بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی از سیستک ( درست نوشتم ؟ ) سرویس می گیره ؟ تعریف می کنن می گن از تهران وای فای ارزون تر در میاد کیفیتش هم مناسبه ,
پینگش تو CoD با خارجی ها 3 خط ( قاعدتا زیر 100 150باید باشه )

صبانت ترکونده واقعا ! پینگ با 4.2.2.4 600-700 ـه :( اصلا نمیشه بازی کرد !
کسی میدونه لونا پارس (وایرلس) تو کرج چجوریه کیفیتش ؟

:punish:کیا بیا برو از همون وایرلس خورشید نت سرویس بگیر به نظرم بهترین تو کرج...نیازم نیست بی نت بمونی

کسی از سیستک ( درست نوشتم ؟ ) سرویس می گیره ؟ تعریف می کنن می گن از تهران وای فای ارزون تر در میاد کیفیتش هم مناسبه ,
پینگش تو CoD با خارجی ها 3 خط ( قاعدتا زیر 100 150باید باشه )
اگ منظورت این شرکتس که تو پیوست گذاشتم ..این تستیه که خودشون تو سایت گذاشتن..اصلا جالب نیست پینگ با تهران 140 خیلی زیاده...چه برسه با اونور آب...

آخرین ویرایش:
:punish:کیا بیا برو از همون وایرلس خورشید نت سرویس بگیر به نظرم بهترین تو کرج...نیازم نیست بی نت بمونی

اگ منظورت این شرکتس که تو پیوست گذاشتم ..این تستیه که خودشون تو سایت گذاشتن..اصلا جالب نیست پینگ با تهران 140 خیلی زیاده...چه برسه با اونور آب...

نکته قابل توجه این شرکت همینه , این رفیقم تو CoD با ایرانی ها 2 خط ـه ولی با خارجی ها که find می کنه 3 خط 4 خط ـه ... !

آرش جان من به ایشون توهین یا بی احترامی نکردم! من گفتم اگه همچین اینترنتی هم داشته باشد (؟!) نمیتونید اونو روی خطوط مسی داشته باشید!
یه حرف درست تو زندگیت زدی >:d< بالاترین تست واقعی مطعلق به خودمه با 14 مگ :d اون نایف پرمیومتم تو حلقم دست کم یه کم گرفته بودمت :d باید از این اتفاق ها . اینترنت هنوز داغونه ؟ من که شبا و دم صحب حا لگ نیستم مجبورم بیام این موقع بازی کنم :|

یه حرف درست تو زندگیت زدی >:d< بالاترین تست واقعی مطعلق به خودمه با 14 مگ :d اون نایف پرمیومتم تو حلقم دست کم یه کم گرفته بودمت :d باید از این اتفاق ها . اینترنت هنوز داغونه ؟ من که شبا و دم صحب حا لگ نیستم مجبورم بیام این موقع بازی کنم :|
آریا جان (:دی) اون 14 مگ شما روی خط مسی نبود! :دی روی وایرلس داشتی که چند گیگ هم میتونی راحت بگیری ازش! جالبه همین 14 مگ تورو هم روی adsl این مملکت نمیشه گرفت. اونوقت دوستمون از خط stm1 در منزل عکس میذاره :دی

فعلا هم اون پلاک خوشکلت تو جیبمه تا بعد.. :دی

آریا جان (:دی) اون 14 مگ شما روی خط مسی نبود! :دی روی وایرلس داشتی که چند گیگ هم میتونی راحت بگیری ازش! جالبه همین 14 مگ تورو هم روی adsl این مملکت نمیشه گرفت. اونوقت دوستمون از خط stm1 در منزل عکس میذاره :دی

آهاهاهاهاهاهاهاها >:) الان دارم تورنت 1.5 مگابایت سرعت دانلود میکنم , پرابلم ؟ :d

اقا هر آنتن وايرلسي هم نميتونه گيگ رو ساپورت كنه. تو ايران من خودم با ADSL2+ تا 18 مگابيت تونستم بگيرم ولي STM1 تو خود مخابرات كمه چه برسه با اين وضعيت زير ساخت بيارن براي خونه ها. چند روز پيش 50% از odp هاي stm1 هاي تهران مشكل داشت شبكه ديتا اذيت ميكرد.

دوستان دنبال یک سرویس اینترنت با سرعت بالا و پینگ پایین میگردم که تو مرکز پاسداران سرویس بده . یه شرکت بود 2-4 mgb با ترافیک 35 gig میداد 3 ماهه 90 تومن تازه مودم هم روش میداد. زنگ زدم با یارو همه چیو اوکی کردم آخر مشخص شد تو مرکز پاسداران هنوز راه اندازی نکردن. خلاصه دنبال سرویسی با همین حدود سرعت و قیمت میگردم. اگه دوستان رهنمایی کنن ممنون میشم!

امروز تو استیم با صحنه لولی مواجه شدم:d
اول فکر کردم store استیم از قیلتر در اومده.
zafq7tvb47k6o6c4hj3m.jpg

سلام از کجا باید فهمید پینگ چقدره ؟ بهترین پینگ ها مال کدوم شرکت ها هستند ؟ چند تارو اگه میشه نام ببرید . من زیاد دنبال سرعت دانلود خیلی بالا نیستم و پینگ برام مهمه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or