بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا شما ها هم بلدید فقط هر دو ثانیه یک بار یک اسپید تست بزارید تا اشک ما در بیاد؟؟)x :دی
اگه اینطوریه منم به رخ میکشم:دی این 128 شاتله سرعت توی ساعات رایگان و غیر رایگان ثابت هست دلتون بسوزه :دی:دی:دی
250 کیلوبایته همیشه 300 تا هم میره
2131310493.png
اخه پسره خوب این سرعت به چه دردم میخوره وقتی هیچ سروره دانلودی خاصی تو ایران نیست و سلام

وقتی توی 4.2.2.4 تایم اوت بده ،باعث ایجای لگ میشه؟؟؟اخه من قبلا 250 بود بدون تایم اوت لگ نداشتم ولی الان 180 با تایم اوت لگ داره!؟تورو خدا کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟

بعد معمولا مشکل time out از کجاست؟؟خود به خود درست میشه یا باید بهشون زنگ بزنی؟قبلا اینجوری نبود اخه .

یک نصیحت دوستانه می کنم به دوستانی که می خواهن isp عوض کنن , بیخودی خودتون رو به در و دیوار نزنید .

اینترنت تو ایران حکم تخم مرغ شانسی داره , هیچ تضمینی نیست که نت ـی که بهتون می دن خوب باشه , بعد از عصر تلکام و پیشگامان و شاتل و داتک و ایرانسل رفتم سراغ صبا نت , واقعا اینترنت عجیبیه , خیلی نوسان داره هر یک ساعت که می گذره پینگ بالا پایین میشه , پشتیبانی هم طبق معمول از سمت مخابرات پاکت لاست داره :|
پیشگامان هم پینگش از 140 تا 700 متغیره و البته از سرعت دانلود ایرانسل که تا 2 مگابایت هم یکبار داده نباید غافل شد ,
هر نتی بگیرید یه ساعتی خوبه یه ساعتی داغون ,

خودم شخصا به هیچ isp ـی دیگه امید ندارم , دست به دعا شدم , یه خیر دیده ای بیاد اینترنت از طریق برق عرضه کنه . o:-)

یک نصیحت دوستانه می کنم به دوستانی که می خواهن isp عوض کنن , بیخودی خودتون رو به در و دیوار نزنید .

اینترنت تو ایران حکم تخم مرغ شانسی داره , هیچ تضمینی نیست که نت ـی که بهتون می دن خوب باشه , بعد از عصر تلکام و پیشگامان و شاتل و داتک و ایرانسل رفتم سراغ صبا نت , واقعا اینترنت عجیبیه , خیلی نوسان داره هر یک ساعت که می گذره پینگ بالا پایین میشه , پشتیبانی هم طبق معمول از سمت مخابرات پاکت لاست داره :|
پیشگامان هم پینگش از 140 تا 700 متغیره و البته از سرعت دانلود ایرانسل که تا 2 مگابایت هم یکبار داده نباید غافل شد ,
هر نتی بگیرید یه ساعتی خوبه یه ساعتی داغون ,

خودم شخصا به هیچ isp ـی دیگه امید ندارم , دست به دعا شدم , یه خیر دیده ای بیاد اینترنت از طریق برق عرضه کنه . o:-)
دقیقا .....منم یه مدت با امید به اینکه اینترنت خوب گیرم بیاد ISP عوض میکردم ....پارس انلاین-داتک -صبانت-اسیاتک-لایزر-عصر تلکام....الانم که فن اوا دارم ....
فقط باید بگم اینترنت تو ایران از LOL این حرفا گذشته ...اوضاع وخیمتر از این حرفاست...:d

نمی دونم اینترنت من چه مشکلی داره!
وقتی دارم دانلود می کنم سرعت بین 0 تا 200 متغیر هستش.مثلا حتی تا 7 ثانیه سرعت صفر هست و بعدش میشه 100 و بعد 200 و بعد 0 کیلوبایت بر ثانیه!
هر چقدر چک کردم برنامه ای پیدا نکردم که از نت استفاده کنه.
این مشکل در steamبیشتر هستش.
از مخابرات هم سرویس می گیرم.

شما احتمالا تایم اوت بالاست که ارتباطت با سرور دائم قطع میشه...البته ممکنه هاااا...هرچیز دیگم میتونه باشه

می ترسم زیر خاک برم و ارزو به دل یک اینترنت درست و حسابی بمونم.از سر سیری نمی گم این حرف رو! اینترنت الان مثل ابی که می خورین مهمه! :d

نگران نباش برزخ پورت هاش بازه و سرعتش هم بالاست :دی ! بدو تا اونجا رو هم نبستند :| !

می ترسم زیر خاک برم و ارزو به دل یک اینترنت درست و حسابی بمونم.از سر سیری نمی گم این حرف رو! اینترنت الان مثل ابی که می خورین مهمه! :d

یه تست از همون سایتی که داری دانلود می کنی بگیر. Ping www.esmesite.com -t ببین تو 40 تا ارسال چنتا Pocket lost داری، معلوم میشی مشکل از کجاست.

ااااااااااااااااااااه ! :| باز امشب سرعت *ـه شده !!!!! :( قبلا از 50 پایین تر نمیومد ، حالا از 30 بالاتر نمیره !!!!!!!!! آقا من میخوام نوین نت بگیرم

اینطور که معلومه فقط اینترنتی میده چجوری بگیرم ؟!

اینترنت مخابرات کماکان مشکلات زیادی داره! امروز با 3 تا اینترنت مختلف از 2 شرکت تست کردم. به محض ورود به زیر ساخت دچار مشکل میشدن.
نمیدونم شاید به اجلاس سران (؟!) عدم تعهد مربوط باشه. احتمالا یک اینترنت وایفای با پهنای باند 1 گیگابیتی در سالن و اطراف اونجا راه میندازن. دوستان برن استفاده کنن از اونجا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or