بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من هم شاتل دارم سرعتم شده 2 مگ اما چه فایده تا ساعت میشه 1 سرعتم میشه 10 کیلوبایت !

(راستی شما خودتم میخواستی میتونستی با ماهی 20 تومن از شاتل 2 مگ بگیری )

f*ck off !!

c8vevpyum4d3fc7y5t3.png

ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل کشورمان 64 لینک STM1 برابر با ده گیگ افزایش یافت.
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت ، مهندس حسن شاهی معاون بهره برداری و مدیریت شبکه این شرکت با اعلام این مطلب افزود : به این ترتیب ظرفیت اینترنت شبکه زیرساخت به 291 STM1 برابر با 45 گیگ افزایش یافت .
مهندس شاهی در ادامه گفت: این ظرفیت به مشتریان زیرساخت واگذار می شود.

---------- نوشته در 05:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

f*ck off !!

c8vevpyum4d3fc7y5t3.png

برای من که فرقی نمیکنه همین الانشم شبا میگیرم راحت لالا میکنم آخه پینگش میره رو 2500 و سرعت هم در حد حلزون ! :| با اون افزایش ظرفیت و این توسعه ای که اینا میخوان انجام بدن فکر کنم اینترنت برگرده به حالت قبل (البته به قول مسعود اینا گند میزنن توش بعد برش میگردونن به حالت عادی و میگن پهنای باند افزایش دادیم ) !!‌ خدا کنم پینگ من دوباره بشه 115 >:d

برای من که فرقی نمیکنه همین الانشم شبا میگیرم راحت لالا میکنم آخه پینگش میره رو 2500 و سرعت هم در حد حلزون ! :| با اون افزایش ظرفیت و این توسعه ای که اینا میخوان انجام بدن فکر کنم اینترنت برگرده به حالت قبل (البته به قول مسعود اینا گند میزنن توش بعد برش میگردونن به حالت عادی و میگن پهنای باند افزایش دادیم ) !!‌ خدا کنم پینگ من دوباره بشه 115 >:d<
والا ما هم کلا بیخیال شبانه شدیم بحث اینه کل اینترنت استان قطع میشه نه فقط مخابرات !

ظرفیت اینترنت كشور2برابرمی‌شود

ظرفیت اینترنت كشور پس از انعقاد قراردادهای جدید با فروشندگان بین المللی پهنای باند اینترنت، دوبرابرافزایش و به 76 گیگابایت خواهد رسید.
حسن شاهی معاون شركت ارتباطات زیرساخت با تاكید بر اینكه كندی سرعت اینترنت كه از سوی كاربران هر از چندگاهی احساس می شود، مربوط به كمبود ظرفیت پهنای باند اینترنت نیست، اظهار داشت: طی دو ماه اخیر با قراردادهای منعقد شده در شبكه ارتباطات زیرساخت با فروشندگان بین المللی پهنای باند كشور، ظرفیت اینترنت كشور را افزایش داده و به عدد قابل توجهی در این بخش رسیده ایم.
وی با بیان اینكه ظرفیت پهنای باند اینترنت كشور در انتهای سال 89 معادل 173 لینك STM1 معادل 27گیگابایت بوده ادامه داد: امسال و با توسعه صورت گرفته، ظرفیت پهنای باند اینترنت از 173 به 221 لینك STM1 معادل 35 گیگابایت رسیده كه تقریبا 3/1 برابر شده است.
معاون بهره برداری و مدیریت شبكه ارتباطات زیرساخت، گفت: بزودی و كمتر از یك ماه آینده نیز ظرفیت این پهنای باند به 76 گیگابایت می رسد كه تقریبا بیش از دوبرابر ظرفیت فعلی خواهد بود. به این ترتیب آنچه كه در شبكه ارتباطات زیرساخت كشور در حال وقوع است، توسعه مداوم این شبكه با عددهای بسیار بالا است.
وی اضافه كرد: آنچه كه پهنای باند كاربر نهایی را تهدید می كند و كمتر از حد مورد توافق به چشم می خورد، ضریب اشتراك گذاری پهنای باند است كه توسط اپراتورها رعایت نمی شود چرا كه كاربر نهایی به صورت مستقیم به شبكه ارتباطات زیرساخت متصل نبوده و از طریق شركت های مخابرات استانی و PAP ها و ISP ها وصل می شود. بنابراین هر اتفاقی كه به جهت پهنای باند برای كاربر اینترنت بیافتد به هیچ وجه شبكه ارتباط زیرساخت در آن مقصر نخواهد بود.
شاهی همچنین هدف از افزایش دوبرابری ظرفیت پهنای باند اینترنت را با توجه به اینكه هم اكنون محدودیت ارائه اینترنت باند پهن بیش از 128 كیلوبیت بر ثانیه برای كاربران خانگی وجود دارد، تامین نیازمندی ها عنوان كرد و گفت: یكی از اقدامات و برنامه ریزی های مهم شركت ارتباطات زیرساخت پیش بینی نیازها در آینده است به نحوی كه با توجه به منحنی سیر و صعود نیازها به اینترنت، شركت ارتباطات زیرساخت تشخیص داده است كه باید شبكه اش را با این سرعت توسعه دهد.
وی با بیان اینكه توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت كشور متناسب با اهداف برنامه پنجم توسعه و نیز اهداف برنامه ای شركت ارتباطات زیرساخت محقق می شود، اضافه كرد: ظرفیت شبكه ارتباطات زیرساخت كه در حال 2برابر شدن است، بیش از تعهدات مندرج در برنامه پنجم توسعه خواهد بود.
....
=))

