بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واقعا از این حس یاری سیگنال خوشم میاد ...طرف میوفته تو چاه داد میزنه کمک.....جناب سیگنال رد میشه تا صدایه کمک میشنوه یه 200 تومنی میندازه تو چاه میگه بفرما چی بگم

سیگنال عزیز

میشه بگی چرا شما5 تا مسیر برای 4.2.2.4داری؟
در حالی که من برای 4.2.2.4حدودا10تا مسیر داره.
جالبه برای شما 4تای اول داخل ایران هست و 5 بدون هیچ واسطه ای 4.2.2.4است.
بد نیست سایت gametrackerبری و با سرور اروپایی اینجا تست پینگ بگذاری تا ما هم لذت ببریم.
:d

ازتون عذرخواهی می کنم، تصورم درست نبود.

بحث اصلی Tracert نیست، بحث اصلی شکل خاص توپولوژی شبکه هست. این Tracert مورد نظر شما:

لطفاً برای پایین اومدن زمان پینگ یه کاری انجام بدید:

دعا کنید مدیریت اینترنت کشور به دست افراد شایسته و توانا سپرده بشه.

اگه قرار بود اون مسیرها رو پاک کنی دیگه چرا عکسش رو گذاشتی؟، سرکار هستیم آیا؟!
انگار بچه ها زودتر از من فهمیده بودن، من معذرت می خوام!!

signal جان با علم به اینکه میدونی اینجور تست حداقل نزد گیمر ها و کسایی که کوچکترین درکی از انتقال دیتا در کشور دارند ، قابل قبول نیست ، باز هم میذاری و جز تنش و راه انداخت جو های کاذب ، کار خاصی نکردی . خواهش میکنم ازت همچین تست هایی نذار . پینگی که داری مبارکت باشه .

جناب سیگنال دوست عزیز اصلا دلم نمیخواست این پست رو بزنم چون من و شما قبلا بحث زیاد کردیم که خوب هیچ کدومشم به نتیجه نرسیده ولی عزیز واقعا حیف نیست این همه زحمت میکشی با اون point windows کوفتی که بیای اینجا دل چهارتا گیمر و مثلا اب کنی دوست عزیز با هر نرم افزاری میشه راحت اینو درست کرد حداقل یه فروم جدید پیدا کن که نشناسند;) چون اینجا دیگه کامل شناخته شده ای واقعا عزیز اون لحظه ای که داشتی این پست رو میزدی بچه های سایتو چی فرض کردی3:-o عزیز شما رو نمیدونم ولی بچه های این ساین pingندیده نیستند که هر چی نشونشون میدی برات هورا بکشند اگر تونستی جلوی خودتو بگیری و این پینگا رو نزاری که میدونم نمیتونی بهتره دنبال یه فروم جدید باشی

signal جان با علم به اینکه میدونی اینجور تست حداقل نزد گیمر ها و کسایی که کوچکترین درکی از انتقال دیتا در کشور دارند ، قابل قبول نیست ، باز هم میذاری و جز تنش و راه انداخت جو های کاذب ، کار خاصی نکردی . خواهش میکنم ازت همچین تست هایی نذار . پینگی که داری مبارکت باشه .

جناب سیگنال دوست عزیز اصلا دلم نمیخواست این پست رو بزنم چون من و شما قبلا بحث زیاد کردیم که خوب هیچ کدومشم به نتیجه نرسیده ولی عزیز واقعا حیف نیست این همه زحمت میکشی با اون point windows کوفتی که بیای اینجا دل چهارتا گیمر و مثلا اب کنی دوست عزیز با هر نرم افزاری میشه راحت اینو درست کرد حداقل یه فروم جدید پیدا کن که نشناسند;) چون اینجا دیگه کامل شناخته شده ای واقعا عزیز اون لحظه ای که داشتی این پست رو میزدی بچه های سایتو چی فرض کردی3:-o عزیز شما رو نمیدونم ولی بچه های این ساین pingندیده نیستند که هر چی نشونشون میدی برات هورا بکشند اگر تونستی جلوی خودتو بگیری و این پینگا رو نزاری که میدونم نمیتونی بهتره دنبال یه فروم جدید باشی

