بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من 4 روز از قراردادم با Parsonline مونده ، دیشب قرار داد رو تمدید کردم ولی تا الان هنوز تمدید نشده !
یعنی من به صورت اینترنتی قرارداد رو تمدید کردم ، سایت هم تایید کرد ایمیل تایید هم برام اومد ولی هنوز تمدید نشده و هنوز همون 4 روز قبلی هست ! کسی از دوستان تا حالا با همچین مشکلی برخورده !!؟؟
مودم تو یه خاموش روشن کن درست می شه؟!!!!

پیشگامان

دوستانی که از وضعیت پیشگامان خبر ندارن ,

سرویس 512 محدود , سرعت دانلودش زیاد چنگی به دل نمی زنه ولی پینگش خوبه , ساعت رایگان سرعت دانلود میاد رو 10 پینگ رو 800 .

14623170897170230826.png
[/URL][/IMG]
بقول قدیمی ها که میگن از چاله بیرون میای می فتی تو چاه قضیه من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من شاش انلاین ترک کردم رفتم صبانت گرفتم خیر سرم 1 مگ گرفتم سرعت دانلود تو ساعات 2 تا 7 پایین هست چیزی نمی تونی دان کنی !موقعی که می خواستم بگیرم نمایندگی می گفت پینگمون پایین سرعت عالی حالا گرفتم مشکل داره زده زیرش گفت می خواستی نگیری اخه مملکت داریم با یه عده سر دیگرون کلاه می زارن اونم سه ماه 12 گیگ چقدر ؟ 60 تومان . 15 تومان بخاطر رانژه کردن کانفیک کردن ؟! اصلا نمی دونم 1 مگ هست اینترنتم یا نه؟
به پشتیبانی نمایندگی زنگ می زنم میگه دست ما نیست دست مرکز بعد گفت به پشتیبان مر کزی زنگ بزن منم زنگیدم گفت به ما ربطی نداره به مخابرات محلتون ربط داره به ما ربطی نداره ؟!
خطم نویز نداره اصلا ؟ بعد صبح زود 6 تا 9 نیم پینگ 150 تا 200 هستش بعد از اون پینگم مثل تصویر بالاست ؟ آقا ما چه کار کنیم ؟ راهنمای می خوام ؟

تا حالا 5-6 تا سوال پرسیدم هیچکی هیجاش حساب نکرده :دی
ممنون دوستان >:d

درود .. یه بار دیگه بپرس

-

علیرضا : مخابرات .. :دی ! ...

--

دوستان من از 20 - 10 صحفه پیش چک کردم همه چی رو بیشتر جواب هارو می تونید در درد و دل مردم بدست بیارید :دی !

من الان موندم isp چی بگیرم :| ! .. پینگ اصلا برام مهم نیست و فقط سرعت دانلود شبانه !! ( روزانه هم مهمه .. ) :d

پینگ زیر 250 باشه من راضیم .. ( با تهرانم زیر 100 باشه :d :| ! )

نمیدونم من چرا هر چی پست زدم هیچ کس جواب نداده :| !! بابا جواب بددددیننن :| !!

نمیدونم من چرا هر چی پست زدم هیچ کس جواب نداده :| !! بابا جواب بددددیننن :| !!
چون 90% از ISP خودشون شکایت دارن اون 10% هم که خوبه صداشون درنمیاد :d
من خودم فن اوا دارم بد نیست فقط شبانش زیاد چنگی به دل نمیزنه ....تا دلت بخواد هم ISP عوض کردم فقط باید بگم اینترنت تو ایران بول شیتی بیش نیست:d

من از کسایی بودم که لایزر منتقل شدم به آسیاتک. می تونم بگم پشتیبانیش به درد لای جزر بزک هم نمی خوره.

بیشتر از 1 ماه اکانت من با پرداخت آنلاین مشکل داره، با سرپرستشون هم چندبار صحبت کردم، میگن رسیدگی میشه، انگار نه انگار. ترافیکم تموم شه میرم روی مخابرات.

کسی میدونه برای خرید سرویس 512 از مخابرات باید نامه از دانشگاه داشت یا با کارت هم میشه؟

من از کسایی بودم که لایزر منتقل شدم به آسیاتک. می تونم بگم پشتیبانیش به درد لای جزر بزک هم نمی خوره.

بیشتر از 1 ماه اکانت من با پرداخت آنلاین مشکل داره، با سرپرستشون هم چندبار صحبت کردم، میگن رسیدگی میشه، انگار نه انگار. ترافیکم تموم شه میرم روی مخابرات.

کسی میدونه برای خرید سرویس 512 از مخابرات باید نامه از دانشگاه داشت یا با کارت هم میشه؟

تهران پسر خالم خودشو جر داد با کارت 256 دادن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or