اساسا همچین شرکتی وجود خارجی ندارهآقایون یه شرکت که مثل آدم سرویس بدهد و شبانه را مانند شاتل انگولک نکند به من پیشنهاد بدهیدمن تو شهر شهریار هستم . دانلود هم هر روز دارم .
میخواند برای مرده ها اینترنت بگذارند تا با این جهان ارتباط برقرار کنند . ببنید چه آدم های خوبی هستند که حتی به فکر مرده ها اند .اساسا همچین شرکتی وجود خارجی نداره
======================
یه چیزی دیدم گفتم شماهم ببینید
![]()
والا من شهر قدس ام والا چی بگم ویستانت (صبانت) شهریار و شهرقدس هم پوشش می ده بدک نیست بگیر نگیر داره تو شهرقدس ؟!آقایون یه شرکت که مثل آدم سرویس بدهد و شبانه را مانند شاتل انگولک نکند به من پیشنهاد بدهیدمن تو شهر شهریار هستم . دانلود هم هر روز دارم .
تو ایران مگر اینکه بمیری سر قبرت اینترنت پرسرعت بهت بدناساسا همچین شرکتی وجود خارجی نداره
======================
یه چیزی دیدم گفتم شماهم ببینید
![]()

خودم یعنی نمیتوم مودمو کانفیگ کنم ؟![]()

دوستان netindex میگه افرانت اوله و نوین نت دوم.آریا گستر اسپادانا فکر کنم 9م باشه.به نظرتون من که اصفهانم کدوم رو بگیرم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اسپادانا , وایرلس . پینگ با آلمان 90دوستان netindex میگه افرانت اوله و نوین نت دوم.آریا گستر اسپادانا فکر کنم 9م باشه.به نظرتون من که اصفهانم کدوم رو بگیرم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چرا دیگه . به عهده کاربر هم داره که مسلما رایگان !!![]()

اسپادانا , وایرلس . پینگ با آلمان 90سیگنال خودش تست میزاشت آدم کفش میبرید . اسپیید تست و نت ایندکس رو بی خیال . اسپادانا جواب داده عزیزم . بگیر اگر بد بود بیا من پولتو پس میدم . گول بقیه شرکت ها رو هم نخور .