بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

والا سوسک ما هم دیگه کار نمیکنه مثل اینکه با دمپایی زدن کشتنش:d.

از ساعت 4 صبح داشتم BF بازی میکردم همین که ساعت 9 شد یهو از بازی پرید بیرون و دیگه هر کاری کردم نشد بازی کنم چون همش ارور میداد.اینجور که معلومه شبها پورتها رو باز میذارن ولی همین که روز میشه دوباره میبندنشون.دیروز هم همینجوری شد:(.

سوسک اگه سوسک باشه باید تحت هر شرایط کار کنه!، من که راحت به تمام سرویس ها با سوسکم دسترسی دارم.

دوستان اینم یه تست دیگه از شاتل 128 art تو اهواز البته سرعتش با idm چند تا بالاتر میره بخاطر time out پایین تر اومده چند دقیقه وایسادم براش تا تونست تست بگیره (دیگه نمیشه تحملش کرد )
1772068149.png

آخرین ویرایش:
نه باو اونم فیل *تر ه
شما این روش من رو برو باز میشه
ف.ی.س بوک و ... رو همشو بستن
اما نمیدونم چرا یادشون رفته آی پی تو.یتر رو ببندن اون زمان که مگا آپلود هم حذف نشده بود اونم یادشون رفته بود ببندن

من خودم همین دیروز بدون چی پی ان بازش کردم(تو.یتر)
--------
راستی یک سوال این روش هایی که پینگ رو یکم میاره پایین واقعا عملی هست؟؟؟
یا فقط حرفه؟

---------- نوشته در 02:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اینم یه تست دیگه از شاتل 128 art تو اهواز البته سرعتش با idm چند تا بالاتر میره بخاطر time out پایین تر اومده چند دقیقه وایسادم براش تا تونست تست بگیره (دیگه نمیشه تحملش کرد )
1772068149.png
واقعا این آی اس پی ها گل کاشتن تو هر شهر یک سرعت دارن...

خداییش تو مشهد که از نظر سرعت خیلی آی اس پی خوبیه تازگی ساعات رایگانشم سرعتش زده بالا یک کیفی میده

من الان سرعتم توی روز با ساعات رایگان هیچ فرقی نداره
128 اکو - شاتل

سرعت دانلود 300 کیلوبایت
1772280890.png

توی ساعات رایگان سرعت نزدیک 300 هست یعنی دور ور 260 - 280 میگرده خیلی خوبه
خداییش الان من از این آی اس پی خیلی راضیم ((البته فقط از نظر سرعت نه پینگ :دی))

همین امروز VGA 2011 رو دانلود کردم با حجم 700 مگ توی یک ساعت سرعتمم 280 بود

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:48 PM ارسال شده بود ----------

اینم تست من شاتل
1770674820.png
توی ساعات رایگان گرفتی؟؟؟
درسته مال منم از ساعت 1 تا 3 نصف شب سرعتم از این پایین تره ولی درست دقیق از 3 به بعد میشه 300 کیلوبایت
الان که من راضیم از این آی اس پی
ولی همین پینگش یکم پاییین تر میبود خوب بود:دی

من که سرعت یه زور 12 میشه پینگم هم 420 اقایونی که شاتل دارن زیاد دل خوش نکنن منم قبل یکی دوماه سرعتم 80 بود الان اینجوری شده هر وقت سرعت رو بالا بردن برام بعدش هم پینگ بالا رفته هم سرعت پایین امده الانم سایت نصفحه برام باز میشه نمیتونم تست بگیرم چه برسه عکس پینگم رو بزارم:-&

مال من که حد معمولش همیشه 60 هست
ولی الان زده بالا دارم حال میکنم البته خودمم تجربه کردم اگه هر شب سه گیگ سه گیگ دانلود کنم سرعتم ساعات رایگان میشه 8
الان خیلی باحاله همچین حال میده راحت همه چیز دانلود میشه:دی 1ساعت 700 مگ برای سرعت 128 خوب نیست؟؟

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

توی سایتش نوشته اگه شما به صورت مستمر و پشت سر هم از ساعات رایگان کار نکشید اینطوری نمیشه که بعضیا سرعتشون میاد روی 5 کیلوبایت.
من هرچی بازی دانلود میکنم فشردس هیچ وقت حال نداشتم مثلا 16 گیگ بزارم برای دانلود حتی اگه هر شب 3 گیگ به بالا دانلود بشه.

بیشتر شما ها هم همین کاراتون رو میکنید که شاتل این بلا رو سر شما میاره.
;;)

Call With Me
P2P هست فکر کنم
ADSL که نیست
با انتنه نتم :D
سلام دوست عزیز ! این ISP تو شیراز هم سرویس میده وایرلس !‌ من میخوام از اینا بگیرم ! ولی قبلش بهم بگو پینگش با اروپا در چه حده ؟ مثلا با لندن و پاریس و سوئد و کلا اروپا !‌ ممنون میشم >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or