بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

لطفا یکی جواب بده !
خواهشا!الان سایت شبکه 3 بودم تو تبلیغات سایتش اینترنت نوین نت رو دیدم گفتم حتما مال تهرانه برای ما بدبخت های شهرستانی نمیگزارن بعد رفتم دیدم اینکه کل ایران رو پشتیبانی میکنه و تا به حال اسمش رو من نشنیده بودم هر چی تو سایتش گشتم اسم نمایندگی به غیر از تهران ندیدم یعنی ممکنه یه شرکتی در هیچ شهری تو ایران نمایندگی نداشته باشه بعد به تمام ایران اینترنت بده!دارم شاخ در میارم!
چند شهری دیگه هم نگاه کردم دیدم نمایندگی نداره کسی ازش اینترنت نگرفته اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره خواهشا بگه!
الان من دارم برای 512 حدود 17 تومن میدم ماهی هم فقط 4 گیگ حجم دارم ولی قیمت این خیلی مناسب بود!
خدمات نوین اینترنتی با نوین نت!

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

بهترین اینترنت در غرب کشور یعنی طرف ما هست! به راحتی میتونید اینترنت 4 تا 6 مگ رو تهیه کنید! با پینگ عالی و تقریبا بدون قطعی!
بدترین اینترنت کشور هم در شرق و جنوب کشور هست! واقعا اون طرف ها فاجعست! مرکز کشور هم یه چیزی بین غرب و جنوب هست وضعیتش! تهران هم اینترنتش مثل لُپ لُپ هست! :دی جدی میگم! یا شانس و یا اقبال! =))
آخه می ترسن چون غرب کشور جوش بیارن به ضررشون میشه یدفه نصف کشور جدا میشه :d

خدمات نوین اینترنتی با نوین نت!

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

آخه می ترسن چون غرب کشور جوش بیارن به ضررشون میشه یدفه نصف کشور جدا میشه :d
آفرین! خوب گرفتی خداییش :دی

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

امروز صبح رفتم ثبت نام کردم فردا ADSL ـم راه میافته در اسرع وقت تست می ذارم

( پرابلم ؟! ) نوب یوزر ....

( 128 مخابرات )

انتظار سرعت بالایی نداشته باش!

توی این کشور اصلا نمیشه یک اینترنت نامحدود توپ داشت مگه اینکه آدم ماهی 100-200 هزار تومن پول اینترنت بده

اینترنت نامحدودم بدرد کسایی میخوره که صبح تا شب PC ـشون روشنه چون معمولا همه 128-256-1 مگ میخرن که دیگه حداقل سرعتش میشه 90 تا!!! اونم بزور!!!

همین محدود بیشتر میصرفه

یه اتفاق خیلی مهم واسم امروز افتاد این بود که وقتی یه فایل رو تو IDM دانلود مجدد میزدم تا سرعت دانلود 800kbs !! دانلود میکرد در صورتی که نت من 128 نامحدود هست !!! اینم عکسش

میخواستم ببینم واسه شما هم همینجوریه ؟

یه اتفاق خیلی مهم واسم امروز افتاد این بود که وقتی یه فایل رو تو IDM دانلود مجدد میزدم تا سرعت دانلود 800kbs !! دانلود میکرد در صورتی که نت من 128 نامحدود هست !!! اینم عکسش

میخواستم ببینم واسه شما هم همینجوریه ؟

سرویستون چیه ؟!

والا من اینترنتم وایرلس هستش از شرکت خاصی نمیگیریم یعنی جوری شده انقدر انتن رو چرخوندم نمیدونم الان به چه شرکتی وصل هستم این تست نت من هستش :

http://www.speedtest.net/result/2105237861.png

اینم یه عکس دیگه :

به یکی از دوستانم گفتم این قضیه رو شاخ دراورده بود که بهم گفت برو پیگنته از سرور خودتون تست بگیر که وقتی اینکارو کردم شاخ دراوردم خودتون ببینید :

کلن یه توضیحی به من بدید چون خودم گیج شدم :d

والا من اینترنتم وایرلس هستش از شرکت خاصی نمیگیریم یعنی جوری شده انقدر انتن رو چرخوندم نمیدونم الان به چه شرکتی وصل هستم این تست نت من هستش :

http://www.speedtest.net/result/2105237861.png

اینم یه عکس دیگه :

به یکی از دوستانم گفتم این قضیه رو شاخ دراورده بود که بهم گفت برو پیگنته از سرور خودتون تست بگیر که وقتی اینکارو کردم شاخ دراوردم خودتون ببینید :

کلن یه توضیحی به من بدید چون خودم گیج شدم :d

تو Speed Test نوشته .... ( شرکتت رو )

آقا استفاده کن

استفاده کن

تا می تونی دانلود کن .... :دی

پینگت عالیه !

holy mother of s**t o_0
خدا برات نگه داره :دی
دوستانی که اندیشه سبز خزر دارن،فقط این مشکلو من دارم یا سرعت آپلود همه کند شده این دو ماهه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or