بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ازتون عذرخواهی می کنم، تصورم درست نبود.

بحث اصلی Tracert نیست، بحث اصلی شکل خاص توپولوژی شبکه هست. این Tracert مورد نظر شما:

لطفاً برای پایین اومدن زمان پینگ یه کاری انجام بدید:

دعا کنید مدیریت اینترنت کشور به دست افراد شایسته و توانا سپرده بشه.

پس ترفند شما استفاده مفید از همین توپولوژیهاست . یعنی اینکه مسیر روتینگت رو عوض کردی ! خوب حداقل بگو چه طور روتینگ رو تو مسیر خاص و مورد نظر خودت انداختی ؟

یعنی میشه تست گرفت زمان تغییر روتینگ ؟ یا ازمون و خطاست ؟

به جای اینکه یه راهکار بدی میگی دعا کنید مدیریت .... چه ربطی داره .

خودت یه کم راهکار به ما بده . نمیفهمم سیگنال تو چرا اینقدر گنگ و مبهم همش صحبت میکنی . نکنه خودت isp داری ؟ شایدم مخابراتی خودت !!

داداش راهکار بده . باید قسمت بدیم حتما !

4.2.2.4

اینم تست پینگم

cf33e18ede11.jpg

سلام
بچه ها یه سوال.
من یک ماهی هست تقریبا نتم داغون شده. یک مگ نامحدود میگیرم. پینگم خوبه اما باز کردن صفحات افتضاح ِ. همینطور اول که میره واسه دانلود سرعت بالاست یهو نزول میکنه سمت 10 کیلوبایت. خیلی زجرم میده. از فن آوا نت میگیرم. حالا میخوام بدونم اشکال از فن آوا هست یا سراسری؟

سلام
بچه ها یه سوال.
من یک ماهی هست تقریبا نتم داغون شده. یک مگ نامحدود میگیرم. پینگم خوبه اما باز کردن صفحات افتضاح ِ. همینطور اول که میره واسه دانلود سرعت بالاست یهو نزول میکنه سمت 10 کیلوبایت. خیلی زجرم میده. از فن آوا نت میگیرم. حالا میخوام بدونم اشکال از فن آوا هست یا سراسری؟
بقیه که مشکلی ندارن . مشکل از ISP گرامی هست ولی من اگر جای تو بودم 1 مگ نامحدود ماهی خدا تومن پول میدادم اینطور میشد با تانک میروندم تو دفترشون . :|

بقیه که مشکلی ندارن . مشکل از ISP گرامی هست ولی من اگر جای تو بودم 1 مگ نامحدود ماهی خدا تومن پول میدادم اینطور میشد با تانک میروندم تو دفترشون . :|

مطمئنی بقیه مشکلی ندارن؟ من چند نفری رو تو این تاپیک دیدم خیلی گلایه کرده بودن از وضع نابسامان اینترنت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or