بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کاری که با یک کلیک انجام میشه رو یه طوری میگفت انگار یک تیم تحقیقاتی تشکیل دادن ببینن مشکل کجاست !!
-
قول امشب نداد.
گفت بزودی مشکل برطرف میشه.
جالبه که امروز روزانه هم سرعتش افت شدیدی کرده.
-

دانیال این چیزی که میگم " در حد یک کلیکه" واقعا در همین حده. به معنای واقعی کلمه اگر بخوان حلش کنن سر جمع 10 ثانیه بیشتر وقت نمیگیره ولی حال می کنن مارو اذیت کنن :d به عنوان تهدید زدن روزانه ات رو هم ترکوندن:d

تا وقتی حل نشه، باید هر روز منو به عنوان مهمان تلفنی تحمل کنه.
فقط همین کار جواب میده. باید سریش بشی تا حل بشه مشکل:d برنامه خودم هم همینه:d

دانیال این چیزی که میگم " در حد یک کلیکه" واقعا در همین حده. به معنای واقعی کلمه اگر بخوان حلش کنن سر جمع 10 ثانیه بیشتر وقت نمیگیره ولی حال می کنن مارو اذیت کنن :d
:|
به عنوان تهدید زدن روزانه ات رو هم ترکوندن:d
خودم هم همین حدس رو زدم :d یادم باشه فردا یکم آروم تر صحبت کنم :p
فقط همین کار جواب میده. باید سریش بشی تا حل بشه مشکل:d برنامه خودم هم همینه:d
دقیقا
من برای همون حجم اشتباه شده هم، همین کار رو کردم
روزی 2/3 بار زنگ میزدم حالشون رو میپرسیدم ;;)
یه روز هم از صبح رفتم (نمایندگی که ازش گرفتم) گفتم حجم منو خوردن:d همینجا میشینم تا درست بشه
انصافا رسیدگی کردن و چند بار هم زنگ زدن تهران ،بالاخره درست شد

آنتن دهی ؟! چی موبایل ؟! اینجا میده کاملا آنتن دهی ! ---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ---------- امین فهمیدم الان .... نانو استیشن فرق داره مثلا با مارک و ... دیگه ؟! قضیه ــش چطوره ؟! شرکت معتبری میشناسی ؟! مزایاش نسبت به ADSL ... امنیت ؟! ( هک و .. ) مودمم وایرلسه داداش !
از آنتن دهی منظورش دکل ISP که باید تا خونه شما خوب آنتن بده اگه خوب آنتن نده که همون نانو استیشن باید استفاده کنی،اگر بازم خوب آنتن نده که کلا قیدش رو بزن،والا من نانو استیشن رو از نزدیکم ندیدم چه برسه که تفاوت هاشون رو بدونم :d اگه بخوای ADSL و وایرلس رو با هم مقایسه کنی،وایرلس پینگ بهتری داره چون که سیم های تلفن و بستر ارتباطی ISP پوکیده هستن یعنی فوتشون کنی پودر میشی،که خب وایرلس چون ارتباطش بدون سیم هست پس راه دریافت اطلاعات پیشرفته تر و بهتره،ولی ADSL که از سیم استفاده میکنه واضح هست که ارتباط کیفیت پایین تری داره و فکر کنم که توی سرعت هم تاثیر داره(البته نه زیاد،در حد 2 یا 3 کیلوبایت) البته این در صورتیه که دکل ISP به خوبی برای شما موجش رو ارسال کنه و خوب خط بده،اگر خوب خط نده که واویلاست :d امنیتش که اگه خوب راه های محافظت از وایرلس رو یاد بگیری(یه سرچ تو گوگل بزنی زیاد پیدا میکنی)محافظتش هم مشکلی برات ایجاد نمیکنه...

بعد از صد بار تماس گرفتن گفتن که "شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی رو میگی" )xزنه در حد باقالی پخته هم از اینترنت حالیش نیست:d

عین سگ داشت دروغ می گفت. عصری دوباره زنگ میزنم پشتیبانی. اون موقع یه پسره بر میداره که زبون آدمیزاد بیشتر حالیش میشه:d دیشب دقیقا 571 مگ دانلود کردم:d ایشالا رو سرشون خراب شه شرکت.

