بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاتل کلا شهیده !

دوستان این " رسانه تهران " چطوره ازش یه 128 نا محدود بخرم ؟!

بعدش

نامحدود پینگش بهتره یا محدود ؟! نوشته پینگ کاربرا زیر 170 ـه !

---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 PM ارسال شده بود ----------

کسی اینجا داتک تلکام داره بگه پینگش چطوره ؟!

شاتل کلا شهیده !

بعدش

---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 PM ارسال شده بود ----------

شاتل و کلن بیخی شو........
فک نکنم محدود یا نا محدود بودن به پینگ ربطی داشته باشه....
دو سه روز نت ترکیده کلن از مخابرات نت گرفتم دوستان کرجی برا شما هم همینطوره؟؟؟؟

سری مدرن وارفر که همون جور دوستمون گفت اون مشکل کانکتش خیلی ربط به مودم نداره .اما خب تاثیراتی داره نوع مودم .به طور مثال سرورهای mw 2 3 کلا با مودم هایی که auto connect هستند رابطه خوبی نداره و هم چنین برای بازی آنلاین بهتره از مودم هایی استفاده بشه که بتونند ip به صورت اختصاصی شناسایی کنند به عبارتی automatic نباشه خیلی بهتر.
همون سری d link مودم های بسیار خوبی داره ولی خیلی هاش چون قابلیت پشتیبانی از wireless system داره مشکل تنظیم دستی ip دارن .
مودم های t link که به عبارتی کپی d link هستند هم خوبه بعضی هاشون .مدل tp 8811 که در عین حال یک مودم ارزون هست ولی کارایی عالی داره من خودم استفاده می کنمش ازش با وجود اینکه d link هم دارم ولی این مودم ریزه میزه عجیب در بازی به کارم می یاد (اتصالات تمام با سیم)
asus هم مودم های خوبی داره ولی دیگه اونا برای وقتی که ویژگی های ISP بالا باشه و مودم های ساده تر جواب گو نباشه .
FETCHING مدرن وافر هم بهترین راه رد کردنش "صبر" هست و دیگر هیچ .

دقیقا مدم Auto connect که می گی چیه ؟ یعنی به جای اینکه کانکشن PPPoE باشه مثلا خودش Dynamic می کنه ... ؟!
من یه مشکلی هم که تو CoD دارم اینکه Fetching ... Join ... مشکل ندارم بعضی مواقع هم تو لابی ایرانی host رو می گیرم ولی find نمی کنه ... با وجود اینکه وقتی دوستم find می کنم من خودم 2 خطم .

شاتل کلا شهیده !

بعدش

من الان از سال 86 که شاتل گرفتم ... واقعا راضیم ... سرویس 512 سالیانه محدود ...
سالی 118 تومن هزینه خود سرویسه تقریبا هم 120 تومن ترافیک می خرم ... سالی 240 تومن ... ولی انصافا جمعا به جز چند روز در سال همیشه سرعت دانلودم 220 ـه ... شب ها همیشه ساعت 1 تا 7 که رایگان میشه سرعت دانلودم رو 60 قفل میشه .

پینگ هم بستگی به ساعت روز از 180 تا 260 متغیر ـه معمولا یا 200 یا 180 یا 260 ...
9v2hghl2c7mkc5v0qdhy.jpg

پینگ رو سرویس های محدود و نامحدود فکر نکنم تفاوتی داشته باشه ولی خب کلا سرویس های محدود بهترن ... محدود بگیری بهتره .
من چتد نفر رو می شناسم تو COD داتک دارن .. هر کدومشون یه چیز می گن ...

یه سیستم هوشمند پشتیبانی ( MMB سادست فکر کنم :d ) شاتل چند وقته گذاشته رو سایت ... نمی دونم رو ISP های دیگه کار می کنه یا نه ولی یه سری دستور های ساده مثل همین پینگ رو داره خیلی خوبه ... حجمش هم 2 مگ بیشتر نیست ...

