بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آنلاین بازی میکنی ؟! وبگردی (قیسبوک) زیاد داری ؟!

خوب بازی انلاین که اونقدری مصرف نمیکنه
قیس بوک هم که چیزی واسه لود شدن نداره پس حتما سیستمش یک کاری هست یا شاید خودش اشتباه میکنه

دیشب واسه mw3 با xbox گذاشتم 2تا فایل بگیره که کلا حجمشون 250 مگ میشد باهم ...
کلا هم همین کارو کردم بعدش هم خاموش کردم ... نه قبل و نه بعدش هیچ کار دیگه هم نکردم .... ولی واسم 700 مگ دانلود زده ....
آنلاین بازی کردن هم که این قدر نمیبره ... امروز 40 min آنلاین ردم کلا فک کنم حدود 25 مگ برد

دیشب واسه mw3 با xbox گذاشتم 2تا فایل بگیره که کلا حجمشون 250 مگ میشد باهم ...
کلا هم همین کارو کردم بعدش هم خاموش کردم ... نه قبل و نه بعدش هیچ کار دیگه هم نکردم .... ولی واسم 700 مگ دانلود زده ....
آنلاین بازی کردن هم که این قدر نمیبره ... امروز 40 min آنلاین ردم کلا فک کنم حدود 25 مگ برد
درسته اغلب بازی ها ساعتی 30 مگ کم میکنن!!
ولی یک حالت دیگه ای هم داره!
امکان داره یک نرم افزاری که نصب کردی آپدیترش روشن بوده و داشته همون تور کار میکرده و آپدیت میشده!
اگه بازم دیدی چیزی نبوده زنگ بزن یک چیزی بگو:دی

درسته اغلب بازی ها ساعتی 30 مگ کم میکنن!!
ولی یک حالت دیگه ای هم داره!
امکان داره یک نرم افزاری که نصب کردی آپدیترش روشن بوده و داشته همون تور کار میکرده و آپدیت میشده!
اگه بازم دیدی چیزی نبوده زنگ بزن یک چیزی بگو:دی

تو xbox کلا هیچ چی ندارم که بخواد update بکنه ....
اصلا تو قسمت active downloads کنسول همون 2تا فایل بیشتر نبوده ....
کلا پارس آنلاینه دیگه کاریش نمیشه کرد ... زنگ زدم میگن سیستمت ویروس داشته واستون آنتی ویروس bit بفرستیم ؟
میگم کامپیوتر نبوده کنسول بوده برگشته بهم میگه آنتی ویروس ما اصله رو همه چی نصب میشه ...
دیگه چی بگم بهش؟
ولی ارزششو داشت ....500 مگ ترافیک دادم در عوض 1 ساعت خندیدم ...

الان من سرویس 128 اکو شاتل میگیرم سرعت دانلودم 250 ـه ولی دوستم (کاربر Dude ) اونم 128 شاتل داره ولی 520 تا سرعت دانلود میگیره
حالا زنگ میزنیم میگیم چرا اینطوریه! میگه مرکز مخابراتی ایشون پیشرفته تره بخاطر همین مال اون بیشتر سرعت دانلود میده!!
واسه من که الان ۵۱۲ دارم پیکش بیشتر از ۲۵۰ نمیره که پس چجوری برای شما و رفیقتون انقدر بالاتره !! :o

واسه من که الان ۵۱۲ دارم پیکش بیشتر از ۲۵۰ نمیره که پس چجوری برای شما و رفیقتون انقدر بالاتره !! :o
تو ساعات رایگان یا توی غیر رایگان!
توی غیر رایگان که تا 300 تا هم میره مال دوستمم همیشه 500 ـه
ما دوتاییمون تو مشهدیم
مشهد شاتل سرعت دانلود خیلی خوبی داره ولی انگار تو بعضی شهرا خیلی وضعش خرابه!

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

اینجا با هر جای دیگه دنیا فرق میکنه
isp به isp شهر به شهر و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی کیفیت اینترنت متغیر هست:d
اون که آره
الان ما اونقدرا هم با هم فاصلیه نداریم ولی مال اون سرعت دانلود 200 خورده ای با من فرق داره!!!!؟!؟!!!!

خب ماله منم اوکی شد!

2112074194.png
http://www.speedtest.net/result/2112074194.png

تو ساعات رایگان یا توی غیر رایگان!
توی غیر رایگان که تا 300 تا هم میره مال دوستمم همیشه 500 ـه
ما دوتاییمون تو مشهدیم
مشهد شاتل سرعت دانلود خیلی خوبی داره ولی انگار تو بعضی شهرا خیلی وضعش خرابه!

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

اون که آره
الان ما اونقدرا هم با هم فاصلیه نداریم ولی مال اون سرعت دانلود 200 خورده ای با من فرق داره!!!!؟!؟!!!!

به فاصله ربطی نداره به مرکزه مخابراتی ربط داره
-----------
مثلا تو همین مشهد یک isp تو بم مرکز مخابراتی پینگش با 4.2.2.4 زیره 120 هست و جای خودم یعنی مرکز تلفنی انقلاب 300 تا 400 هست
شما کدوم مرکز تلفنی هستی؟

بابا یکی بگه بهترین isp چیه؟؟؟
نمایندگیش تو مشهد کجاست؟
از لحاظ سرعت دانلود (شبانه برام خییییییلییییی مهمه) و پینگ

این سوالت که " بهترین isp چیه " حتی تو کنکور هم بذارند هیچکی نمی تونه جواب بده ! ..... تو اینجا

بستگی به منطقه ـت داره !

-

دوستان مخابرات وصل شد و الان دارم استفاده میکنم :دی !

من دیشب کلا 250 مگ دانلود کردم حالا میرم ریز مصرفو میگیرم زده 700 مگ دانلود داشتی ....
دوستان پارس آنلاینی .. شما هم این مشکلو دارید؟
اگر پهنای باندتون کم باشه در بیشتر شبکه های ADSL سرعت آپلود ممکن از سرعت دانلود بیشتر بشه و یک فایلی 250 مگ به ظاهر دریافت می کنی ولی به دلیل سرعت آپلود بالا خیلی بیشتر از این مقدار SEND کردی.این اولین دلیلش می تونه باشه
دومین دلیلش سرورهای خاص هست محدود سرورهایی میزان آپلودشون بالاست و این مشکل پیش می یاد.
مورد اول خیلی بیشتر هست که مرتبط با ISP و پهنای باند پایین هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or