دوستانی که حوصله شکایت بازی رو دارن زنگ بزنن به این شماره 021-83852 و بعد از اینکه وصل شد دکمه 3 رو فشار بدن. اونجا برای مدیریت پیغام بذارید و بگین که پشتیبانی محلتون اصلا همکاری نمی کنه. شاید یه تاثیری داشته باشه!

کاملا شانسی بوده:d برای من بیشتر از 1.5 گیگ بود که هنوز هم بهم ندادن )x
نکته جالبش اینجاست که من چندین بار زنگ زدم به چند نفر مختلف از پشتیبانیشون صحبت کردم وو گفتم که حجمم تو ساعات شبانه کم شده اونا هم دقیقا همین جوری برخورد کردن میگفتن مگه میشه یکیشون یه جوری گفت انگار ف*ش خا*مادر بهش دادم .
همشون میگفتن شما اولین نفری هستی که میگی این اتفاق افتاده فقط یکیشون گفت که چند نفر دیگه هم این مشکلو داشتن.
پولمونو میخورن چند گیگ حجمم روش هیچی هم دستمون رو نمیگیره
من پایه ام شنبه هماهنگ کنیم همه زنگ بزنیم بگیم اینو چون یه نفر دو نفر جواب نمیدن ...
اگه امشب هم مثل دیشب قطع باشه من که میرم انصراف میدم
راستی آسیاتک چطوره ؟؟؟
قیمتاش که با صبا یکیه ولی سرعت رو تو سایتش نزده ولی میگن رو 250 به بالا میچرخه

دوستان منم به نتیجه نرسیدم
آسیاتک بهتره یا عصر تلکام ?
من تهرانم منطقه 4 (تهرانپارس)

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

علیرضا بیا کاره من رو بکن

می خوام وایرلس برم ! فعلا شهیده عصره تلکام !
دمه همه دوستان گرم !

فقط یه چیزی

چند تا شرکت معرفی کنید که از ایم وایرلس ها داشته باشه !

نکته جالبش اینجاست که من چندین بار زنگ زدم به چند نفر مختلف از پشتیبانیشون صحبت کردم وو گفتم که حجمم تو ساعات شبانه کم شده اونا هم دقیقا همین جوری برخورد کردن میگفتن مگه میشه یکیشون یه جوری گفت انگار ف*ش خا*مادر بهش دادم .
همشون میگفتن شما اولین نفری هستی که میگی این اتفاق افتاده فقط یکیشون گفت که چند نفر دیگه هم این مشکلو داشتن.
پولمونو میخورن چند گیگ حجمم روش هیچی هم دستمون رو نمیگیره
من پایه ام شنبه هماهنگ کنیم همه زنگ بزنیم بگیم اینو چون یه نفر دو نفر جواب نمیدن ...
اگه امشب هم مثل دیشب قطع باشه من که میرم انصراف میدم
راستی آسیاتک چطوره ؟؟؟
قیمتاش که با صبا یکیه ولی سرعت رو تو سایتش نزده ولی میگن رو 250 به بالا میچرخه

به خدا همین رو بگو. این دفعه زنگ بزنم پشتیبانی باید بپرسم سمتشون دقیق چیه. اگر فقط پیچوندنه که خیلی راحت خودم هم بلدم.

به صبانت تهران زنگ زدم و برای مدیریتش پیغام گذاشتم. یه شکایت هم از پشتیبانی تو سایتشون پر کردم و بعدش هم شنبه میرم سایت سازمان مقررات و اونجا هم شکایت پر می کنم.

آسیاتک هم خوبه و شبانه دانلودش روی 80 کیلو هست و بین 2 تا 8 صبح هست اگر اشتباه نکنم ولی برای اینکه شبانه اش کاملا مجانی باشه باید 10 گیگ در ماه انگار بگیری وگرنه نیم بها میشه. حالا نمیدونم باید از یکی بپرسم دقیقش رو

من تا مهر که قرارداد دارم باهاشون صبر می کنم. اگر درست شد که خیلی خوشحال میشیم به همکاری باهاشون ادامه بدیم ولی نشد سریعا میرم یه شبکه دیگه!

علیرضا بیا کاره من رو بکن

می خوام وایرلس برم ! فعلا شهیده عصره تلکام !

پتیاک که چند وقتی کیفیتش خیلی اومده پایین ... تهران وافای .... سیستک ... و رسانه تهران .

