erfan.dlp30
کاربر سایت
تا اومدیم نوین نت بگیریم تعرفه هاشو تغییر داد !! ساعت رایگان سرویس 4 مگ رو برداشت !! تعرفه های جدید روی توی سایتش زده ! مسعود جان یه نظری راجع به سرویس های جدید بده :d
شیراز : شنبیه صبح ساعت 11 زنگ زدم . فردا صبح ساعت 11:48 دقیقه راه افتاد یوزر پس هم اس کردن واسم . وصل شدمسلام
میخواستم بدونم توی شهر شما مدت راه اندازی اینترنت بعد از ثبت نام چقدر است اخه من ثبت نام کردم گفتن 1-2 هفته الا 1 ماه تول میکشه.
isp مورد نظر نوین نت هست.

قبلا پینگم با روسیه روی 78 هم اومده بود . اینترنت ایران در یک کلام : شاتل رو اگه تا تهش دانلود نکنید کاریش نمیشهدرود
من از شاتل سرویس داشتم اما چون شبانه سرعتش اومد روی 10 گفتم قطعش کنند اما مخابرات قع نکرده تا الان که یک ماه میشه الان هم دارم از وایرلس ایرانسل استفاده می کنم می خواستم بپرسم پارس آنلاین که نسبت به شاتل گرون تر هست سرعت شبانه ی 512 کیلوبایتش مانند شاتل پس از دانلود های بسیار به کیلو بایت در ثانیه می رسد یا نه ؟ پیشنها بهتری دارید که بگیرم ؟ تو شهریار هستم .
این شرکت ها یه قانون از خودشون در اوردند که شب ها که از یه حدّی بیشتر دانلود کنید سرعت شبانه میشه 10 کیلوبایت در زمان های دیگر بالا تر از 150 بود .شاتل رو اگه تا تهش دانلود نکنید کاریش نمیشه
من خودم خیلی وقته دارم دانلود میکنم الانم سرعت توی ساعات رایگان 250 کیلوبایت هست
در ضمن وقتی سرعت 10 میشه اگه ایمیل بدی سر 2 ساعت ردیفش میکنن
مال من 1000 بار اینطوری شده
ساعت 11 شب ایمیل دادم ساعت 1 سرعت ردیف شد
تا اومدیم نوین نت بگیریم تعرفه هاشو تغییر داد !! ساعت رایگان سرویس 4 مگ رو برداشت !! تعرفه های جدید روی توی سایتش زده ! مسعود جان یه نظری راجع به سرویس های جدید بده :d
مسعود .... بیا یه ISP بسازیم :biggrin1: نونمون میره تو روغن ... :biggrin1: چند میلیون می خواد ؟!
آره خداییش مسخرس قانونشون!این شرکت ها یه قانون از خودشون در اوردند که شب ها که از یه حدّی بیشتر دانلود کنید سرعت شبانه میشه 10 کیلوبایت در زمان های دیگر بالا تر از 150 بود .
والا اگه تا بهار یا تابستان آینده مشکل خاصی پیش نیاد با یکی از دوستانم قصد داریم نمایندگی بگیریم! حالا شاید همین نوین نت رو گرفتیم! زدن ISP فو العاده کار سخت و پر دردسری شده! باور کن با مخابرات اونقدر مشکلات دارن (خودم با 2 تا از شرکت های اینجا رابطه دوستانه دارم) که سرت درد میگیره بهش فکر هم بکنی! نمایندگی بگیری بهتره اما خب سودش خیلی کمتره!
آخه توی مرکز ما فقط همین یدونه isp خالی که اینم میگه 1-2 هفته دیگه میدم.شیراز : شنبیه صبح ساعت 11 زنگ زدم . فردا صبح ساعت 11:48 دقیقه راه افتاد یوزر پس هم اس کردن واسم . وصل شدمISP که اینقدر طولانی کار میکنه نگیری ازش بهتره .
با تهران پینگت 72 باشه زیاد نیست تو این زمونه ؟![]()
ISP های قبلی پینگ تک رقی هم داشتم بین سرورهای گیم داخل ایران و پینگ با تهران روی 13 هم اومده بود . رفتم یه سری MW3 کمترین پینگ 110قبلا پینگم با روسیه روی 78 هم اومده بود . اینترنت ایران در یک کلام :
![]()
خدایی خودت انتخاب میکنی که چند ساعت رایگان داشته باشی؟(چهرهی من هنگام خوندن این پیام :-o\:d/تعرفه های جدیدش تنها تفاوتی که من متوجه شدم تغییر ساعات رایگان بود! الان خودت میتونی تعیین کنی ساعات رایگانت از کی تا کی باشه! باورت میشه؟ :biggrin1: حتما زنگ بزنید این شرکت واقعا کارش جالبه در نوع خودش!

:wallbash:
)درود
من از شاتل سرویس داشتم اما چون شبانه سرعتش اومد روی 10 گفتم قطعش کنند اما مخابرات قع نکرده تا الان که یک ماه میشه الان هم دارم از وایرلس ایرانسل استفاده می کنم می خواستم بپرسم پارس آنلاین که نسبت به شاتل گرون تر هست سرعت شبانه ی 512 کیلوبایتش مانند شاتل پس از دانلود های بسیار به کیلو بایت در ثانیه می رسد یا نه ؟ پیشنهاد بهتری دارید که بگیرم ؟ تو شهریار هستم .
ای که گفتی یعنی چه؟:dما انقدر پرتیم... نوین نت خدمات نمی ده !
تعرفه های جدیدش تنها تفاوتی که من متوجه شدم تغییر ساعات رایگان بود! الان خودت میتونی تعیین کنی ساعات رایگانت از کی تا کی باشه! باورت میشه؟حتما زنگ بزنید این شرکت واقعا کارش جالبه در نوع خودش!
نه باو نمیشه!به تهران هم سرویس میدی ؟! با یه پارتی کلفت ازت یه چیز مفت بگیریم :biggrin1: ! ؟
فقط میتونم توی مرکز مخابراتی که تجهیزات دارم سرویس بدم! 
خدایی خودت انتخاب میکنی که چند ساعت رایگان داشته باشی؟(چهرهی من هنگام خوندن این پیام :-o\:d/:wallbash:
)
یعنی مثلا من میتونم بگم برام 10 ساعت رایگان بزارن ؟یا اگه میزارن باید بابت اون مدت بیشتر پول بیشتری بدیم؟
مسعود جان شما مطمئنی ؟!!! الان سرویس 4096 با حجم 10 گیگ که بود رو کردن 15 گیگ بدون ساعات رایگان !! چطور شما میگی میشه خودت انتخاب کنی ؟! بعد یه سوالی در نوین نت ترافیک باقی مانده دورت رو میتونی انتقال بدی به دوره بعد ؟! اخه اگه 15 گیگ باشه میتونی 10 گیگ مصرف کنی 5 گیگ دیگه باقی بمونه ماه بعد هم دوباره 15 گیگ شارژ کنی میشه 20 گیگ :d همینطوری هی حجمت میره بالا !