بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

lu4ssr6vcdz4irm43hed.jpg

امروز رفته بودم صحن علنی مجلس!
دریغ از یک نماینده که به فکر اینترنت باشه!
:(

دوستان لطف کنید حتما اینجا یه تست بدید
کمک میکنه یه نمای کلی از isp های ایران داشته باشیم
هر وقت تونستید از هر سروری که خواستید هرچند بار که شد مهم نیست
بدون داشتن اکانت هم میشه توی speed wave تست داد کافیه به اون لینک برید و روی join this speed wave کلیک کنید و تست بدید

آخرین ویرایش:
کلا مشکلات 2-3 روزه شروع شده بعد چطوری 2-3 روزی داره بهتر میشه ؟ شما قطعا اگر مشکل داشتی از چیز دیگه بوده .
شما خیلی خوش شانسی که 2-3 روزه مشکلاتت شروع شده ما یه ماهه وضعمون همینه
2-3 روزه دیگه اون وضع فجیعو نداره منظورم از بهتر این بود

توی اون speed wave هم تا حالا 3 نفر شرکت کردن(16 بار) که فعلا بهترین دانلود از سیستان بوده با 10 مگ(البته گفتن فقط با تهران 10 مگه) و بهترین پینگ هم مال من با 78ms(البته با تهران)
کسی بهتر میزنه بیاد
Speedtest.net - saeeid

آخرین ویرایش:
امروز رفته بودم صحن علنی مجلس!
دریغ از یک نماینده که به فکر اینترنت باشه!
:(

داداش اينا اصلا نماينده هستن كه به فكر چيزي باشن؟؟ اينا گلچيناي صاحابش هستن، فكر دعوا مرافه هاي خودشون هستن تا درد مردم.

توی Tracert 4.2.2.4 دومی مال چیه؟الان یک هفتس واسه من Request Timeout میده:d. از همون موقع هم نتم نابود شد

تمام اونا روترها و مسيرهايي هستن كه اينترنت شما ازشون ميگذره، بنابراين براي هر ISP و كاربر تفاوت مي كنه، اگه Timeout داره يعني توي مسيريابي توي اون نقطه مشكل وجود داره.

دوستان لطف کنید حتما اینجا یه تست بدید
کمک میکنه یه نمای کلی از isp های ایران داشته باشیم
هر وقت تونستید از هر سروری که خواستید هرچند بار که شد مهم نیست
بدون داشتن اکانت هم میشه توی speed wave تست داد کافیه به اون لینک برید و روی join this speed wave کلیک کنید و تست بدید
رفتم یه تست دادم هرچی بدبختی بود گرفتم.:d
لاگین نکردم ولی.راستی من اهوازم شهرم رو زد اصفهان!!!!
همه پینگشون با تهران زیر 100 ه من 550 ه:))

رفتم یه تست دادم هرچی بدبختی بود گرفتم.:d
لاگین نکردم ولی.راستی من اهوازم شهرم رو زد اصفهان!!!!
همه پینگشون با تهران زیر 100 ه من 550 ه:))
همه اون تروفی های بدبختی مال من بود شما ازم گرفتی =))
در مورد شهر هم دوستانی که اطلاعات دارن جواب بدن

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:10 PM ارسال شده بود ----------

بهترین پینگها تا حالا 11ms و 15ms

الان بنظرتون بخندم،گریه کنم یا...چی؟!!!:(
این تهرانش...سرورای اروپا بماند...دیگه4،5رقمی میشه:|

یه زلزله بیاد همه ISP ها زیر خاک برن راحت شیم،بگیم لااقل همشون به فنا رفتن دیگه اینترنت نداریم(که البته الانشم نداریم)

اینم با سرور داخلی
http://

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستانن اهوازی
کدوم isp پینگش از بقیه بهتره بابا مردم از time out

me too.
تو روزنامه صحبی خوندم نوشته بود دولت داره سعی میکنه دستگاه هایی نصب کنه که جلوی فروش ترافیک حجمی رو بگیره و همه ی شرکت ها نامحدود بدن!

حتما. ابنا خودشون دنباله این هستن که ملتو بچاپن. وقتی سیمکارت مفتی رو داره به ملت 200 300 تومن جا میکنه میخواد بیاد از ..... ننش نامحدود کنه

اگر زیر ساخت میگفت مازاد رو میدیم بیرون حق با شما بود! اما پیشگامان خصوصی هست و اختیارش دست خودش!
درضمن! گفتن اول نیاز داخل رو برطرف میکنیم و بعد مازاد رو میفروشیم! مطمئن باشین فروش پهنای باند در ایران چندین برابر فروش به سایر کشورها سود داره و اول نیاز داخل رو براورده میکنن.

داداش شما هم خودت و گرفتی با یه مشت حرفی که نه بهش عمل میشه نه عمل بشه ما تاثیری می بینیم ,
پهنای باند بیشتر بخوره تو سره شون ,

دوستان دعا کنن همون نتی که 1 ماه پیش رو داشتیم برگردونن , بقیش پیش کش ...

مدت زمانی که نت ها ترکیدن خیلی زیاد شده , isp ها هم جوابگو نیستن , بعید نیست این وضع حاکم بمونه ,

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or