بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2085631921.png

الان از یک شرکتی به نام دانت نت سرویس گرفتم ... که یجوری واسطه بین مشتری و عصر تلکام هست ... بیاد ببینم چجوری میشه ... خودشون گفتن پینگمون رو 170 ـه .

الان گرفتی ؟! چه جوریاست ؟! چند روزه راه اندازی می کنند ..

-

@Alireza

سرویست چیه ؟!

@سامان

آره هستم ولی ما یه خورده اینورتریم !

دوستان عزیز لطفا Ping خودشون رو با 4.2.2.4 تست کنند عکسش رو بذارند اینجا ( به CMD برید اونجا دستوره | PING 4.2.2.4 | رو بزنید ) می خوام بدونم چنده پینگها

ساعتش هم بگید

پ.ن : برای خودم رو پیوست کردم ببینید !

اگه کسی دلیلشو فهمید به ما هم بگه :>

با لندن 233 با منچستر 170!!!!.....

---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

اینم با نیورک =))

یعنی چی؟
بعد با دوح قطر پینگم 546 هست :-/
درود بر شما
با عرض پوزش :
speed test برای عمش خوبه و دیگر هیچ نمی دونم چه علاقه ای به این st .سعی کنید در منوی run پینگ بگیرد و صد البته توسط خود مودمتون اگر چنین قابلیتی داره سری d link اصل اکثرا دارند .

الان گرفتی ؟! چه جوریاست ؟! چند روزه راه اندازی می کنند ..

هنوز راه اندازی نکردن ... چهار شنبه گفتن 5 روز دیگه برای نصب میایم ... احتمالا یک شنبه یا دو شنبه میشه .

مشکل من اینکه نمی دونم دقیقا مکانیزم این شرکت چجوریه ... ؟! یعنی فقط مثل یک واسطه عمل می کنه یا از عصر تلکام پهنای باند خریده و داره سرویس می ده .

vcbxxgcw0u1rqdfesjl.jpg

دوستانی که آنلاین زیاد بازی می کنن , به نظرتون روتر خوب برای گیمینگ چه مارکی بگیرم ... الان رو این نتم D-link دارم .. راضیم منتها تو CoD مشکل Fetching داره ...

به نظرتون میشه مودم ایرانسل رو مثلا به یه ISP دیگه مثلا شاتل وصل کنم ؟ وردوی LAN و تلفن رو داره ...

آخرین ویرایش:
نه نمیشه ! مودم خود ایرانسل رو نمیشه !

COD کلا گیر می کنه ( شما هم مثل ما PSN ـی دیگه ؟! )

فعلا پینگ شهیده

پینگ 200 هم به دردم نمی خوره یه خورده پایین تر

دوستان تست بگیرن قرار بدن .. !

بهترین پینگو در حال حاظر مخابرات داره ولی باید برای اتصال به استیم از چی چی ان استفاده کنید(که تاثیری رو پینگ نداره...)
من با 4.2.2.4 همیشه زیر200 هستم

هنوز راه اندازی نکردن ... چهار شنبه گفتن 5 روز دیگه برای نصب میایم ... احتمالا یک شنبه یا دو شنبه میشه .

مشکل من اینکه نمی دونم دقیقا مکانیزم این شرکت چجوریه ... ؟! یعنی فقط مثل یک واسطه عمل می کنه یا از عصر تلکام پهنای باند خریده و داره سرویس می ده .

vcbxxgcw0u1rqdfesjl.jpg

دوستانی که آنلاین زیاد بازی می کنن , به نظرتون روتر خوب برای گیمینگ چه مارکی بگیرم ... الان رو این نتم D-link دارم .. راضیم منتها تو CoD مشکل Fetching داره ...

به نظرتون میشه مودم ایرانسل رو مثلا به یه ISP دیگه مثلا شاتل وصل کنم ؟ وردوی LAN و تلفن رو داره ...
سری مدرن وارفر که همون جور دوستمون گفت اون مشکل کانکتش خیلی ربط به مودم نداره .اما خب تاثیراتی داره نوع مودم .به طور مثال سرورهای mw 2 3 کلا با مودم هایی که auto connect هستند رابطه خوبی نداره و هم چنین برای بازی آنلاین بهتره از مودم هایی استفاده بشه که بتونند ip به صورت اختصاصی شناسایی کنند به عبارتی automatic نباشه خیلی بهتر.
همون سری d link مودم های بسیار خوبی داره ولی خیلی هاش چون قابلیت پشتیبانی از wireless system داره مشکل تنظیم دستی ip دارن .
مودم های t link که به عبارتی کپی d link هستند هم خوبه بعضی هاشون .مدل tp 8811 که در عین حال یک مودم ارزون هست ولی کارایی عالی داره من خودم استفاده می کنمش ازش با وجود اینکه d link هم دارم ولی این مودم ریزه میزه عجیب در بازی به کارم می یاد (اتصالات تمام با سیم)
asus هم مودم های خوبی داره ولی دیگه اونا برای وقتی که ویژگی های ISP بالا باشه و مودم های ساده تر جواب گو نباشه .
FETCHING مدرن وافر هم بهترین راه رد کردنش "صبر" هست و دیگر هیچ .

اتفاقا من از دیروز هم پینگ هم سرعتم بسیار خوب شد :d فک کنم این isp ها با هم قرار دارند به ترتیب کی خوب باشند که بد :|
problem?:d

Yes:d!!!!
پویا شاید باورت نشه ولی امروز صبح داشتم به همین موضوع فکر می کردم. امیدوارم باز صبا خوب شه.

حامد پینگت با سرعت " 2 مگ " مزخرفه !

آقایون لطفا پینگشون رو بذارند !

" درسته که می گن 128 پینگش بهتره ؟! "

پینگ هیچ ربطی "هیچ ربطی" به سرعت نداره. دوست من تو مالزی هستش و 10 مگ گرفته نا محدود به پول ایران یه چیزی در حدود 60 تومن. سرعت دانلودش بین 500-800 هست. پینگش 200 هه!
منم که 128 دارم پینگم 200 هه.

حامد پینگت با سرعت " 2 مگ " مزخرفه !

آقایون لطفا پینگشون رو بذارند !

" درسته که می گن 128 پینگش بهتره ؟! "

محمد پینگ اصلا یه سرعت ربطی نداره. به نظر من برای وایمکس بودن سرویس من، باز پینگم خوبه.
من قبل این ایرانسل، نزدیک 4 سال از شاتل سرویس آرت 6 داشتم پینگمم همیشه بالای 300 بود. باز این بهتر از اون شاتل خاک بر سره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or