بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تا جایی که من میدونم توی 90% جاها شاتل پینگش خوب نیست که هیچ ، اتفاقا بده ( بعضی جاها هم افتضاح )
توی مشهد هم پینگش خوب نیست ( تستایی قبلی خودتم خوب نبود از نظر پینگ . البته من تستای دو سه ماه پیشتو میگم ) . ( البته همه جا رو نمیدونم اما چند تا از دوستام دارن پینگشون داغونه )
من میگم کلا ADSL بستگی به مخابرات منطقه داره و بس. من از مخابرات داشتم از شاتل هم دارم پینگ جفتشون خوبه در صورتی که برای بقیه اینطور نیست. اگرچه الان eco 512 دارم سرعتم نهایت 250 هست :| برای بقیه 128 اینقدره

تا جایی که من میدونم توی 90% جاها شاتل پینگش خوب نیست که هیچ ، اتفاقا بده ( بعضی جاها هم افتضاح )
توی مشهد هم پینگش خوب نیست ( تستایی قبلی خودتم خوب نبود از نظر پینگ . البته من تستای دو سه ماه پیشتو میگم ) . ( البته همه جا رو نمیدونم اما چند تا از دوستام دارن پینگشون داغونه )
داداش من من منظورم پینگ نبود منظورم سرعت دانلود بود

الان مال من 128 اندازه 512 بعضیا سرعت میده توی مشهد بخاطر همین میگم

من میگم کلا ADSL بستگی به مخابرات منطقه داره و بس. من از مخابرات داشتم از شاتل هم دارم پینگ جفتشون خوبه در صورتی که برای بقیه اینطور نیست. اگرچه الان eco 512 دارم سرعتم نهایت 250 هست :| برای بقیه 128 اینقدره

هر چند که پینگ خوب از شاتل عجیبه ولی من گفتن حدود 90% کسایی که از شاتل دارن پینگشون بده ( تقریبی حساب کردم البته ) !

داداش من من منظورم پینگ نبود منظورم سرعت دانلود بود

الان مال من 128 اندازه 512 بعضیا سرعت میده توی مشهد بخاطر همین میگم
پارس آنلاین پینگاشو خیلی خوب کرده! حالا یکم راضی تر شدیم:d

شما به این میگین خوب ؟!؟ :|

اهان . خب بحث اونا در مورد پینگ بود فکر کردم داری پینگو میدی !
ولی خب اره سرعت دانلودش ( ساعت رایگان ـو اطلاع ندارم ) خیلی خوبه .

سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین --- در یک کلام : آآآآآشششششششغال :| 25-30

پینگشم داغونه ! 280 ـه با 4.2.2.4 !

ولی روزش 150 ـه که نسبتا خوبه برا 128 !

کلا پارس آنلاینو توصیه نمیکنم ! ، حالا میتونین 1 ماه رایگان تستش کنین دیگه ! ( تا آخر مرداد ماه فقط ) خودتون قضاوت کنین !

هر چند که پینگ خوب از شاتل عجیبه ولی من گفتن حدود 90% کسایی که از شاتل دارن پینگشون بده ( تقریبی حساب کردم البته ) !

اهان . خب بحث اونا در مورد پینگ بود فکر کردم داری پینگو میدی !
ولی خب اره سرعت دانلودش ( ساعت رایگان ـو اطلاع ندارم ) خیلی خوبه .
والا من چند نفرو تو مشهد میشناسم همشون سرعتاشون توی ساعات رایگان تا 250 تا میره! این سوتی رو شاتل یادش رفته درست کنه

الان توی ساعات رایگان هست دیگه سرعت منو ببینید!!! با روز زیاد فرقی نداره که بیشتر سرعت توی خوبی و بدی سرور معلوم میشه
2124091543.png

تو روزم تغریبا همینقدره ولی فکر کنم 1.80 ـه تو روز!

کسی آسیا تک داره ؟ نظر؟

من 6 ماهه دارم، تا فروردین خوب بود، بعد از اون ترافیک و پینگش خیلی بالا رفته و بجز صبحها که خلوت هست و مناسب، بقیه ی ساعات پینگش بد میشه، Time out زیاد نشون میده و کلا سرعت دانلود و سرعت HTTP خیلی پایین میاد، بعضی وقتا هم کامل سرویس به فنا میره و پشتیبانیش هم دقیقا همون لحظاتی که ناراحتی امکان نداره جواب بدن! کلا سمتش نیا.

من 6 ماهه دارم، تا فروردین خوب بود، بعد از اون ترافیک و پینگش خیلی بالا رفته و بجز صبحها که خلوت هست و مناسب، بقیه ی ساعات پینگش بد میشه، Time out زیاد نشون میده و کلا سرعت دانلود و سرعت HTTP خیلی پایین میاد، بعضی وقتا هم کامل سرویس به فنا میره و پشتیبانیش هم دقیقا همون لحظاتی که ناراحتی امکان نداره جواب بدن! کلا سمتش نیا.

عجب بدبختی ای شده :دی

چرا این طورین این ISP ها. خراب شن ایشالا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or