بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا من ایمیل یاهوم وصله!
ولی از دیروز نمیتونم به چیز پی ان هام وصل بشم
مسنجرم هم وصل نمیشه؟!
دیروز مودم عوض کردم فکر میکردم مودمم موردی داره!
دوستان مشکل مشابه من برای vپی ان رو دارید؟!
برای منم قطع هست الان از جوراب استفاده میکنم

خبر در رسانه های بین الملل مثل جی بی سی ف ارسی هم منعکس شد.

این یکی دیگه نه به تاریخ کار داره نه به تقویم.
یک خبری هست.
در این که خبر بدیه که شکی نیست.
فقط خدا کنه خیلی بد نباشه.

نه عزیز، تقویم کاغذی رو ولش کن، تقویم ان-تخابات رو بچسب، مطمئن باش مربوطه، حالا نماینده ی مجلس خودش رو بزنه به کوچه علی چپ، به وزیر بگه بره دنبال ببینه" علت مشکل پیش آمده چیست؟؟" !!

ایشون بلانسبت ** خورده که می گخ امنیت ندارن، کل دنیا دارن ازش استفاده می کنن مشکلی نداشته، برای شما که می خواین توی هر سوراخی سرک بکشید و از همه چی خبردار بشید امنیت نداره، نه مردم!!

آقا من ایمیل یاهوم وصله!
ولی از دیروز نمیتونم به چیز پی ان هام وصل بشم
مسنجرم هم وصل نمیشه؟!
دیروز مودم عوض کردم فکر میکردم مودمم موردی داره!
دوستان مشکل مشابه من برای vپی ان رو دارید؟!

برای همه همینطوره، توی مسنجر یاهوی شرکت -67 همکار دارم که همگی از این طریق اطلاع رسانی می کنن در طول روز، این مسیر هم قطع شده! انگار توی بازار دیگه هیچکی نیست!

برای منم قطع هست الان از جوراب استفاده میکنم

ببخشید، جوراب؟؟

دوستان لطفا برای اعتراض به لینک امضا مراجعه کنید و رای بدید، هیچ کشور دنیا اینگونه حق کاربرای اینترنتش رو تضییع نمی کنه.

اخه یکی نیست بگه تو خودت قیافت شبیه ویروسه تاحالا رنگ یاهو رو دیدی؟ یا گوگلو باز کردی؟ که میای حرف از امنیت میزنی؟
اخه من که یه جون 20 سالم تو ایمیلم چیکار میخوام بکنم یا چه کار خصوصی دارم که امنیت بالا میخوام؟؟؟؟؟؟؟؟ تو مسنجر چیکار میخوام بکنم که امنیت بالا میخوام جز یه سلام احوال پرسی ساده؟
حالا گور خودتونو با دست خودتون بکنید

ديروز يكي از آشنايان اينجا بود حرف جالبي زد!! مي گفت كه اين
جمهوري اسلامي
يك كاري مي خواد بكنه زيادي به خودش فشار مياره!! راستم مي گفت!! بنزين رو خواستن قيمت ببرن بالا هزار تا مقدمه گذاشتن تا برسن به هدف!! بابا خوب يك دفعه برين سر اصل مطلب ديگه!! چرا زور الكي مي زنيد!! اينترنت مي خوايين ملي كنين و كوفت كنين بگين و انجام بدين!! ديگه پيش مردم آزاري چه صيغه ايه؟!)x

.به جان خودم .اكه تا فردا راه نيفته جف خطي كخ ابنترنت دارم رو ميرم قطع ميكنم. مكه احمقم از اين اينترنت استفاده كنم?

آقا ما چیلتر شکن نخواستیم همین ایمیل کوفتی ذرو بدن تمام اینترنت رو ***** کنند(مگه حالا نکردن)من کد رهگیری مرسوله پستیم رو میخواستم آخر مجبور شدم به یکی از خارج از ایران برام ایمیلم رو چک کنه و برام بفرستتش یعنی این قدر ما باید بدبخت باشیم که برای هر کاری جونمون در بیاد!

با جوراب همه چی عالیه فقط نمیشه رو ps3 شیر کرد :(
بلـــه جوراب ! :دی
آقا جان.
س.ا.ک.س مخفف یک کلمه
اون س.ا.ک.س به انگلیسی میشه جوراب:دی

دیگه هم لینک از این جور چیزا ندید این رورگری هم که شما گزاشتین خیلی سرعت پایینه قبلا داشتم تازه میگن از ترافیک هم هر لحظه مصرف میکنه

***لطفا دیگه پست نامربوط ندید***

***هم بر خلاف نظام هست هم بر خلاف قوانین سایت***

جیمیل رو راست گفته ولی یاهو...
جیمیل که همین اواخر هک شد و ایمیلای ملت به فنا رفت...
---
راستی چرا این یاهو مسنجر باز نمیشه؟؟
مشکل از مال منه یا باز دوباره نابود کردن؟؟

دوست عزیز، جیمیل هک نشد، از یه IP که توی ایران هم بود و یه گواهینامه ی SSL سعی شده بود به ایمیلهای کاربرای ایرانی دسترسی ایجاد بشه،که به سرعت خود گوگل کشفش کرد و اخطار هم داد، حتما هم می تونید حدس بزنید که کار کی بوده که می خواسته دزدکی ایمیل کاربرای ایرانی رو ببینه، دیگه گفتن نداره! همونایی که می گن امنیت نداره!!

اتفاقا به همین دلیل جمیل امنیتش بالاتره چون از SSL و HTTPS استفاده می کنه، از اون پروتکلهایی هست که دیدنش حتی توی مرکز مخابراتی و سیستمهای *****ینگ مخابراتی بسیار سخت هست، مگر اینه با همون گواهینامهی جعلی بخوان بهش نفوذ کنن، اگر اون آقا گفته امنیت نداره دقیقا به همین خاطره، چون نمی تونن راحت بهش نفوذ کنن!!! برای همین هم الان بستنش!!!

برای یاهو میل استفاده از SSL اجباری نیست و فقط در زمان تایید اعتبار و Log in کردن مورد استفاده قرار می گیره و نه در طول مدتی که در ایمیل هستید.

این عکس از میزان کاربری جیمیل از طرف کاربرای ایرانی، همونطور که می بینید دوباره امروز-20 فوریه- نمودار Flat شده و دسترسی به شدت افت کرده:
93943060895683073089.jpg

خودتون می تونید نتایج رو بصورت مستقیم اینجا ببینید.

منم به دوستان هم جوراب رو توصیه می کنم، البته بازم راه حل مسنجر و SSL نیست، هم تور رو، هر دو خوبن.

تیک گزینه Remove Scripts رو بردار.

دوست عزیز، جیمیل هک نشد، از یه IP که توی ایران هم بود و یه گواهینامه ی SSL سعی شده بود به ایمیلهای کاربرای ایرانی دسترسی ایجاد بشه،که به سرعت خود گوگل کشفش کرد و اخطار هم داد، حتما هم می تونید حدس بزنید که کار کی بوده که می خواسته دزدکی ایمیل کاربرای ایرانی رو ببینه، دیگه گفتن نداره! همونایی که می گن امنیت نداره!!
دقیقا Man in middle بود که کار خودکفایی Sپاه = ارتش سایبری ایران lolx3 بود.

خودتون می تونید نتایج رو بصورت مستقیم اینجا ببینید.
لینک همون عکس Static هست :دی

ولی هر کاری کنن بازم راه درو هست.
از ریموت دسکتاپ گرفتن از سرور و باز کردن صفحات تو سرور گرفته تا ...
So
Bring it On
Ready to Fight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or