بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقایون یه سری کابل بردارید ... بیارید با هم بکشیم به زنیم به پورت های افغانستان یه سرعتی میگیریم که نگو و نپرس ! ... ! کابل هارو جمع کنیم بکشیم ( خوبه تو راهش کشتی نیست همش خشکیه کشتی رد نمیشه نت ما قطع بشه )

من باید با هک آنلاین بازی کنم به دلیل لگ !

این پارس آنلاین رسما نابود شده ...
تا حالا واسه من سابقه نداشت تو ساعت رایگان قطع بشه ولی دیشب این اتفاق افتاد ...
صبح بیدار شدم دیدم فقط 400 mb دانلود شده بعدش کلا قطع شده تا 8 صبح .....
یعنی اساسا ر.....دن

سلام
من اینترنت 128 kb/s دارم نامحدود ماهی 14500 تومن
خیلی راضیم
مال اندیشه سبز خزر
اینم عکس تست سرعت

http://axgig.com/images/67028199633559858976.bmp

عجب تبلیغی کردی برای شرکتتون! 128 نامحدود؟ با پورت 1 مگابیت؟ 14 تومن؟
1 مگابیتی که خودتون برای نامحدودش 350 تا 500 تومن ماهی میدین؟ لول؟

سلام
من اینترنت 128 kb/s دارم نامحدود ماهی 14500 تومن
خیلی راضیم
مال اندیشه سبز خزر
اینم عکس تست سرعت

http://axgig.com/images/67028199633559858976.bmp
این راسته!!!؟
خیلی خوبه که ولی پینگش بده!!
----
این شاتل ما هم هر روز گند تر از دیروز، اه!
خدا به ما رحم کنه فکر نکنم بشه تا دو-سه سال دیگه تحملش کرد

کسی نبود جواب بده ثواب داره ها :-j
رستگار میشید اگه جواب بدید ها :d

بله عصرتلکام

asretelecom.net

---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

به همه پیشنهاد میکنم که نرن از ISP های معروف (مثل شاتل و پارس آنلاین و ...) سرویس بگیرن .

برن از ISP های تازه تاسیس بگیرن و یه مدت ازشون سرویس بخرن ( خلاصه بهشون اول کاری حال بدن ! ) بعد میبینن اونا چه جوری هواشونو دارن !:d

البته اینم که ISP های معروف ( یا حتی غیر معروف ) آدمو اذیت میکنن هم دزدیه هم مسخره بازی ( آدم حسابمون نمیکنن )

البته اینجا دزدی حلاله
Ostad.png
تا وقتی "چرا" نمیگیم همیشه بدبختیم !

این شاتل حروم زاده یه هفتس اعصاب نزاشته برامون! سرعتش که بخوره توی سرش دیگه سایت هم باز نمی کنه! یعنی هیچ فرومی رو تا ۱۰ بار رفرش نکنم باز نمیکنه حالا جالبه اگه با v*p*n باشم با اینکه کنده ولی بدون رفرش باز می کنه..... )x
زنگم بزنم میگن سراسریه دیگه. خسته شدم دیگه آخر هفته هم تموم میشه نمی دونم تمدیدش کنم یا نه با این وضع ****

این شاتل حروم زاده یه هفتس اعصاب نزاشته برامون! سرعتش که بخوره توی سرش دیگه سایت هم باز نمی کنه! یعنی هیچ فرومی رو تا ۱۰ بار رفرش نکنم باز نمیکنه حالا جالبه اگه با v*p*n باشم با اینکه کنده ولی بدون رفرش باز می کنه..... )x
زنگم بزنم میگن سراسریه دیگه. خسته شدم دیگه آخر هفته هم تموم میشه نمی دونم تمدیدش کنم یا نه با این وضع ****
من که مشهدم!
تا دیروز خیلی سرعتش بد بود کلی زور میکرد تا یک صفحه باز شه نمیدونم امروز ویندوز عوض کردم درست شد یا خودشون درست کردن!!!

باو الان وضعیت کل ISP ها ریده الان رفیقم میگفت من مخابرات دارم هی قطع و وصل میشه امروز!!!

عوض کنی راحت تره!! چون مطمئنم تا دوسال دیگه نیمشه تحملش کرد این شاتل رو

بله عصرتلکام

asretelecom.net

---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

به همه پیشنهاد میکنم که نرن از ISP های معروف (مثل شاتل و پارس آنلاین و ...) سرویس بگیرن .

برن از ISP های تازه تاسیس بگیرن و یه مدت ازشون سرویس بخرن ( خلاصه بهشون اول کاری حال بدن ! ) بعد میبینن اونا چه جوری هواشونو دارن !:d

البته اینم که ISP های معروف ( یا حتی غیر معروف ) آدمو اذیت میکنن هم دزدیه هم مسخره بازی ( آدم حسابمون نمیکنن )

البته اینجا دزدی حلاله
Ostad.png
تا وقتی "چرا" نمیگیم همیشه بدبختیم !

عصر تلکام رسما ریده مال شده

سرویس 2 مگابیت
2099047790.png

2099059491.png

زنگم میزنم این اقای روستایی هر دفعه یه چی میگه:d

این پارس آنلاین رسما نابود شده ...تا حالا واسه من سابقه نداشت تو ساعت رایگان قطع بشه ولی دیشب این اتفاق افتاد ...صبح بیدار شدم دیدم فقط 400 mb دانلود شده بعدش کلا قطع شده تا 8 صبح .....یعنی اساسا ر.....دن
تازه اولش جیگر کجاشو دیدی وقتی که ping به 600 تا 850 برسه و سرعت دانلود 10 برسه ساعت رایگان فقط 100 مگ دانلود کنی چکار می کنی !!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or