الان از یک شرکتی به نام دانت نت سرویس گرفتم ... که یجوری واسطه بین مشتری و عصر تلکام هست ... بیاد ببینم چجوری میشه ... خودشون گفتن پینگمون رو 170 ـه .
درود بر شمااگه کسی دلیلشو فهمید به ما هم بگه
با لندن 233 با منچستر 170!!!!.....
---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------
اینم با نیورک
یعنی چی؟
بعد با دوح قطر پینگم 546 هست![]()
الان گرفتی ؟! چه جوریاست ؟! چند روزه راه اندازی می کنند ..
اتفاقا من از دیروز هم پینگ هم سرعتم بسیار خوب شد :d فک کنم این isp ها با هم قرار دارند به ترتیب کی خوب باشند که بدپینگ ترکید! از دیروز!

سری مدرن وارفر که همون جور دوستمون گفت اون مشکل کانکتش خیلی ربط به مودم نداره .اما خب تاثیراتی داره نوع مودم .به طور مثال سرورهای mw 2 3 کلا با مودم هایی که auto connect هستند رابطه خوبی نداره و هم چنین برای بازی آنلاین بهتره از مودم هایی استفاده بشه که بتونند ip به صورت اختصاصی شناسایی کنند به عبارتی automatic نباشه خیلی بهتر.هنوز راه اندازی نکردن ... چهار شنبه گفتن 5 روز دیگه برای نصب میایم ... احتمالا یک شنبه یا دو شنبه میشه .
مشکل من اینکه نمی دونم دقیقا مکانیزم این شرکت چجوریه ... ؟! یعنی فقط مثل یک واسطه عمل می کنه یا از عصر تلکام پهنای باند خریده و داره سرویس می ده .
![]()
دوستانی که آنلاین زیاد بازی می کنن , به نظرتون روتر خوب برای گیمینگ چه مارکی بگیرم ... الان رو این نتم D-link دارم .. راضیم منتها تو CoD مشکل Fetching داره ...
به نظرتون میشه مودم ایرانسل رو مثلا به یه ISP دیگه مثلا شاتل وصل کنم ؟ وردوی LAN و تلفن رو داره ...
علیرضا بیا کاره من رو بکن
می خوام وایرلس برم ! فعلا شهیده عصره تلکام !

اتفاقا من از دیروز هم پینگ هم سرعتم بسیار خوب شد :d فک کنم این isp ها با هم قرار دارند به ترتیب کی خوب باشند که بد
problem?:d
حامد پینگت با سرعت " 2 مگ " مزخرفه !
آقایون لطفا پینگشون رو بذارند !
" درسته که می گن 128 پینگش بهتره ؟! "
حامد پینگت با سرعت " 2 مگ " مزخرفه !
آقایون لطفا پینگشون رو بذارند !
" درسته که می گن 128 پینگش بهتره ؟! "