چون اینجا دیگه کامل شناخته شده ای واقعا عزیز اون لحظه ای که داشتی این پست رو میزدی بچه های سایتو چی فرض کردی3:-o عزیز شما رو نمیدونم ولی بچه های این ساین pingندیده نیستند که هر چی نشونشون میدی برات هورا بکشند اگر تونستی جلوی خودتو بگیری و این پینگا رو نزاری که میدونم نمیتونی بهتره دنبال یه فروم جدید باشیsignal جان با علم به اینکه میدونی اینجور تست حداقل نزد گیمر ها و کسایی که کوچکترین درکی از انتقال دیتا در کشور دارند ، قابل قبول نیست ، باز هم میذاری و جز تنش و راه انداخت جو های کاذب ، کار خاصی نکردی . خواهش میکنم ازت همچین تست هایی نذار . پینگی که داری مبارکت باشه .
جناب سیگنال دوست عزیز اصلا دلم نمیخواست این پست رو بزنم چون من و شما قبلا بحث زیاد کردیم که خوب هیچ کدومشم به نتیجه نرسیده ولی عزیز واقعا حیف نیست این همه زحمت میکشی با اون point windows کوفتی که بیای اینجا دل چهارتا گیمر و مثلا اب کنی دوست عزیز با هر نرم افزاری میشه راحت اینو درست کرد حداقل یه فروم جدید پیدا کن که نشناسندچون اینجا دیگه کامل شناخته شده ای واقعا عزیز اون لحظه ای که داشتی این پست رو میزدی بچه های سایتو چی فرض کردی3:-o عزیز شما رو نمیدونم ولی بچه های این ساین pingندیده نیستند که هر چی نشونشون میدی برات هورا بکشند اگر تونستی جلوی خودتو بگیری و این پینگا رو نزاری که میدونم نمیتونی بهتره دنبال یه فروم جدید باشی
از یه جهت موافقم از یه جهت که میگی نزار اینجا مخالف ! تاپیک اینترنت هست و خلاف قوانین انجمن هم نیست !من هم با بچه ها کاملا موافقم وقتی یه پینگی می زاری که خودت هم نمی دونی از کجا اومده پس نزار و خودتو خسته نکن ... من واقعا موندم این همه فروم شما چرا باید پینگاتو اینجا بزاری برو تو فروم persiantools بزار شاید اونجا یه جوابی بگیری
حمید جان منم با شما موافقم که خلاف قوانین نیست ولی سر کار گذاشتن مردم هم کار درستی نیست حمید جان رازی هم در کار نیست ولی اگه برا شما رازه من براتون فاش میکنماز یه جهت موافقم از یه جهت که میگی نزار اینجا مخالف ! تاپیک اینترنت هست و خلاف قوانین انجمن هم نیست !![]()
حمید جان منم با شما موافقم که خلاف قوانین نیست ولی سر کار گذاشتن مردم هم کار درستی نیست حمید جان رازی هم در کار نیست ولی اگه برا شما رازه من براتون فاش میکنم
http://img4up.com/up2/88417004059913945645.jpg
حمید جان منم با شما موافقم که خلاف قوانین نیست ولی سر کار گذاشتن مردم هم کار درستی نیست حمید جان رازی هم در کار نیست ولی اگه برا شما رازه من براتون فاش میکنم
http://img4up.com/up2/88417004059913945645.jpg