من خودم رسانه تهران رو پیشنهاد می کنم .

این شرکت از این وایرلس ها رو داره ؟!

بله ... سیستک و تهران وافای فقط وایرلس می دن ولی رسانه تهران و پتیاک ADSL2+ هم می دن .

این سیستک کجاست بخشه مناطق تحت پوشش و خرج و مخارج وایرلس ( آنتنی ) ـش کجاست سهند جان ؟!

http://www.systec-co.com/default.aspx?tabid=336

من خودم با این سیستک تماس گرفتم ... برای امکان سنجی اومدن خونه ی ما که آنتن نداد .. دوستمم هم که سمت نارمک می شینن تلفنی بهش گفتن کلا اونجا آنتن نداریم ... البته این نصاب ـی که اومده بود گفت مهمترین چیز ارتفاع خونتون و خونه های اطراف هست .

آخرین ویرایش:
پتیاک که چند وقتی کیفیتش خیلی اومده پایین ... تهران وافای .... سیستک ... و رسانه تهران .

من خودم رسانه تهران رو پیشنهاد می کنم .

این شرکت از این وایرلس ها رو داره ؟!

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

بله ... سیستک و تهران وافای فقط وایرلس می دن ولی رسانه تهران و پتیاک ADSL2+ هم می دن .

خیلی سرویس داره ... باید فقط چک کنم ! وایرلسش اینجا رو نمیگیره !

---------- نوشته در 08:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

این سیستک کجاست بخشه مناطق تحت پوشش و خرج و مخارج وایرلس ( آنتنی ) ـش کجاست سهند جان ؟!

جهت اطلاع
سیستک دزدی بیش نیست . یادمه 2سال پیش که ازشون ایتنرنت داشتم(نداشتم) کلا 24 ساعته timedout بود یا اینکه پینگ 700-800 بود . بهشون که میگفتم گفتند به ما ربطی نداره مخابرات پهنای باند جدید به ما نمیده . خلاصه کلی دعوا کردم ، اخرم پولم رو پس ندادند .
به هیچ عنوان سمت سیستک نرید

وایرلس فک نکنم طرفمون بگیره

نمی دونم آقا کسی می تونه یه وایرلسی ADSL ـه خوبی چیزی معرفی کنه دست بوسشیم به خدا !

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

آقایون نامحدوده " شبکه رسانه تهران " چطوریه سرویس پلاتینیومش رو کسی داره بگه !

جهت اطلاع
سیستک دزدی بیش نیست . یادمه 2سال پیش که ازشون ایتنرنت داشتم(نداشتم) کلا 24 ساعته timedout بود یا اینکه پینگ 700-800 بود . بهشون که میگفتم گفتند به ما ربطی نداره مخابرات پهنای باند جدید به ما نمیده . خلاصه کلی دعوا کردم ، اخرم پولم رو پس ندادند .
به هیچ عنوان سمت سیستک نرید

کلا نمیشه به ISP های ایرانی مخصوصا اینایی که جا افتاده نیستن اعتماد کرد ولی خب کلا شانسی ـه ... من الان رفیقم سیستک داره تو CoD با خارجی ها پینگش 3 خط ـه ( یعنی 100 تا 200 ) البته با ایرانی ها هم 2 خط 3 خط هست .

نمی دونم آقا کسی می تونه یه وایرلسی ADSL ـه خوبی چیزی معرفی کنه دست بوسشیم به خدا !

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

من خودم شخصا علارغم اینکه می دونم وایرلس بهتر جواب می ده ترجیح میدم ADSL2+ از طریق همین تلفن بگیرم ... قابل اعتماد تره به نظر من قطعیش هم کمتره تا اونجایی که من خودم تجربه کردم ... چون وایرلس بالاخره یه لحظه ممکنه یه دیلـی ایجاد شه ...

الان از یک شرکتی به نام دانت نت سرویس گرفتم ... که یجوری واسطه بین مشتری و عصر تلکام هست ... بیاد ببینم چجوری میشه ... خودشون گفتن پینگمون رو 170 ـه .

دادشه حامدی آره؟
اون طرفا adsl به زور گیر می یاد چه برسه به wifi :d
الان یه سوال دارم من این پک لوازم که میگن مثلا 280 هزار تومن دقیقا شامل چیا هست؟
کابل شبکه رو متری 1500 حساب میکنن :o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or