بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با سلام خدمت دوستان
من چند روزیه که دارم توی اینترنت دنبال جایی میگردم که درباره مشکل پینگم سوال کنم اما هیچ کجا بهتر از اینجا پیدا نکردم
وقتی وارد هر بازی که میشم اول پینگم خوبه بعد از مدت کوتاهی میره بالای 10000 بعضی اوقات dcمیشم گاهی وقت ها هم میشه 100000 :دی
بعضی اوقات یکدفعه پینگ دوباره خوب میشه
حالا اگر کسی اینجا چیزی در مورد مشکل من میدونه که جزعیات بیشتر بدم و اگر نه که...
جالبه که پینگم توی یاهو یا گوگل بیشتر اوقات تغریبا ثابت و حدودا زیر 300 هست
router: ct534
wired adsl
isp: saba
من مخابرات کرج دارم. 3 هفته ـس اینجوریه. پینگم زیره 100 ـه وقتی میرم تو بازی (کال آف 4) یدفه میشه 999 (بیشتر از 999 نداره:d). (ممکنه چند ثانیه درست شه اما اصلاً نمیشه بازی کرد.)
فک میکردم فقط برا من اینطوری شده!
جالا باید چیکار کنیم؟

جیگر 10000000 تا تست دیگه هم بزاری کسی باور نمیکنه
همچین نتی عمراااااااااااااااااااااااا به یوزر خونگی بدن.
تو یا تو ای اس پی اینو با کل پهنا باند گرفتی یا اینکه بابات یه کاره ای هست و تو داری بقلش مفت خوری میکنی

---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ----------

fu*k this net
یه هفته ای هست نه میشه کال بازی کرد نه بی اف 3 نه wow نه نه دیابلو هیچیییییییییییییییییییییییی نمیشه بازی کرد
معلوم نیست گوساله ها دارن با نت چی کار میکنند
همین نت زغالی هم *** توش.
هیچ بازی که سرور خارجی داره نمیشه بازی کرد فاااااااااااااااااااااااک
آدم رو وادار میکنند با عمه هاشون سلام و علیک کنیم !
تا 10000000000000000 سال دیگه هم این نت زغالی درس بشو نیست
پینگ 120 تا 150 با 4.2.2.4 الان شده 250 270 ! با 8.8.8.8 هم 280 !
آشغالاااااااااااااااااااااااااااااا)x
اصلا من میرم از این خراب شده !!!!
برا من بهترم شده نسبت به قبل:d

دوست من مشکل تست های شما نیست! مشکل اینجاست که سیم مسی شما همچین اینترنتی رو ساپورت نمیکنه! میدونی داستان شما مثل چی میمونه؟ تایتانیک رو از جوی آب کنار خیابون رد کنی!
مثال خيلي جالبي زدي. البته اينم بگم حتي به سازمان هاي دولتي هم يه همچين نتي نميدن. حداقل من نديدم . اين يعني يك STM1 تا جايي كه من مي دونم تهران 64 تا STM1 ظرفيت نتشه.

دوست من مشکل تست های شما نیست! مشکل اینجاست که سیم مسی شما همچین اینترنتی رو ساپورت نمیکنه! میدونی داستان شما مثل چی میمونه؟
تایتانیک رو از جوی آب کنار خیابون رد کنی!

سلام مسعود جان درسته که کسی این تست رو باور نداره ولی طرز برخورد و انتقادتون درست نیست تو این تایپیک همه نوع تست قرار می دن از پینگ 5 گرفته تا 1000 به نظر من باید با همه یکسان برخورد کرد نه اینکه یکی میاد پینگ 5 میزاره like می گیره بعد یکی می یاد از سرعت 75mb تست میزاره برخورد اینجوریه

يه سؤال
چجوري ثابت كنم
بازم تست بزارم؟

شب
http://www.speedtest.net/result/2003237268.png

حالا منم یه سوال فنی میخوام بکنم:

بابات وزیری چیزی نیست ؟! :d مشاور احمدی نژادی ... محافظ رهبری ... رئیس مجلسی ... چیزی نیست احیانآ ؟! :d من هرچی نگاه میکنم میبینم وجود یه همچین نتی تو ایران با عقل جور در نمیاد!

جدا شما باور کردید اینو؟

آرش تو چرا باور کردی اینو؟ :))

آقا از اینا منم دارم بیاید حالش رو ببرید:

شرکت ما به شهراد جنس می فروشه این تست ها چیه می زارید :))

اینا fake هست دوستان، راحت می شه ساختشون،چون سیستم speedtest بخش result اش client based هست و یک سری اطلاعات به سرور فرستاده می شه و این عکس generate می شه، شما راحت می تونید این packet ها رو خودتون بسازید بفرستید به سرور، هدف از ساختشونم اینه که شما وقتی می خواید عضو تورنت های خصوصی بشید (Darknet) اولین چیزی که ازتون می خوان سرعت اینترنته.

ملت انقدر ساده همه چیز رو باور نکنید :)

من ashash هستم اینم اکانت دوستمه :)

آخرین ویرایش:
جدا شما باور کردید اینو؟

آرش تو چرا باور کردی اینو؟ :))

آقا از اینا منم دارم بیاید حالش رو ببرید:

شرکت ما به شهراد جنس می فروشه این تست ها چیه می زارید :))

اینا fake هست دوستان، راحت می شه ساختشون،چون سیستم speedtest بخش result اش client based هست و یک سری اطلاعات به سرور فرستاده می شه و این عکس generate می شه، شما راحت می تونید این packet ها رو خودتون بسازید بفرستید به سرور، هدف از ساختشونم اینه که شما وقتی می خواید عضو تورنت های خصوصی بشید (Darknet) اولین چیزی که ازتون می خوان سرعت اینترنته.

ملت انقدر ساده همه چیز رو باور نکنید :)

من ashash هستم اینم اکانت دوستمه :)

دوست عزیز من نگفتم باور کردم فقط گفتم طرز برخورد خوب نیست حالا هرکسی باشه

توی تستی که Mohiwoods گذاشته اگر دقت کنین زیر پینگ نوشته Faster than 99% of Iran یعنی کسایی بودن که بیشتر از از این آقا سرعتشون بوده!
عجیبه!(آخر الزمان که میگن همینه?:d)

دوست عزیز من نگفتم باور کردم فقط گفتم طرز برخورد خوب نیست حالا هرکسی باشه

ایشون با من بودن نه شما

این یوزر علاوه بر این که برای منه دوستمم باهاش میاد، منظور دوستم با من بود

@GT5

شما بالاترین سرعت اینترنت رو توی جهان هم داشته باشی این 100% نمی ده هیچ وقت

اصلا بحث باور کردن با نکردن نیست خوب اینو که هر کسی میدونه تو ایران داشتن این سرعت ها محاله ;;) منظور دوستمون جناب arashΣ اینکه چرا اون موقعی که جناب signal میومد این تست های خالی بندی رو در مورد پینگ تایم میزاشت ( همینطور که دوستمون نحوه ساختشو توضیح دادن) کسی نبود بهش بگه بالای چشت ابروه ولی حالا چون این بابا دوستشون نیست همه ریختن سرش :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or