این یعنی چی که پهنای باند و ... دو برابر میشه؟
یعنی پینگ ما هم دو برابر میشه؟
قیمت هر 1 گیگ ترافیک چقدر میشه ؟
قیمت سرویس ها همه میاد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
یکی نیست زنگ یزنه به شرکت شاتل مزاحم تلفنی یکم بخندیم:d
--------

این یعنی چی که پهنای باند و ... دو برابر میشه؟
یعنی پینگ ما هم دو برابر میشه؟
قیمت هر 1 گیگ ترافیک چقدر میشه ؟
قیمت سرویس ها همه میاد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
یکی نیست زنگ یزنه به شرکت شاتل مزاحم تلفنی یکم بخندیم:d
--------

یعنی اگه همچین خبری صحت داشته باشه پینگتون نصف که نه ولی از چیزی که الان هست کمتر میشه نه اینکه بالاتر بره
پهنای باند هم ربطی به فیمت ترافیک و اینترنت نداره !

با سلام به دوستان
برای سوالم مناسب تر از این تاپیک پیدا نکردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستم (در مشهد) تا حالا از ان‌ترنت مخابرات استفاده میکرده اما الان میخواد از یک ISP اشتراک بگیره که (نسبتا) بهتر باشه
اما چند تا ISP که رفته بهش گفتن به دلیل PCM بودن خط تلفنشون امکانش نیست و باید به مخابرات مراجعه کنه . مخابرات هم که رفته جوابی بهش ندادن و . . .
الان می‌خواد شکایت کنه و از من راهنمایی خواسته 8-|
می‌خواستم ببینم به نظر شما اصلا حرفش به جایی میرسه و فایده ای داره یا بیخودی وقتش رو هدر میده
و دوم اینکه الان باید از کی به کجا شکایت کنه :d
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان ، چیکار کنیم نویز کم شه رو خطمون ؟ ممکنه از مودم باشه ؟ به نظر خودم از مودمه ، عمرشو کرده فک کنم . یه مدت هست SNR ـم شدیدا اومده پایین ، Downstream SNR از 32 اومده رو 17 21 11 :|

مودمت رو مستقیم وصل کن به کابل دم در منزل که مخابرات تحویل داده، ببین نویزش کمتر میشه یا نه، اگر شد یعنی کابل کشی تلفن داخلی یا یکی از گوشی های متصل نویز داره و باید تعویض بشه
اگر بازم SNR پایین بود یعنی از کابل کشی مخابرات یا مرکز مخابرات هست و کاریش هم نمیشه کرد، مگر اینکه ISP به نمایندگی از شما به مخابرات نامه بده و بگه که از سمت مرکز مخابرات کاری انجام بدن.