آخرین ویرایش:
دقیقا مدم Auto connect که می گی چیه ؟ یعنی به جای اینکه کانکشن PPPoE باشه مثلا خودش Dynamic می کنه ... ؟!
من یه مشکلی هم که تو CoD دارم اینکه Fetching ... Join ... مشکل ندارم بعضی مواقع هم تو لابی ایرانی host رو می گیرم ولی find نمی کنه ... با وجود اینکه وقتی دوستم find می کنم من خودم 2 خطم .

من الان از سال 86 که شاتل گرفتم ... واقعا راضیم ... سرویس 512 سالیانه محدود ...
سالی 118 تومن هزینه خود سرویسه تقریبا هم 120 تومن ترافیک می خرم ... سالی 240 تومن ... ولی انصافا جمعا به جز چند روز در سال همیشه سرعت دانلودم 220 ـه ... شب ها همیشه ساعت 1 تا 7 که رایگان میشه سرعت دانلودم رو 60 قفل میشه .

پینگ هم بستگی به ساعت روز از 180 تا 260 متغیر ـه معمولا یا 200 یا 180 یا 260 ...
9v2hghl2c7mkc5v0qdhy.jpg

پینگ رو سرویس های محدود و نامحدود فکر نکنم تفاوتی داشته باشه ولی خب کلا سرویس های محدود بهترن ... محدود بگیری بهتره .
من چتد نفر رو می شناسم تو COD داتک دارن .. هر کدومشون یه چیز می گن ...

یه سیستم هوشمند پشتیبانی ( MMB سادست فکر کنم :d ) شاتل چند وقته گذاشته رو سایت ... نمی دونم رو ISP های دیگه کار می کنه یا نه ولی یه سری دستور های ساده مثل همین پینگ رو داره خیلی خوبه ... حجمش هم 2 مگ بیشتر نیست ...

دقیقا همون نکته ای اشاره کردید .در قسمت ADDRESS SETTING شما سه حالت انتخاب دارید که یا AUTO یا MANUAL یا PPPOE هست .اکثرا مودم های وایرلس و تعدادی از همین مودم های D LINK که قابلیت پشتیبانی از وایرلس هم دارند در حالت اول یعنی AUTO بیشتر کار می کنند این حالت برای بازی ها خیلی خوب نیست به خصوص برای بازی مثل MW که خیلی با AUTO رابطه خوبی ندارد به طور مثال داخل MW2 کلا با مودم های AUTO نمی شه بازی کرد .MW3 بهتر شده و این قابلیت به سرورهاش اضافه کرده ولی بازم عالی نیست چون از همون پروتوکل PPP0E استفاده نمی کنید خیلی از ویژگی هاشو از دست می دید که بهترینش همون وارد کردن IP شخصی خودتون هست .
قضیه فایند کردن هم اول داخل MW3 ببنید در قسمت بالا پینگ سرچ می کنه یا روی یک پینگ مثلا 50 ثابت می مونه .اگر اینجوری ببنید پینگ شما TIME OUT داره یا نه چون همون تایم اوت باعث قطع ارتباط می شه.پینگ اگر بالا هم باشه (البته نه خیلی ) ممکن پیدا کنه ولی داخل بازی LETENCY یا همون زمان تاخیر قرمز باشه .
برای شما زرد هست پس پینگ خوبه نسبتا .می مونه تنظیمات کلی ISP و تایم اوت .

