بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه خیر چرا اطلاعات غلط میدید...اگر صبانت سرویس خانگی داشته باشید بخواید برید بالای 128 شارژ کنید نمی زاره...برای گرفتن 512 یا یک مگ با کارت دانشجویی میتونید بگیرید...و همچنین شرکتی...
سرعت شبانه هم مثل اینکه برای همین 128 ها سرعت افتضاح میشه یه بنده خدایی که 512 صبا داش به من گفت سرعت رو 230 فیکسه و میشه شبی 3 گیگ دانلود کرد...

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

راستی قضیه این epegcable چیه؟؟؟

نه خیر چرا اطلاعات غلط میدید...اگر صبانت سرویس خانگی داشته باشید بخواید برید بالای 128 شارژ کنید نمی زاره...برای گرفتن 512 یا یک مگ با کارت دانشجویی میتونید بگیرید...و همچنین شرکتی...
سرعت شبانه هم مثل اینکه برای همین 128 ها سرعت افتضاح میشه یه بنده خدایی که 512 صبا داش به من گفت سرعت رو 230 فیکسه و میشه شبی 3 گیگ دانلود کرد...

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

والا قدیما که اینجوری بود :دی
سرعت رو ببری بالا رو پینگ تاثیری نداره . پینگ کیفیت هست ....

نه عزیز من 1 مگ دارم برای من قبل از این قضیه روی 120 بود ولی الان روی 15 نهایتا 25 میره

رسما توی 24 ساعت گذشته دسترسی به سایت هایی که سرورشون خارج باشه بدون جوراب یا وی ÷ی ان واسم غیر ممکن شده ... 512 `پارس انلاین دارم ... 2-3 روزه پاکت لاس شدید بالا رفته و پینگ هم که مثل سابق افتضاح بود بدتر هم شده ... کس دیگه ای هم نشونه های اینترنت ملی رو روی خطش حس میکنه ؟:دی

قضیه این epegcable چیه؟؟؟

والا اینو دوستان متخصص باید جواب بدن ولی تا اونجا که من میدونم یه کابل خیلی کلفتیه از آلمان میره دوبی از ایرانم رد میشه :دی

رسما توی 24 ساعت گذشته دسترسی به سایت هایی که سرورشون خارج باشه بدون جوراب یا وی ÷ی ان واسم غیر ممکن شده ... 512 `پارس انلاین دارم ... 2-3 روزه پاکت لاس شدید بالا رفته و پینگ هم که مثل سابق افتضاح بود بدتر هم شده ... کس دیگه ای هم نشونه های اینترنت ملی رو روی خطش حس میکنه ؟:دی

منم با 128 صبانت به شدت حس میکنم !

نه عزیز من 1 مگ دارم برای من قبل از این قضیه روی 120 بود ولی الان روی 15 نهایتا 25 میره

منظورتون همین 128ـه دیگه ؟ اخه من با 128 شبا 120 دانلود میکردم !

آخرین ویرایش:
والا اینو دوستان متخصص باید جواب بدن ولی تا اونجا که من میدونم یه کابل خیلی کلفتیه از آلمان میره دوبی از ایرانم رد میشه :دی

منم با 128 صبانت به شدت حس میکنم !

منظورتون همین 128ـه دیگه ؟ اخه من با 128 شبا 120 دانلود میکردم !
نه عزیز برای من 1 مگ هست توی ناحیه کاربری هم همین رو نوشته سرویس 1مگ طلایی
بعد شما میگی شبا خوب شبانه که برای همه 1 مگ بود چون یوزر و پس جدا بود مهم روزانه هست الان شما روزانه چنده سرعته دانلودت ؟

نه عزیز برای من 1 مگ هست توی ناحیه کاربری هم همین رو نوشته سرویس 1مگ طلایی
بعد شما میگی شبا خوب شبانه که برای همه 1 مگ بود چون یوزر و پس جدا بود مهم روزانه هست الان شما روزانه چنده سرعته دانلودت ؟
سرعت روزانه و شبانه رایگان چند تا میگیری؟؟

روزانه 120
شبانه 20
البته قبل از اینکه یوزر و پس شبانه رو برداره 120 بود الان شده 20
این که خیلی کمه!!!یکی از بچه ها 512 داره میگه برای من روزانه و شبانه رو 200 تاست!!!
تازه من که خودم 128 دارم الان رایگان دانلود زدم رو 50 تاست!!!

این که خیلی کمه!!!یکی از بچه ها 512 داره میگه برای من روزانه و شبانه رو 200 تاست!!!
تازه من که خودم 128 دارم الان رایگان دانلود زدم رو 50 تاست!!!

صبانت ؟؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه. تهرانه ؟؟
البته الان که تست کردم سرعت بین 100 تا 50 جا به جا میشه ولی سایت رو به زور باز میکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or