بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کو؟
سرعت دانلود به این خوبی!! چشه مگه؟؟؟
باو بیشترا سرعتاشون عادیه کساییم که سرعت پایین میگیرند کمتر از کسایین که سرعت بالا میگیرن
الان من با بیشتر کسایی که صحبت کردم سرعتاشون خوب بوده والا نمیدونم معیار شما از نظر سرعت چیه؟!؟!؟! دیگه چقدر سرعت دانلود میخواین؟!؟!؟
128 اکو سرعتش 250-300 بده؟؟:-/

تو روز که خسته نباشه !
شبانه مهمه که به زور به 40-50 میرسه من خودم 4 تا از رفیقام شاتل دارن که الان دارم نجاتشون میدم بیان یه جا دیگه

تو روز که خسته نباشه !
شبانه مهمه که به زور به 40-50 میرسه من خودم 4 تا از رفیقام شاتل دارن که الان دارم نجاتشون میدم بیان یه جا دیگه
من خودم معمولیش 65-80 ـه بعدش که دانلود بشیتر میکنم از ساعت 3 به بعد میشه 250-300
و شبی 3.5 گیگ داون میشه
فقط من اینطوری نیستم
چند تا از قومامون دارن همینطوریه و چند تا از دوستامم دارن همشون سرعتشون به 250-300 تا میرسه و راضین والا شاید اونجا شاتل وضعش خرابه

256 - نامحدود - اندیشه سبز خزر - ماهیانه 27،500

ld276yr0gy140u634sh.jpg

2076065831.png

البته سرعت دانلود رو چرت نوشته.
بین 30 تا 40 هست ! :دی

33761721458681905830.jpg

این اندیشه هرچیش بد باشه پینگش خوبه هااا:d

33761721458681905830.jpg

این اندیشه هرچیش بد باشه پینگش خوبه هااا:d

سلام عزیز؛
تو این 7روز گذشته سرعت دانلود و پینگ شما به ترتیب پایین و بالا نرفته بود ؟ :دی
بعد از 6-7 روز وضعیت من ای
این نوسانات اندیشه خیلی رو مغزه.(از Packet Lost همیشگی و خوشگل AZK فاکتور گرفتم ! :دی)
شما انزلی هستید درسته ؟ مخابرات سرویس میده اونجا ؟

سلام عزیز؛
تو این 7روز گذشته سرعت دانلود و پینگ شما به ترتیب پایین و بالا نرفته بود ؟ :دی
بعد از 6-7 روز وضعیت من ای
این نوسانات اندیشه خیلی رو مغزه.(از Packet Lost همیشگی و خوشگل AZK فاکتور گرفتم ! :دی)
شما انزلی هستید درسته ؟ مخابرات سرویس میده اونجا ؟

نه پینگ و سرعتم همین بوده.
بله انزلی هستم این اندیشه نامرد امتیاز اینترنت مخابرات رو خرید و مخابرات ADSL نمیده)x
شما کجایی عزیز؟

درود دوستان
ماه رمضان پارسال یادمه اسیاتک 1 ساعت در روز (فکر کنم 8 تا 9 شب بود) دانلود رو رایگان کرده بود. خبر ندارید امسال این کار را میکنند یا نه؟

کلا اینترنت گند زده رفته تو ایران...هر روز دارن سرعتو پایین تر میارن!!!!:|:|:|به قول یه بنده خدایی هیچ انسانی که عقل و شعور داشته باشه این محدودیت ها رو, رو مردمش پیاده نمیکنه!!!:|
----------------------------------------------------
دوستی که درباره صبانت پرسید مثل اینکه سرویس 512 شبانه سرعت رو 220-230 فیکسه...

میگم این ترکیده شدن اینترنت ربطی به این epegcable نداره ؟! 9 رو دیگه را میافته ؟!
یعنی ممکنه معجزه ای رخ بده ؟ :|
یه سوال: شما چجوری 512 و یه مگ میگیرین ؟ این صبانت هر چی میگم میگه نمیشه انگار با بچه طرفه /:) :d

میگم این ترکیده شدن اینترنت ربطی به این epegcable نداره ؟! 9 رو دیگه را میافته ؟!
یه سوال: شما چجوری 512 و یه مگ میگیرین ؟ این صبانت هر چی میگم میگه نمیشه انگار با بچه طرفه /:) :d
صبا نت که 128 اش همون 1 مگ اش هست .
تو سایتش برو 2 مگ شارژ کن به ریشش بخند .

من به اون سایت میل زدم گفتم خبری نیست ؟
یارو زنه پشتیبانی بود گفت چرا بین سپتامبر تا نوامبر راه میفته
یعنی 2 تا 4 ماه دیگه

صبا نت که 128 اش همون 1 مگ اش هست .
تو سایتش برو 2 مگ شارژ کن به ریشش بخند .
اونوقت یه مگش چیه ؟!
تو پینگ هم تاثیر داره سرعت بالاترش ؟
شارژ نمیشه میگه: شما مجاز به انتخاب سرويس با سرعت 128 کيلو بايت به بالا نیستید :دی

من الان 4 ساله از صبانت استفاده میکنم ، سرعت شبانش این قدر مزخرف بود برام که کلا قید شبانه اش رو زده بودم !! تا اینکه حدودا اوایل امسال یه دفعه امتحانی یوز و پسور شبانه رو زدم دیدم اوه ! عجب سرعتی شده !!! سرعت شبانه بالای 115 رفته بود !!! حداقل تا 90 می اومد پایین ... خلاصه زدیم تو کار دانلود ، البته کلا تو این مدت من 6 الی7 گیگ هم شبانه دانلود نکردم تو این چند ماه ... ولی الان یه چند روزیه از اون وقت که دیگه اوتوماتیک شده شبانه و نیاز به زدن یوزر و پسورد نداره ؛ سرعتش افتضاح شده !!! یعنی ساعت 1 که میشه دیگه سرعت روی Dial-Up رو هم سفید میکنه !!!! سرعت میاد روی 20 تا 30!!! (در واقع از اینم کمتر میشه! من در طول روز حداقل65 سرعتمه)) تا حدودا ساعت 5 که از 5 تا 6 سرعت حدودا روی 65 تا 85 یا 90 متغیره و یه یک ساعتی میشه دانلود کرد ...
میخواستم بپرسم دوستانی که شبانه صبانت دارن ، برای اونها هم وضعیت سرعت همینطوریه ؟؟؟ (( ظاهرا سرعت شبانه برای بعضی ها خیلی بالاست که هر شب تا چند گیگ به راحتی دانلود میکنند ولی برای ها مثل من خیلی پایینه ؟؟ درسته همچین چیزی ؟؟))
از اون موقع که شبانش بدون یوزر و پس شد اینجوریه برای منم همینجوری شده و اینا هم به همین بهانه برداشتن یوزر و پس و بالا رفتن تعداد کاربر سرعت شبانه رو لیمیت کردن. صبانت هم به جمع دزدان بزرگ پیوست.
دوستان کسی تو تهران از اسیاتک سرویس داره ؟؟؟
پینگش چطوره ؟؟؟
چون قیمتاش که با صبانت تقریبا یکیه اگه خوب باشه بیم اسیاتک
سرعت رو هم تو سایتش نزده سرعتش چجوریاست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or