بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

والا من اینترنتم وایرلس هستش از شرکت خاصی نمیگیریم یعنی جوری شده انقدر انتن رو چرخوندم نمیدونم الان به چه شرکتی وصل هستم این تست نت من هستش :

http://www.speedtest.net/result/2105237861.png

اینم یه عکس دیگه :

به یکی از دوستانم گفتم این قضیه رو شاخ دراورده بود که بهم گفت برو پیگنته از سرور خودتون تست بگیر که وقتی اینکارو کردم شاخ دراوردم خودتون ببینید :

کلن یه توضیحی به من بدید چون خودم گیج شدم :d
این پینگ آخریه که عادیه ! بایدم همین باشه ... ولی سرعت دانلودتو نمیدونم ! :دی برو حالشو ببر !
یعنی خودت آنتنت رو تنظیم کردی ؟!

والا من اینترنتم وایرلس هستش از شرکت خاصی نمیگیریم یعنی جوری شده انقدر انتن رو چرخوندم نمیدونم الان به چه شرکتی وصل هستم این تست نت من هستش :

http://www.speedtest.net/result/2105237861.png

اینم یه عکس دیگه :

به یکی از دوستانم گفتم این قضیه رو شاخ دراورده بود که بهم گفت برو پیگنته از سرور خودتون تست بگیر که وقتی اینکارو کردم شاخ دراوردم خودتون ببینید :

کلن یه توضیحی به من بدید چون خودم گیج شدم :d

یعنی چی ؟ مگه میشه همینجوری به اینترنت وایرلس وصل شد ؟ عجب بابا !:-o
خال بندی نمیکنی ؟
راستی دوستان بهترین حالت ممکن برای سرعت دانلود یه سرویس 256 چیه ؟ آخه واسه من 70 kb بیشتر سرعت نداره ؟

2110263583.png

اون دوستی که میگی آنتن رو چرخوندم به یه جایی وصل شد و الان 8 مگ سرعت داری! واقعا پیش خودت مارو چی فرض کردی؟
قابل توجه دوستان این تاپیک:

1. از شماها بعیده باور کردن اینها! مگه دیش ماهوارس بچرخونی شکه پیدا کنی؟
2. هر کاربری که عضویت 2012 داشت و اولین پستش رو توی این تاپیک با یه اینترنت چند مگابیتی اونم وایرلس یه یه شرکت گمنام گذاشت بدونین هدفش تبلیغ بوده و بس!

مگه میشه؟؟؟!؟
ما هم بریم یه مودم وایرلس بگیریم همینجوری از یه شرکتی بدون پول دادن اینترنت بگیریم!
میشه؟؟
آره باو چرا نشه خو؟!مخصوصاً این شرکتای خصوصی خیلی اسکلن!دزدکی مشه یه غلطایی کرد شاتل با اینهمه دک و پوزش میری 2 گیگ ترافیک بخری میبینی 26 گیگ ریخته به حسابت!!!

آره باو چرا نشه خو؟!مخصوصاً این شرکتای خصوصی خیلی اسکلن!دزدکی مشه یه غلطایی کرد شاتل با اینهمه دک و پوزش میری 2 گیگ ترافیک بخری میبینی 26 گیگ ریخته به حسابت!!!

خدا ببین داریم توی کجا زندگی میکنیم! :| :| :|

اون دوستی که میگی آنتن رو چرخوندم به یه جایی وصل شد و الان 8 مگ سرعت داری! واقعا پیش خودت مارو چی فرض کردی؟
قابل توجه دوستان این تاپیک:

1. از شماها بعیده باور کردن اینها! مگه دیش ماهوارس بچرخونی شکه پیدا کنی؟
2. هر کاربری که عضویت 2012 داشت و اولین پستش رو توی این تاپیک با یه اینترنت چند مگابیتی اونم وایرلس یه یه شرکت گمنام گذاشت بدونین هدفش تبلیغ بوده و بس!
451041557a22.png

---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:18 PM ارسال شده بود ----------

خدا ببین داریم توی کجا زندگی میکنیم! :| :| :|
چرا ناراحت میشی خو؟همزمان پست دادیم دیگه!اگه من پستتو زودتر میدیدم ممکن بود این خاطره ی شیرین با شاتل رو به یاد نیارم!:d

خودم یه ISP داشتم شبانه رو ازم میدزید بعضی وقتا ولی بعضی روزها کونتورش خراب میشد سرعت میرفت 2 مگابایت و دانلود کم نمیکرد منم یه 30 گیگ تلافی میکردم :d:d:d .

خدا ببین داریم توی کجا زندگی میکنیم! :| :| :|[2]

دوستان منظورم از اینکه انتمو چرخوندم این بود که از شرکت های مختلف گرفتم !!

من از یه پسره سرویس میگیرم که تو چند تا شرکت کار میکنه که تو دکل های مختلف اینترنت داره !! قشنگ سری اخر یادمه بهم گفت برو انتن رو مثل ساعت 9 زاویشو بچرخونمونم !! منظوره منو بد متوجه شدید . نمیگم که یرخی میچرخونم

اینم عکسه رادیو :

اینم ویدئو که دیگه همه چی مشخص میشه توش

MOV00752.MP4 - 3.9 Mb

آخرین ویرایش:

من از یه پسره سرویس میگیرم که تو چند تا شرکت کار میکنه که تو دکل های مختلف اینترنت داره !! قشنگ سری اخر یادمه بهم گفت برو انتن رو مثل ساعت 9 زاویشو بچرخونمونم !! منظوره منو بد متوجه شدید . نمیگم که یرخی میچرخونم

اینم عکسه رادیو :

الان سرعت دانلودت با IDM چنده ؟ چقدر ISP برات باز گذاشته ؟ نه که آنتن تا چقدر میکشه .

اینم عکسه رادیو :

حالا کل داستان فرق کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or