دقیقا همون نکته ای اشاره کردید .در قسمت ADDRESS SETTING شما سه حالت انتخاب دارید که یا AUTO یا MANUAL یا PPPOE هست .اکثرا مودم های وایرلس و تعدادی از همین مودم های D LINK که قابلیت پشتیبانی از وایرلس هم دارند در حالت اول یعنی AUTO بیشتر کار می کنند این حالت برای بازی ها خیلی خوب نیست به خصوص برای بازی مثل MW که خیلی با AUTO رابطه خوبی ندارد به طور مثال داخل MW2 کلا با مودم های AUTO نمی شه بازی کرد .MW3 بهتر شده و این قابلیت به سرورهاش اضافه کرده ولی بازم عالی نیست چون از همون پروتوکل PPP0E استفاده نمی کنید خیلی از ویژگی هاشو از دست می دید که بهترینش همون وارد کردن IP شخصی خودتون هست .
قضیه فایند کردن هم اول داخل MW3 ببنید در قسمت بالا پینگ سرچ می کنه یا روی یک پینگ مثلا 50 ثابت می مونه .اگر اینجوری ببنید پینگ شما TIME OUT داره یا نه چون همون تایم اوت باعث قطع ارتباط می شه.پینگ اگر بالا هم باشه (البته نه خیلی ) ممکن پیدا کنه ولی داخل بازی LETENCY یا همون زمان تاخیر قرمز باشه .
برای شما زرد هست پس پینگ خوبه نسبتا .می مونه تنظیمات کلی ISP و تایم اوت .

خب تا اونجایی که من می دونم ... نوع کانکشن بستگی به سرویسی که ISP شما میده داره .
الان مودمی که من استفاده می کنم , هم PPPoE و Static IP و Dynamic IP و Bridgh Mode ( درست نوشتم ؟ ) رو داره ... منتها اینترنت من فقط در حالت PPPoE وصل میشه ...

موقع find حدود 20 دقیقه طول می کشه شایدم بیشتر ولی سرچ رو می کنه ...

آقا یکی به ما یه سرویسه توپ معرفی کنه.به خدا این مبین نت دهان ما را سرویس نمود!!!!
پیشگامان خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا الان دو سه هفته هست میخوام تو 2 تا 8 صبح که رایگانه 470MB آپدیت GT5 رو بگیرم با یه بنده خدا آنلاین بزنیم به خدا تو 6 ساعت نمیگیره!!!!!صبح پاشدم دیدم 13% رفته)x.خیر سرشون 512 هست.چند روزم هست که دیگه خیلی افتضاح شده.
حالا بگذریم. پیشگامان نا محدود یا حالا محدود چطوره؟؟؟؟

چرا اینترنت در شیراز اینقدر گرونه ؟ :-/ چرا پینگ درستی نداره ؟ :-/

حتما باید بریم اصفهان یا تهران :|.

بیا تهران ! لول ! ( البته قبل از اینکه به دست کاوه به قتل برسی یا بیای تهران بدست من هدشات بشی )

" جواب ایمیل نیومده باید زنگ بزنم "

فعلا تهران رسانه رو می خوایم هدف قرار بدیم ببینیم چی میگه اگر دیدیم خوب بود 1 ماه تست می کنم ! 128 محدود میگیرم یا نامحدود فعلا معلوم نیست !

(( یه عکسی داده گفته نمونه پینگ کاربرا با 4.2.2.24 110 - 120 ـه !!!! ))

بیا تهران ! لول ! ( البته قبل از اینکه به دست کاوه به قتل برسی یا بیای تهران بدست من هدشات بشی )

" جواب ایمیل نیومده باید زنگ بزنم "

فعلا تهران رسانه رو می خوایم هدف قرار بدیم ببینیم چی میگه اگر دیدیم خوب بود 1 ماه تست می کنم ! 128 محدود میگیرم یا نامحدود فعلا معلوم نیست !

(( یه عکسی داده گفته نمونه پینگ کاربرا با 4.2.2.24 110 - 120 ـه !!!! ))

کاوه ؟ :-j اگر چیزی من از این دنیا آموختم این بوده که برم با هم سن خودم درگیر بشم :d و همچنین در مورد تو هم صدق میکنه :> دوست عزیز 250 صفحه برگردی عقب تر به طور کامل در مورد رسانه بحث کردیم ;) تو فقط برو ببین میتونن بهت سرویس بدن یا نه ! اگر دادن با لکه بگیر شک نکن . چونکه پینگش دور و بره 100 هست . البته شما بازیتون با پینگ پایین هم درست بشو نیست ...:d.