من هم با بچه ها کاملا موافقم وقتی یه پینگی می زاری که خودت هم نمی دونی از کجا اومده پس نزار و خودتو خسته نکن ... من واقعا موندم این همه فروم شما چرا باید پینگاتو اینجا بزاری برو تو فروم persiantools بزار شاید اونجا یه جوابی بگیری

اقایون جر و بحث رو بزارید کنار ! احمد وقتی دلش نمیخواد تریس کامل بزاره یا راز پینگشو فاش کنه یا چمیدونم اصلا نمیخواد لو بده چه خبره ما هم نمیتونیم مجبورش کنیم وقتی هم پست میده دلش میخواد میده خلاف قوانین انجمن کاری نکرده !‌ ما هم جای پرسش و گریه کردن و تعجب کردن فقط یک کار میتونیم بکنیم !‌ پاشیم بریم اصفهان از ISP که داره یه اکانت بگیریم بشینیم ببینیم توش چه خبره !‌ :d بحث رو تموم کنیم همینجا !

من هم با بچه ها کاملا موافقم وقتی یه پینگی می زاری که خودت هم نمی دونی از کجا اومده پس نزار و خودتو خسته نکن ... من واقعا موندم این همه فروم شما چرا باید پینگاتو اینجا بزاری برو تو فروم persiantools بزار شاید اونجا یه جوابی بگیری
از یه جهت موافقم از یه جهت که میگی نزار اینجا مخالف ! تاپیک اینترنت هست و خلاف قوانین انجمن هم نیست !‌ :)

از یه جهت موافقم از یه جهت که میگی نزار اینجا مخالف ! تاپیک اینترنت هست و خلاف قوانین انجمن هم نیست !‌ :)
حمید جان منم با شما موافقم که خلاف قوانین نیست ولی سر کار گذاشتن مردم هم کار درستی نیست حمید جان رازی هم در کار نیست ولی اگه برا شما رازه من براتون فاش میکنم
http://img4up.com/up2/88417004059913945645.jpg

حمید جان منم با شما موافقم که خلاف قوانین نیست ولی سر کار گذاشتن مردم هم کار درستی نیست حمید جان رازی هم در کار نیست ولی اگه برا شما رازه من براتون فاش میکنم
http://img4up.com/up2/88417004059913945645.jpg

ttl رو هم زیر 100 بزار واقعی تر میشه :d

ولی من قبلا هم گفتم چه دورغ باشه چه واقعی اصلا مهم نیست الان راست باشه نه شما به چیزی میرسی نه اگه دروغ باشه حالا هر قدر هم که تست بزاره به کسی ازاری نمیرسه که

جدیدترین دسته گل :d

22263526276717389719.png

کسانی که پارس دارن حواسشون به ترافیکشون باشه مثل این که بعضی اوقات دانلود تو ساعت رایگان رو تو زمان عادی حساب می کنه من کامپیوترم ساعت 6 خاموش شد ولی برام زده ساعت 9 و 10 ، 1GB دانلود داشتم زنگ زدم گفت برات برمیگردانیم !

سلام بلاخره بعد از چها ر زنگ زدن به فن آوا نتم خوب شد هم آپلودم هم پینگم خوب شد دفعه آخر یارو گفت دیگه بهتر ازین نمیشه بخدا ۵۱۲ نامحدود دارم اینم تست پینگ با مودم گرفتم
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 60 bytes of data.60 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=244 time=125 ms --- 4.2.2.4 ping statistics ---1 packets transmitted, 1 received, 0% packet loss, time 0msrount-trip min/avg/max/mdev = 125.163/125.163/125.163/0.000

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or