در فضای مجازی طرفین به دنبال تاثیرگذاری در باورهای یکدیگر هستند.
وی افزود: در این شرایط علاوه بر ابزار کارآمد رسانه، محیط‌های دانشگاهی و محیط‌هایی که جوانان در آن حضور دارند هم در بحث تاثیرگذاری نقش دارند، اما رسانه‌های فضای مجازی از اهمیت و تاثیرگذاری بیشتری برخوردار هستند و در این شرایط در فضای رسانه ای همواره دست برتر با جوانان رسانه‌ای کشور است، چراکه پیام رسانه‌های ما بر مبنای فطرت انسانی است.
سردار نقدی تصریح کرد: با وجود اینکه دنیای استکبار 30 هزار شبکه ماهواره‌ای و اینترنتی در دست دارد باز هم در مقابل قرارگاه‌ سایبری بسیج و رسانه‌های وابسته حرفی برای گفتن ندارند و دست بالاتر همواره با رسانه‌های ما است و آنها بازنده هستند. در این شرایط اگر فضایی ایجاد شود که رسانه‌ها و سیستم‌های اطلاعاتی بتوانند افکار را تحت مدیریت و تحت تاثیر خود داشته باشند، بدون شک قدرت مطلق از آن ماست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با اشاره به این مطلب که جنگ پیش رو جنگ افکار و اعتقادات است، اظهار داشت: باید در این شرایط ارزیابی دقیقی از شرایط و مشخصات کاربران فضای مجازی صورت گیرد و اطلاعات تمامی کاربران، دبیران و سردبیران باید به روز و آنلاین باشد.
سردار نقدی افزود: در این شرایط برای بازدهی بهتر و تاثیرگذاری بیشتر در فضای مجازی باید نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرد و این موضوع یکی از مهمترین اصول برای فعالیت در فضای مجازی است.
به گفته وی، در حال حاضر یکی از نقاط قوت ما در فضای مجازی این است که بسیجی هستیم و باید از این فرصت و ابتکار عمل‌های خود بیشترین استفاده را داشته باشیم.
نقدی در ادامه با اشاره به 3 ویژگی مهم فعالیت در فضای مجازی خاطرنشان کرد: اولین ویژگی استفاده از شبکه گسترده همکاران در این فضا است که باید به بهترین شکل ممکن مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه خلاقیت، ابتکار و نوآوری وی‍ژگی دوم فضای مجازی است، افزود: احساس مخاطب به بی طرفی رسانه در امر اطلاع رسانی سومین و مهترین وی‍ژگی رسانه‌های فضای مجازی است که باید تمام فعالان فضای مجازی به این موارد توجه داشته باشند.

70 که گفتم سرعت دانلودش بود

2 ماه یه بار 50 رو قبض میاد !

البته منطقه با منطقه فرق می کنه ! بعضی ها محدود می دن بعضی ها نا محدود !

---------- نوشته در 06:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

مخابرات کرج سایت نداره تعرفه هاشو ببینیم ؟

شبدیز کرج خوبه ... امتحان کردی ؟!

البته من قبلنا تست کردم :| !

-
به گفته وی، در حال حاضر یکی از نقاط قوت ما در فضای مجازی این است که بسیجی هستیم و باید از این فرصت و ابتکار عمل‌های خود بیشترین استفاده را داشته باشیم.
نقدی در ادامه با اشاره به 3 ویژگی مهم فعالیت در فضای مجازی خاطرنشان کرد: اولین ویژگی استفاده از شبکه گسترده همکاران در این فضا است که باید به بهترین شکل ممکن مورد استفاده قرار گیرد.

:-b =;

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or