بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوست عزیز، جیمیل هک نشد، از یه IP که توی ایران هم بود و یه گواهینامه ی SSL سعی شده بود به ایمیلهای کاربرای ایرانی دسترسی ایجاد بشه،که به سرعت خود گوگل کشفش کرد و اخطار هم داد، حتما هم می تونید حدس بزنید که کار کی بوده که می خواسته دزدکی ایمیل کاربرای ایرانی رو ببینه، دیگه گفتن نداره! همونایی که می گن امنیت نداره!!

اتفاقا به همین دلیل جمیل امنیتش بالاتره چون از SSL و HTTPS استفاده می کنه، از اون پروتکلهایی هست که دیدنش حتی توی مرکز مخابراتی و سیستمهای *****ینگ مخابراتی بسیار سخت هست، مگر اینه با همون گواهینامهی جعلی بخوان بهش نفوذ کنن، اگر اون آقا گفته امنیت نداره دقیقا به همین خاطره، چون نمی تونن راحت بهش نفوذ کنن!!! برای همین هم الان بستنش!!!

برای یاهو میل استفاده از SSL اجباری نیست و فقط در زمان تایید اعتبار و Log in کردن مورد استفاده قرار می گیره و نه در طول مدتی که در ایمیل هستید.

این عکس از میزان کاربری جیمیل از طرف کاربرای ایرانی، همونطور که می بینید دوباره امروز-20 فوریه- نمودار Flat شده و دسترسی به شدت افت کرده:
93943060895683073089.jpg

خودتون می تونید نتایج رو بصورت مستقیم اینجا ببینید.

منم به دوستان هم جوراب رو توصیه می کنم، البته بازم راه حل مسنجر و SSL نیست، هم تور رو، هر دو خوبن.
من که شنیده بودم کامل هک شده و دسترسی پیدا کردن
بخاطر همین گفت رمزتو عوض کن چون هکرا اومدن منم عوض کردم
میگم خوب Https که یاهو هم استفاده میکنه!!!

اين ب.ش.ك.ه .... اصلا مي دونه ايميل چيه؟؟
وقتی میان میگن گوگ وسیله ی جاسوسیه باید ژیلتر بشه دیگه...
از این آدما چه انتظاری داری؟
گوگل جاسوسی هست ولی نه اون جاسوسی که اینا میگن ایمیلا رو چک میکنه نه...
خیلی کار کنه آمریکایی ها میتونن از google earth مناطق ایران رو چک کنن دیگه اینم که زیاد مهم نیست
اینا گیر دادن جاسوسیه

الان مسنجر باز شده اینجا!!!!!!!!!!!

دوستان چک کنن ببین اتفاقی افتاده یا نه

چه بلاااایی سرمون آوردن از باز شدن یه سرویس پیام رسان اینقد خوشحالیم!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or