بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حتمالا یک اینترنت وایفای با پهنای باند 1 گیگابیتی در سالن و اطراف اونجا راه میندازن. دوستان برن استفاده کنن از اونجا.
خبر نداری پلیس واساده حق نزدیک شدن هم نداری
تازه روزه جلسه
کله ادارات و .. تهرات تعطیله

الان چند وقتی است که وقتی در ساعت رایگان یک فایلی را دانلود می کنم سرعتش از 60 یا 150 بالاتر نمی ره ولی اگر چند تا فایل را همزمان دانلود کنم کل فایل ها با همون سرعت دانلود می شند. چرا اینطوریه. در صورتی که در ساعتهای غیر رایگان اینطوری نیست. الان این عکس رو نگاه کنید که حدود 25 فایل رو به صورت همزمان با سرعت 40 ، 50 دانلود می کنم.
11704641240482313158.png

الان چند وقتی است که وقتی در ساعت رایگان یک فایلی را دانلود می کنم سرعتش از 60 یا 150 بالاتر نمی ره ولی اگر چند تا فایل را همزمان دانلود کنم کل فایل ها با همون سرعت دانلود می شند. چرا اینطوریه. در صورتی که در ساعتهای غیر رایگان اینطوری نیست. الان این عکس رو نگاه کنید که حدود 25 فایل رو به صورت همزمان با سرعت 40 ، 50 دانلود می کنم.
11704641240482313158.png
بله درسته این مشکلی نیست!
بعضی مواقع نت قاط میزنه مال منم اینطوری میشه بعضی مواقع

نت مفت کسی جایی سراغ نداره بریم بشینیم بیفتیم به دانلود ؟

دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

انقدر بزرگه که کسی باهات کاری نداره، نوک کوهه، بعد بری یه جاهایی دکل هست زیرش پر Accesspoint اه بشین دانلود بزن
احد الناسی هم باهات کاری نداره، کلا دانشگاهش روی هوا اه.

اینترنت مخابرات کماکان مشکلات زیادی داره! امروز با 3 تا اینترنت مختلف از 2 شرکت تست کردم. به محض ورود به زیر ساخت دچار مشکل میشدن.
نمیدونم شاید به اجلاس سران (؟!) عدم تعهد مربوط باشه. احتمالا یک اینترنت وایفای با پهنای باند 1 گیگابیتی در سالن و اطراف اونجا راه میندازن. دوستان برن استفاده کنن از اونجا.

نت مخابرات که چیزیش نیست

سران مجلس هم باشه برای ما فرقی نمی کنه :| از سرعت ما کم می کنند :| می دن به سران :| !

با speed teat درباره هیچی نمی شه نظر داد یک چوپان دروغ گو به تمام معناست و تا دلش می خواد چرت پرت تحویل ادم می ده .خوشبختانه یا متاسفانه 60 درصد این تایپک نتایج بیهوده st هست .

اینترنتم محدود 2 مگ است ولی سرعت دانلودم در روز 1 مگابایت در ثانیه است و شبم که دیدید چطور است. برای دیدن فیلم the avengers باید 4 روز صبر کنم.
همه چیزو گفتی غیر از اسم آی اس پی

---------- نوشته در 05:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

با speed teat درباره هیچی نمی شه نظر داد یک چوپان دروغ گو به تمام معناست و تا دلش می خواد چرت پرت تحویل ادم می ده .خوشبختانه یا متاسفانه 60 درصد این تایپک نتایج بیهوده st هست .
چیش اشتباهه؟!!؟! اتفاقا تمامش درسته
من هر تستی گرفتم درست نشون داده هم پینگ و هم سرعت دانلود رو درست نشون داده

حالا اگه به پینگ تست گیر میدادی یک چیزی ولی ا ومدی به اسپید تست توهین میکنی که اینقدر معروفه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or