بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میخواسته اینطوری بگه یه وقت چشمش نکنند ایرانی ها
اینم تذکری که مولتی شیر داده به من!
62wr0yrouobf86r367l.png

خاک بر سرشون کنند با این نت احمقانه چقدر منت چاک و چونه خالی میکنند خاک عالم بر سرشون پس بگو اونهمه ترافیک که داریم یه دفعه کجا غیب میشه

من مودمم رو خاموش میکنم وقتی روشن میکنم میبینم 100 مگی ازش رفته !:|

خودشون سرویس نمیدن یعنی دزدی میکنن ! پول زیاد برای سرویس افتضاح میگیرن دزدیه ...

بعد کلی اختار میدن که از پرو×کسی و ... استفاده نکنین که یه وقت بیشتر از پولی که دادین سرویس نگیرین !:|:|:| ...

شاتل که انگار امروز مشکل سرعت در روزو حل کرده اما سرعت در ساعات رایگان قاطی پاطی شده!!

مال دوستمم پینگش با تهران شده بود 444
-----------

آها فهمیدم!!!

سرعتو آوردن پایین بخاطر اینکه:
افتتاحیه المپیکو دانلود نکنیم:دی البته ما که همون اولا داون کردیم:دی
شایدم بخاطر اینه که المپیک قسمت بانوانشو لایو نبینیم:دی:دی:دی

کی میگه اینترنت مشکل داره؟ :دی

سرعت دانلود همین الان 420 کیلوبایت و پینگ 147 رو دارم! :-"

پرابلم نوب اینترنت یوزرز؟ :دی
همه نتا مثل هم نیست که

مثلا شاتل تا دیروز پریروز قابل تحمل نبود امروز درستش کرده البته!! پینگشم تغیری نکرده!!
ولی سرعت دانلود در ساعات رایگانش:
از ساعت 1 تا 4 خرابه از 4 تا 8 باز خیلی خوب میشه
کلا حال اینترنت خوش نیست تو این چند روز

حالا مخابرات یکم قابل تحمله!!
مبین نت که کامل ریدس! من از هرکی پرسیدم که مبین نت و وایمکس ایرانسلو اینا داشت میگفت سرعتم خیلی ریدس!!
مبین و ایرانسل هیچ کدوم به درد نمیخورن نه سرعت دارن نه پینگ درست و حسابی!
عجیبه ها حیفه کسی ADSL داشته ولی از نعمت Multiplayer یک بازی استفاده نکنه!!!

پس یعنی بی خیال مبین نت بشم ؟
آخه ایرانسل دارم ولی 1 به 8 هست و ساعت رایگان نداره .... ولی مبین نت تو سایتش زده 1به 4 میده و ساعت رایگان هم داره ... در کل چون با ایرانسل مشکل خاصی نداشتم گفتم شاید مبین نت هم همین جور باشه .... حالا باید دنبال یه راه دیگه بگردم ...
آنلاین یه زمانی میزدم ولی از وقتی پارس آنلاین گرفتم xbox به اینترنت وصل نمیشه ... اینم از دیگر محاسن پارس آنلاینه که می خواد ما بشینیم پای درس ....

پس یعنی بی خیال مبین نت بشم ؟
آخه ایرانسل دارم ولی 1 به 8 هست و ساعت رایگان نداره .... ولی مبین نت تو سایتش زده 1به 4 میده و ساعت رایگان هم داره ... در کل چون با ایرانسل مشکل خاصی نداشتم گفتم شاید مبین نت هم همین جور باشه .... حالا باید دنبال یه راه دیگه بگردم ...
آنلاین یه زمانی میزدم ولی از وقتی پارس آنلاین گرفتم xbox به اینترنت وصل نمیشه ... اینم از دیگر محاسن پارس آنلاینه که می خواد ما بشینیم پای درس ....
کلا طبق تجربیاتی که من توی این تاپیک و جاهای دیگه داشتم!

پول به دو شرکت ایرانسل و مبین نت نده!!

حالا از بحس اینترنت بگزریم به سیم کارت منم رحم نکرده این ایرانسل بیشوور یک اس ام اس میدم 10 تومن کم میکنه روز بعد میبینم 200 تومن ازم کم شده!!
کلا این شرکت ....

ببخشین میخواستم بپرسم کسی نمیدونه چرا سرعت اینهمه افت کرده ؟
و کی این سرعت رو به بهبودی پیش میره نمیشه اصلا" بازی کرد من Dota به سختی بازی میکنم....

کی میگه اینترنت مشکل داره؟ :دی

سرعت دانلود همین الان 420 کیلوبایت و پینگ 147 رو دارم! :-"

پرابلم نوب اینترنت یوزرز؟ :دی

موقعی که به یه شرکت درخواست ADSL داده می شه , اقداماتی که در رابطه با مخابرات انجام میشه دقیقا به چه منظوره ؟ منظورم اینکه مخابرات چه دستکاری رو خط مورد نظر انجام میده ؟

اینترنت نوب یوزرز :d

موقعی که به یه شرکت درخواست ADSL داده می شه , اقداماتی که در رابطه با مخابرات انجام میشه دقیقا به چه منظوره ؟ منظورم اینکه مخابرات چه دستکاری رو خط مورد نظر انجام میده ؟

اینترنت نوب یوزرز :d

مخابرات خط شمارو رانژه میکنه!
همون نصب کردن پورت اینترنت روی خط تلفن شماو رانژه میگن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or