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 PM ارسال شده بود ----------

اگه میخوای ADSL بگیری من نمیدونم پینگاش چجوریه ولی وایرلسش دوباره به روزای اوج برگشته !
2085634852.png

256 وایرلس نامحدود (silver)
اوجت که اینه . اون دوران عفولت تو حلقم . اگر من یه 256 نامحدود با این پینگ رو داشتم ماهی 30 تومن الان دقیقا بتل 3 رو از رده خارج میکردن :dخدایا من چرا نباید اینو داشته باشم آخه ؟ :-l

Ἁlireza

از چه شرکتی میگیری ؟! adsl ـش رو ببینم چه جوریاست ! پینگش که توپه ..

-
کاوه ؟ :-j اگر چیزی من از این دنیا آموختم این بوده که برم با هم سن خودم درگیر بشم :d و همچنین در مورد تو هم صدق میکنه :> دوست عزیز 250 صفحه برگردی عقب تر به طور کامل در مورد رسانه بحث کردیم ;) تو فقط برو ببین میتونن بهت سرویس بدن یا نه ! اگر دادن با لکه بگیر شک نکن . چونکه پینگش دور و بره 100 هست . البته شما بازیتون با پینگ پایین هم درست بشو نیست ...:d.

وقتی این اسمایلی رو می ذاری

کلی خندم میگیره به جون تو

لینک اون 250 صحفه قبل رو میدی ؟! حالا بیا تهران مشت و مالت می دم !

دوستانی که می خوان از DATAK سرویس بگیرن یا آماری ازش داشته باشن، از اول که من سرویس گرفتم از اونجا پینگم حتی با سرورهای داخلی هم نوسان زیادی داشت، بعد از یه مدتی متوجه شدم که مستقیما از خود ISP پینگ میره بالا الان که دیگه غیر قابل تحمل شده، با وجود اینکه میدونستم تماس با شرکت هم کمکی نمیکنه ولی دل رو به دریا زدم و اون ها هم خیلی صاف و پوست کنده گفتن که پینگ برای ما اهمیتی نداره که بخوایم کاری کنیم، اگه برای گیم می خواین به هیچ عنوان طرف این DATAK نرین.

دوستانی که می خوان از DATAK سرویس بگیرن یا آماری ازش داشته باشن، از اول که من سرویس گرفتم از اونجا پینگم حتی با سرورهای داخلی هم نوسان زیادی داشت، بعد از یه مدتی متوجه شدم که مستقیما از خود ISP پینگ میره بالا الان که دیگه غیر قابل تحمل شده، با وجود اینکه میدونستم تماس با شرکت هم کمکی نمیکنه ولی دل رو به دریا زدم و اون ها هم خیلی صاف و پوست کنده گفتن که پینگ برای ما اهمیتی نداره که بخوایم کاری کنیم، اگه برای گیم می خواین به هیچ عنوان طرف این DATAK نرین

پوریا جون عالی عالی دمت گرم راهنماییم کردی

پس الان فعلا فوکوس کنم رو تهران رسانه .. !

---------- نوشته در 03:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

رسما زایه شدیم رفت این شرکت که فقط وایرلس داره ! چطور تو سایتش بخش ADSL هم زده ... !؟ یکی می تونه تماس بگیره ببینه منطقه 15 ( مخابرات درزی ) هم پوشش میده یا نه ؟!

خیلی ممنونش میشم !

پوریا جون عالی عالی دمت گرم راهنماییم کردی

پس الان فعلا فوکوس کنم رو تهران رسانه .. !

---------- نوشته در 03:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

رسما زایه شدیم رفت این شرکت که فقط وایرلس داره ! چطور تو سایتش بخش ADSL هم زده ... !؟ یکی می تونه تماس بگیره ببینه منطقه 15 ( مخابرات درزی ) هم پوشش میده یا نه ؟!

خیلی ممنونش میشم !

چرا دیگه داره ... ADSL مراکز مخابراتی همینیه که شما می خوای !

دوستان یه مشاوره بدن ... یه 2 3 ساعت دیگه می رم دنبال مدم ... برای گیمینگ چی بگرم به نظرتون ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or