بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه سوال داشتم پینگ تمام مراکز اینترنت شهرمون رفته بالا الان با تهران حدود 300 هست ولی سرعت نیومده پایین ربطی به انتخابات داره یا نه!یعنی بعد از انتخابات درست میشه یا نه!
من شاتل و پارس آنلاین و فن آوا و مخابرات و اینترنت دانشگاه رو تست کردم همه اینطورین!کاری میشه کرد یا نه(برم شکایت کنم یا برم کار دیگه ای بکنم)
بعد هم برای من bing بالا نمیاد از شما چطور!

احتمالا درست شه .
شکایت نمیدونم کاری بکنه یا نه .
بالا میاد !
دقق منظورتو نگرفتم
بیشتر توضیح بده.!

الان همون سرعت و پینگی که شما میگیری شاتل هم میده همون 1 به 10 و از این چیز ها

ولی من محدودش رو میگم مثلا محدود 128 سرعت دانلودش در
روز چقدره؟؟؟؟

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
جدا پینگ شاتل اونطوریه ? فکر کنم تست خودت بود؟با،تهران پینگ 70 بود ( مطمعن نیستم ) .
راستش محدودو نمیدنم ولی نامحدود سرعت واقعی میده .

دوستان پارس انلاین
کسی با شبانه مشکل نداره ؟
من الان 2،3 شب که مشکل دارم !
اشتراک من 1mb که کم کم باید بهم 100 سرعت بده که رو 40 می چرخه از اونورم هی قطع می شه برا چند ثانیه "destination net unreachable" میده این چند شب که ساعت 3 کلا نت قطع می شه !

احتمالا درست شه .
شکایت نمیدونم کاری بکنه یا نه .
بالا میاد !

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
جدا پینگ شاتل اونطوریه ? فکر کنم تست خودت بود؟با،تهران پینگ 70 بود ( مطمعن نیستم ) .
راستش محدودو نمیدنم ولی نامحدود سرعت واقعی میده .
بله از نامحدود خبر دارم 15-25 همین دور ورا 128 ــش
ولی از نظر محدود واقعا شاتل رو خیلی قبول دارم وقتی توی فرومای عمومی میرم و بعضی هارو میبینم خندم میگیره
طرف نوشته من 2 مگ دارم دیروز سرعتم تا 400 رسید!!!!!!!!!!!!!ووووووووووو!!!!!!!!!!!

من الان 128 دارم سرعتم 300 هست ولی بعضی آی اس پی ها چنین سر مردم رو کلاه میزارن
مردمم که هیچی نمیدونن میرن میگیرن فکر میکنن سرعت 400 برای 2 مگ خیلی خوبه!

---------- نوشته در 01:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ----------

راستی مثل اینکه یک خبراییه

دیشب توی ساعات رایگان داشتم از مدیافایر ALAN WAKE دانلود میکدم هنوز میخواستم برم بخوابم دیسکاننکت میشد
فکر میکنم میخوان mediafire رو ... کنن
چون شب قبل از اون هم اینطوری میشد ولی همراه با ALAN WAKE یک بازی دیگه از سورور ایرانی گزاشته بودم دیگه دیسکانکت نمیشد فکر کنم نمیخوان بزارن از مدیافایر فایل گنده گنده دانلود کنیم یا خود مدیافایر همچین کاری کرده یا دولت جلوی این کار رو گرفته یا آی اس پی مشکل پیدا کرده

وگرنه سرعتم دیشب توی ساعات رایگان 250 بود و به راحتی داشت دانلود میشد الانم 1.5 گیگ دیگه بیشتر از ALAN WAKE نمونده
امشب باید یک فایل با سرور ایرانی بزارم ببینم بازم دیسکانکت میشه؟!!؟!؟:-/

دوستان پارس انلاین
کسی با شبانه مشکل نداره ؟
من الان 2،3 شب که مشکل دارم !
اشتراک من 1mb که کم کم باید بهم 100 سرعت بده که رو 40 می چرخه از اونورم هی قطع می شه برا چند ثانیه "destination net unreachable" میده این چند شب که ساعت 3 کلا نت قطع می شه !
بر عکس تو...
مال من ساعت 3 میشه 250 ولی قبلش روی 5 هست سرعت

چه ایام خوبی رو داریم با اینترنت میگزرونیم
خداییش من که خیلی راضیم.

بله از نامحدود خبر دارم 15-25 همین دور ورا 128 ــش
ولی از نظر محدود واقعا شاتل رو خیلی قبول دارم وقتی توی فرومای عمومی میرم و بعضی هارو میبینم خندم میگیره
طرف نوشته من 2 مگ دارم دیروز سرعتم تا 400 رسید!!!!!!!!!!!!!ووووووووووو!!!!!!! !!!!

