بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ماهی 4.5 گیگ بسه?? واسه بازی انلاین می خواستم(فیفا) و یکم وبگردی دانلود هم در واقع ندارم:)

---------- نوشته در 01:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

باو جواب بدید:(

---------- نوشته در 01:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 PM ارسال شده بود ----------

نه باو نمیشه! :)) فقط میتونم توی مرکز مخابراتی که تجهیزات دارم سرویس بدم! :|

مدت زمانشو مثلا اینکه چند ساعت رایگان باشه رو نمیتونی انتخاب کنی! اما میتونی انتخاب کنی مثلا ساعت 2 ظهر تا 8 شب رایگان باشه! الان دوستم ساعات رایگانش شده 2 بعد از ظهر تا 8 شب! عالی نیس؟ :دی

ترافیک رو هم نمیتونی به دوره بعد انتقال بدی! ازین خبرا نی! :دی

الان سرویس 4 مگ با 30 گیگ درماه شده 45 تومن! مفته بخدا! مــــــــــــــفــــــــــــــــــت!!!! :| :|
ترافیک رو میشه به دوره بعد انتقال داد تو سایتش نوشته
الانم زنگ زدم گفت نمیشه ساعات رایگانو خودت انتخاب کنی

مدت زمانشو مثلا اینکه چند ساعت رایگان باشه رو نمیتونی انتخاب کنی! اما میتونی انتخاب کنی مثلا ساعت 2 ظهر تا 8 شب رایگان باشه! الان دوستم ساعات رایگانش شده 2 بعد از ظهر تا 8 شب! عالی نیس؟ :دی

ترافیک رو هم نمیتونی به دوره بعد انتقال بدی! ازین خبرا نی! :دی

الان سرویس 4 مگ با 30 گیگ درماه شده 45 تومن! مفته بخدا! مــــــــــــــفــــــــــــــــــت!!!! :| :|

مسعود جان شما چطور میگی ساعت رایگان دوستت شده 2 ظهر تا 8 شب ؟!! اخه مگه میشه ؟ :d الان هیچ کدوم از تعرفه های جدیدش چه رایگان چه نیم بها از ساعت 2 ظهر شروع نمیشه !! ببین :

تعرفه ها

ترافیک رو میشه به دوره بعد انتقال داد تو سایتش نوشته
الانم زنگ زدم گفت نمیشه ساعات رایگانو خودت انتخاب کنی

حق با شماست.
زنگ زدم گفتن میشه ترافیک رو انتقال داد!
در مورد ساعات رایگان گفتن اینکه خودت انتخاب کنی برای مشترکین قدیمی بود و جدیدا اینکار امکان پذیر نیست.

حق با شماست.
در مورد ساعات رایگان گفتن اینکه خودت انتخاب کنی برای مشترکین قدیمی بود و جدیدا اینکار امکان پذیر نیست.

مسعود !!!! ، :d ، این سرویس 4 مگ که ساعات رایگان نداره !؟!؟؟؟ :|

رانژه 15.800 تومن شاتل میگیره پارس آنلاین 15.600 ، نوین نت 15000 !!!! تو چجوری 10 تومن گرفتی ؟ :d:|

رانژه 15.800 تومن شاتل میگیره پارس آنلاین 15.600 ، نوین نت 15000 !!!! تو چجوری 10 تومن گرفتی ؟ :d:|

منکه نوین نت ندارم پسر! :دی توی شهرما رانژه 10 تومن هست! تازه بعضی وقتها 6 یا 7 تومن میدیم! :دی مگه رانژه چیه که 15 تومن بگیرین؟ یه کابل رو به مودم میزنن ها!! :| :|
مثل اینکه ساعات رایگانو برای 4 مگ برداشتن! البته بازم 30 گیگ برای هر ماه داری با 45 تومن! باز هم عالیه!

بالاخره منم دیروز رفتم نمایندگی پارس آنلاین و تقاضای خالی کردن خط رو دادم از دوستان کسی میدونه چقدر طول میکشه تا خط رو تخلیه کنن ؟:-/

میخوام از نوین نت اشتراک بگیرم دوستان کدوم سرویسش رو پیشنهاد میدن با توجه به اینکه حجم دانلودم زیاده میگم!!!

یه اتفاقی واسم پیش افتاد امروز !

داشتم وب گردی میکردم که دیدم اکثر سایت ها باز نیمشن بیشترشون .com بودند وقتی با چیزشکن اومدم بالا همشون باز شدن ! ایا خبری در راه است ؟

هنوز هم همین وضعه ! حتی یاهو مسنجر هم بالا نمیاد

حق با شماست.

مسعود جان منم زنگ زدم گفتن هم ترافیک خود دوره هم ترافیک های خریداری شده یا هدیه رو اگه قبل از اینکه دورت تمام بشه دوره جدید رو تمدید کنی انتقال پیدا میکنه به دوره بعد . فقط مسعود این انتقال برای 1 دوره هست فقط ؟! یا اگر استفاده نکنی چندین دوره انتقال پیدا میکنه !؟ اگه اینطوری باشه عالیییه . من 4 مگ 15 گیگ میگیرم . 7 گیگ استفاده میکنم . 8 گیگ میمونه با 15 گیگ دوره جدید میشه 23 گیگ :d

داداش این 15000 تومان برای رانژه نیست ! مال کانفیگ مودم ! نوین نت گفته از طریق سایت هزینه رانژه نمیگیرن ! اگر دقت هم بکنی زده تلفنی ( رایگان ) یعنی تلفنی راهنماییت میکنن که چطوری کانفیگ کنی !

عرفان جان باید ازشون میپرسیدی! باور کن اطلاعی در این زمینه ندارم!

مسعود جان زنگ زدم سوال کردم . گفت هر مقدار ترافیکی که داشته باشی تا قبل از اینکه دوره تمام بشه تمدید کنی همه ترافیک میره برای دوره بعدی ! گفت نباید بذاری دوره تمام بشه وگرنه همه اش میسوزه ! بعد گفتم ترافیک های خریداری شده و هدیه چی ؟! گفت فقط ترافیک خود دوره و ترافیک خریداری شده ! هدیه نمیره !

دوستان 2 تا خبر خوب دارم . همین امشب از پشتیبانی سوال کردم . خبر اول اینه که تمامی ترافیک ها اعم از ترافیک خود دوره - ترافیک های خریداری شده - ترافیک هدیه در صورت تمدید دوره جدید قبل از تمام شدن دوره فعلی به دوره جدید انتقال پیدا میکنه . و خبر بعد اینکه مدت زمان هم انتقال پیدا میکنه !!! یعنی اگر سرویس شما مثلا 1 مهر تمام میشه و مثلا روز 25 دوره جدید رو پرداخت کنید دوره جدید شما میشه 35 روز ! یعنی اون 5 روزی که زودتر پرداخت کردید به دوره جدیدتون اضافه میشه که این عالیه
N_aggressive%20%2817%29.gif
البته در رابطه با انتقال ترافیک های هدیه مطمئن نیستم . چون 2-3 دفعه زنگ زدم یکی میگفت انتقال پیدا میکنه یکی میگفت نه !!!
N_aggressive%20%2826%29.gif

داداش این 15000 تومان برای رانژه نیست ! مال کانفیگ مودم ! نوین نت گفته از طریق سایت هزینه رانژه نمیگیرن ! اگر دقت هم بکنی زده تلفنی ( رایگان ) یعنی تلفنی راهنماییت میکنن که چطوری کانفیگ کنی !
خودم یعنی نمیتوم مودمو کانفیگ کنم ؟:|:|:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or