بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کارت دانشجویی؟ واقعا مشکل اینه؟ نوی این مملکت مگه کسی هست که دانشجو نباشه؟ اونم ماشالله دانشگاه آزاد و رشته های مهندسیش که شرط قبولیش حضور در سر جلسه امتحان هست و بس!
خود مخابراط که الان به سپاه واگذار شده داره سرعت های 2 تا 5 مگ حتی 10 مگ رو به اسم سرویس های 128 و 256 میده دست مردم اونوخ میگن ما طبق قانون سرعت 128 بالاتر نمیدیم! یعنی دارن رسما سر خودشونم کلاه میذارن! واقعا کجای دنیا داریم زندگی میکنم؟
به پست تریت ترین و منفور ترین مردم دنیا هم که تبدیل شدیم الحمد الله! دیگه باید خجالت بکشی توی یه فروم خارجی بگی از ایران هستی! اونها هم میگن kidding me? مگه ایران اینترنت داره؟ هنوز فکر میکنن داریم با الاغ مسافرت های بین شهری انجام میدیم!
مشکل اینترنت ما هیچگاه حل نخواهد شد تا اون پیرسگ گور به گور بشه و یه پیر سگ دیگه جایگزین نشه! گرفتین که کی رو میگم؟
چاره کار فقط ظهور آقا امام زمانه :دی :> خودش بیاد نت رو آزاد میکنه :دی

بچه ها محتوای نامه واسه مخابرات باید چجوری باشه؟ یعنی یه جوری نماینده یه شرکت یا نهاد دولتی باشیم تو نامه؟!
یکی منو راهنمایی کنه چون هر جور نامه ای بخوام راحت گیرم میاد و میخوام ماکزیمم سرعت مخابرات رو بگیرم :d

بچه ها محتوای نامه واسه مخابرات باید چجوری باشه؟ یعنی یه جوری نماینده یه شرکت یا نهاد دولتی باشیم تو نامه؟!
یکی منو راهنمایی کنه چون هر جور نامه ای بخوام راحت گیرم میاد و میخوام ماکزیمم سرعت مخابرات رو بگیرم :d

اون اداره یا شرکت یا هر جای دیگه باید قید کنه که به دلیل مثلا این که شما نمایندگیشون هستید یا هر چیز دیگه‌ای نیاز به سرعت بالا برای انجام کارهای شرکتی و این صحبتها هستید...
البته جواز کسب شرکتی چیزی هم ببرید بهتون باید بدن سرعت بالا

بذارید یه چیز کلی بگم .. به هر کی که می خواد بگیره

اول از همه منطقه مخابراتتیون ببینید چطوریه

اگر خیلی قانوینه ! و اذیت می کنه باید مدرک جور کنید اکثرا تهران همینطوریه

ولی شهرستان نه می تونی اینترنتی ثبت نام کنی تا 2 مگ مثلا !

....

مثلا من مدرک از آموزش پرورش گرفتم .. می تونید بگیرید مدرک مثلا از جاهای رسمی

....

روال 99 درصد مراکز مخابراتی استان تهران(شهرستان هم باید همینطور باشه) به این شکله:
128 برای عموم ازاده.
256 در بعضی مراکز ازاده ولی در بیشتر مراکز کارت دانشجویی میخوان که حتی در میانشون کم نیست که ارشد به بالا هم میخوان.
512 باید نامه از یک شرکتی .کارخونه ای . اموزشگاهی. دکتری چیزی بگیرید و ببرید یکم هم پشتشو بگیرید تا بدن.
1 و 2 به هیچ شخص حقیقی این سرعتا رو نمیدن تاکید میکنم این سرعتا به فرد نمیدن هر نامه ای و مجوزی هم بیارین نمیدن خیالتون تخته تخت باشه این سرعت رو فقط فقط به شرکت و کارخانه ای میدن که شخص مدیر عاملش که خط به نامه خودش هست برای شرکتشون بگیره دقت کنید برای شرکتشون یعنی نمیتونه برا منزلش بگیره.
در ضمن برای اطمینان 100 درصد حتما به مرکز مخابرات خوتون مراجعه کنید که مطمین بشید.

پس امیدوارم واسه اصفهان روال کاری مثل تهران نباشه!
مرکز مخابراتی هم بغل خونمه، حدود 200 متر باهام فاصله داره که واسه پینگم فوق العاده میشه

پس امیدوارم واسه اصفهان روال کاری مثل تهران نباشه!
مرکز مخابراتی هم بغل خونمه، حدود 200 متر باهام فاصله داره که واسه پینگم فوق العاده میشه

وایرلس نیست :| ربطی نداره

بدیش اینه تازه از سیم های مزخرف ما هم رد میشن :| ! یعنی فیبر نوری نیست :| !

وایرلس نیست :| ربطی نداره
بدیش اینه تازه از سیم های مزخرف ما هم رد میشن :| ! یعنی فیبر نوری نیست :| !
وایرلس نیست ولی همین سیم که هست و فاصله کم تاثیر مثبت داره، چند میل ثانیه شاید :d
یه کم تحقیق کردم، ظاهرا اینترنت مخابرات اصفهان نامحدود نداره و بر اساس مصرف هر گیگ 2500 تومان حساب میکنن، شبانه هم نداره!!! پینگ جالبی هم نداره ظاهرا!

دوستان کسی سرویس 1 مگ حجمی اسیاتک داره؟؟می خوام بدونم شبانه رایگان 1 تا 9 با چقدر سرعت دان میکنه...
ممنون.

من چند سالی میشه که مشترک اسیاتک هستم.فعلا سرعت دانلود شبانه اش بین 25-30 هست که برای دانلود اصلا مناسب نیست.
اما خیلی وقت پیش سرعت دانلود شبانه اش برابر بود با سرعتی که خریداری کرده بودین ولی تمام شد ان دوران!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
می بینم که این چند وقته صحبت در مورد مخابرات زیاد شده و من رو دارین وادار می کنین که اعتراف کنم. :d
مخابرات محله ما(خدا را شکر خدا را شکر) نت با هر سرعتی که بخواین بدون هیچ مدرکی میده.من خودم 512 گرفتم و یکی رو هم می شناسم که اون هم بدون مدرک 1مگابیت گرفته و سرعت دانلودش هم 120 هست.
فقط نپرسین کدوم منطقه هستم که نمی گم!
:d

یه لیوان آب خنک بزن بالا !
واقعا مسعود به خوب چیزی اشاره کرد !
یه ادم نفهمی که هیچی نمیفهمه از اینترنت و .... اومده ... شده پدر مردم رو در اورده ! کل ایران اعتراض دارن ب سرعت نت اون میگه عالیه !
واقعا مسعود چیز قشنگی گفت !
این نفهم باید بره کنار و نیروی جوون جاش رو بگیره تا کشور پیشرفت کنه ! اصلا خیلی از این افراد تخیلی و بی مغز باید برن کنار و ریاست رو بدن دست جوون تر ها !
برا منم دو سه باری این تمسخر اتفاق افتاده !
یکیشون اینو گفت:
تو یه کشور دسته سومی هم همچین سرعتی دیگه وجود نداره , شما تو کدوم کشور زندگی میکنی ؟ :))
دقیقا این متن بود با همین شکلک !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or