من الان 128 دارم سرعتم 300 هست ولی بعضی آی اس پی ها چنین سر مردم رو کلاه میزارن
مردمم که هیچی نمیدونن میرن میگیرن فکر میکنن سرعت 400 برای 2 مگ خیلی خوبه!
درسته . سرعت دانلودش عالیه . ولی چه فایده وقتی محدوده . محدود یرای مرقهای بی درد خوبه که هی شارز میکنن نتشون رو .
2 مگ باید سرغت دانلودش 250 باشه . پس اونا دارن حتی سرعت بیشتر میدن . ( حالا به اینکه کار اشتباهیه کاری ندارم .
راستی یه تست پینگ میگیری ( با پینگ تست ) ؟

دوستان عزیز من الان اینترنت 256 مخابرات کرمانشاه دارم البته نا محدوده :d ... میخوام isp مو تغییر بدم و از یه کدوم از شرکتها سرویس محدود بگیرم . راسته میگن اونهایی که شبا دانلود رایگان دارن اگه از یه حجمی بیشتر دانلود کنی دچار محدودیت میشی ؟ یه شرکت خوب معرفی کنین که این قانون مزخرف رو نداشته باشه و سرعت دانلود هم بهتر باشه نسبت به شرکتهای دیگه ...

دوستان عزیز من الان اینترنت 256 مخابرات کرمانشاه دارم البته نا محدوده :d ... میخوام isp مو تغییر بدم و از یه کدوم از شرکتها سرویس محدود بگیرم . راسته میگن اونهایی که شبا دانلود رایگان دارن اگه از یه حجمی بیشتر دانلود کنی دچار محدودیت میشی ؟ یه شرکت خوب معرفی کنین که این قانون مزخرف رو نداشته باشه و سرعت دانلود هم بهتر باشه نسبت به شرکتهای دیگه ...
در مورد شاتل این حرف رو میزنن که میگن از 5 گیگ بالاتر باشه سرعت میاد روی 8 ولی من اینو قبول ندارم.
توی قوانین خود شاتل که میخوندم نوشته اگه به صورت مستمر دانلود کنی دچار محدودیت سرعت میشی
الانم اگه لیست دانلودام رو بدم میبینید شب 1 گیگ به بالا دانلود میکردم هیچ کسم هیچی نبود بگه سرعتمم 250 بود

از نظر من که الان بهتر از بقیه آی اس پی های دیگه است چون بقیه آی اس پی ها سرعت توی روزشون که باشه 250 شبش میشه 40-50 ولی من الان ساعات رایگانمم 250 هست

در مورد شاتل این حرف رو میزنن که میگن از 5 گیگ بالاتر باشه سرعت میاد روی 8 ولی من اینو قبول ندارم.
توی قوانین خود شاتل که میخوندم نوشته اگه به صورت مستمر دانلود کنی دچار محدودیت سرعت میشی
الانم اگه لیست دانلودام رو بدم میبینید شب 1 گیگ به بالا دانلود میکردم هیچ کسم هیچی نبود بگه سرعتمم 250 بود

از نظر من که الان بهتر از بقیه آی اس پی های دیگه است چون بقیه آی اس پی ها سرعت توی روزشون که باشه 250 شبش میشه 40-50 ولی من الان ساعات رایگانمم 250 هست

اگه من شاتل بگیرم و روزانه خیلی کم دانلود کنم ، یعنی فقط شبا دانلود کنم ( در حد 3 گیگ شبانه چون دانلودم زیاده ) دچار محدودیت نمیشم ؟؟؟؟
حالا میشه لیست دانلودها تو بزاری ؟؟؟

تاحالا مشکل خاصی (البته گذشته از وضعیت های پیش اومده سراسری) از شاتل نداشتم جز پــــــینگ! COD4 فقط سرور های ایرانی میشه بازی کرد و بس :|
شده روزیم ۵ گیگ دانلود کنم و به مشکل بر نخوردم. کلا من تاحالا مشکل اعمال محدودیت رو نداشتم. البته به قول یکی از دوستان چون تازه گرفتم اینجوریه و بعدا افتضاح میشه

تاحالا مشکل خاصی (البته گذشته از وضعیت های پیش اومده سراسری) از شاتل نداشتم جز پــــــینگ! COD4 فقط سرور های ایرانی میشه بازی کرد و بس :|
شده روزیم ۵ گیگ دانلود کنم و به مشکل بر نخوردم. کلا من تاحالا مشکل اعمال محدودیت رو نداشتم. البته به قول یکی از دوستان چون تازه گرفتم اینجوریه و بعدا افتضاح میشه

آسیاتک چطوره ؟
صبانت ؟
پارس آنلاین ؟

دوستان من به یه نتیجه در مورد شاتل رسیدم اینو ببینید
http://1.dlinks.webuda.com/images/fecdb276f634.jpg
حالا این
1783082881.png

خودتون قضاوت کنید به پشتیبانی هم که دیروز گفتم سرعتم پایینه گفت مشکل از مخابراتتونه امروز که از سایت شاتل داشتم دانلود میکردم دیدم رو 100 سرعتش

دوستان من به یه نتیجه در مورد شاتل رسیدم اینو ببینید
http://1.dlinks.webuda.com/images/fecdb276f634.jpg
حالا این
1783082881.png

خودتون قضاوت کنید به پشتیبانی هم که دیروز گفتم سرعتم پایینه گفت مشکل از مخابراتتونه امروز که از سایت شاتل داشتم دانلود میکردم دیدم رو 100 سرعتش
منظورتو نفهمیدم
دوستان من یه توصیه دارم برای اونایی که سرویس Art1 نامحدود دارن و زیاد دانلود کردن و شاتل سرعتشون رو آورده رو 5 کیلوبایت
بهترین کار اینه که شما 2 روز کلاً از اینترنت استفاده نکنید!اگه 18 گیگ هم دانلود کرده باشید سرعتتون به حال اولش بر میگرده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or