بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقایون یه شرکت که مثل آدم سرویس بدهد و شبانه را مانند شاتل انگولک نکند به من پیشنهاد بدهید :(( من تو شهر شهریار هستم . دانلود هم هر روز دارم .

آقایون یه شرکت که مثل آدم سرویس بدهد و شبانه را مانند شاتل انگولک نکند به من پیشنهاد بدهید :(( من تو شهر شهریار هستم . دانلود هم هر روز دارم .
اساسا همچین شرکتی وجود خارجی نداره
======================
یه چیزی دیدم گفتم شماهم ببینید
70325621454101169144.jpg

اساسا همچین شرکتی وجود خارجی نداره
======================
یه چیزی دیدم گفتم شماهم ببینید
70325621454101169144.jpg
میخواند برای مرده ها اینترنت بگذارند تا با این جهان ارتباط برقرار کنند . ببنید چه آدم های خوبی هستند که حتی به فکر مرده ها اند .

والا من شهر قدس ام والا چی بگم ویستانت (صبانت) شهریار و شهرقدس هم پوشش می ده بدک نیست بگیر نگیر داره تو شهرقدس ؟!
برو ببین منطقه مخابراتی تون پوشش می ده یا نه؟ 1ماه بگیر ببین چه جوره؟!

آقا چه غلطی کردیم جدیدا آمار گرفتن که نوین نت بین isp های ایران رطبهی یکی مونده به آخرو گرفته اون آخری هم مخابرات کشورهست.:d
از دوستان محترم تقاضا میشود به isp های فعلی خود راضی باشید و چشم تمع به isp دیگران نداشته باشید.:d
همین که یکی میاد یه اشتباه میکنه از ispش یه تعریف میزنه یهو همه رگ بدبختیشون میزنه بالا میگن این ispمن چی دیگه باید یه فکر اصاصی کرد و ریشه ی این مشکل رو خشکوند و همین میشکه همه باهم طی یک حرکت کاملا خود جوش طرح تعویض isp هارو بطور خیلی وسیع به اجرا میزارن.
بابا بزارید یه آب خوش از گلوی ملت بره پاییین که اونم خداروشکر مخالف زیاد در پی داره.:d

دوستان netindex میگه افرانت اوله و نوین نت دوم.آریا گستر اسپادانا فکر کنم 9م باشه.به نظرتون من که اصفهانم کدوم رو بگیرم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
دوستان netindex میگه افرانت اوله و نوین نت دوم.آریا گستر اسپادانا فکر کنم 9م باشه.به نظرتون من که اصفهانم کدوم رو بگیرم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اسپادانا , وایرلس . پینگ با آلمان 90 :) سیگنال خودش تست میزاشت آدم کفش میبرید . اسپیید تست و نت ایندکس رو بی خیال . اسپادانا جواب داده عزیزم . بگیر اگر بد بود بیا من پولتو پس میدم . گول بقیه شرکت ها رو هم نخور .

اسپادانا , وایرلس . پینگ با آلمان 90 :) سیگنال خودش تست میزاشت آدم کفش میبرید . اسپیید تست و نت ایندکس رو بی خیال . اسپادانا جواب داده عزیزم . بگیر اگر بد بود بیا من پولتو پس میدم . گول بقیه شرکت ها رو هم نخور .

برای وایرلس چقدر باید پیاده بشم؟:d(مودم)
adslش چطوره؟

لایزر چجوریه؟
صبانت چی؟
اسپادانا تو مشهد هم هست؟
تو مشهد کسی isp خوب میشناسه؟
نمیخوام این قضیه کم کردن سرعت شبانه در صورت مصرف زیاد رو داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or