ظرفیت اینترنت كشور پس از انعقاد قراردادهای جدید با فروشندگان بین المللی پهنای باند اینترنت، دوبرابرافزایش و به 76 گیگابایت خواهد رسید.
حسن شاهی معاون شركت ارتباطات زیرساخت با تاكید بر اینكه كندی سرعت اینترنت كه از سوی كاربران هر از چندگاهی احساس می شود، مربوط به كمبود ظرفیت پهنای باند اینترنت نیست، اظهار داشت: طی دو ماه اخیر با قراردادهای منعقد شده در شبكه ارتباطات زیرساخت با فروشندگان بین المللی پهنای باند كشور، ظرفیت اینترنت كشور را افزایش داده و به عدد قابل توجهی در این بخش رسیده ایم.
وی با بیان اینكه ظرفیت پهنای باند اینترنت كشور در انتهای سال 89 معادل 173 لینك STM1 معادل 27گیگابایت بوده ادامه داد: امسال و با توسعه صورت گرفته، ظرفیت پهنای باند اینترنت از 173 به 221 لینك STM1 معادل 35 گیگابایت رسیده كه تقریبا 3/1 برابر شده است.
معاون بهره برداری و مدیریت شبكه ارتباطات زیرساخت، گفت: بزودی و كمتر از یك ماه آینده نیز ظرفیت این پهنای باند به 76 گیگابایت می رسد كه تقریبا بیش از دوبرابر ظرفیت فعلی خواهد بود. به این ترتیب آنچه كه در شبكه ارتباطات زیرساخت كشور در حال وقوع است، توسعه مداوم این شبكه با عددهای بسیار بالا است.
وی اضافه كرد: آنچه كه پهنای باند كاربر نهایی را تهدید می كند و كمتر از حد مورد توافق به چشم می خورد، ضریب اشتراك گذاری پهنای باند است كه توسط اپراتورها رعایت نمی شود چرا كه كاربر نهایی به صورت مستقیم به شبكه ارتباطات زیرساخت متصل نبوده و از طریق شركت های مخابرات استانی و PAP ها و ISP ها وصل می شود. بنابراین هر اتفاقی كه به جهت پهنای باند برای كاربر اینترنت بیافتد به هیچ وجه شبكه ارتباط زیرساخت در آن مقصر نخواهد بود.
شاهی همچنین هدف از افزایش دوبرابری ظرفیت پهنای باند اینترنت را با توجه به اینكه هم اكنون محدودیت ارائه اینترنت باند پهن بیش از 128 كیلوبیت بر ثانیه برای كاربران خانگی وجود دارد، تامین نیازمندی ها عنوان كرد و گفت: یكی از اقدامات و برنامه ریزی های مهم شركت ارتباطات زیرساخت پیش بینی نیازها در آینده است به نحوی كه با توجه به منحنی سیر و صعود نیازها به اینترنت، شركت ارتباطات زیرساخت تشخیص داده است كه باید شبكه اش را با این سرعت توسعه دهد.
وی با بیان اینكه توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت كشور متناسب با اهداف برنامه پنجم توسعه و نیز اهداف برنامه ای شركت ارتباطات زیرساخت محقق می شود، اضافه كرد: ظرفیت شبكه ارتباطات زیرساخت كه در حال 2برابر شدن است، بیش از تعهدات مندرج در برنامه پنجم توسعه خواهد بود.
....
=))

حالا تازه منت هم میزارن می گن بیشتر از اونیه که باید انجام می دادیم! واقعا 76 گیگابایت پهنای باند برای کاربرای کشوری با جمعیت ایران نسبت به کشورای دیگه زیاده یا کم؟ این پهنای باند با چه قیمت و چه نسبتی تقسیم میشه؟؟

یعنی اگه همچین خبری صحت داشته باشه پینگتون نصف که نه ولی از چیزی که الان هست کمتر میشه نه اینکه بالاتر بره
پهنای باند هم ربطی به فیمت ترافیک و اینترنت نداره !

مستقیم توی پینگ تاثیری نمی کنه، ممکنه مسیری که ازش پهنای باند وارد می کنن پیمگ بالایی داشته باشه و بهترین مسیر نباشه، مثل الان که دورترین و کم کیفیت ترین مسیرها رو برای وارد کردن پهنای باند دارن.

امروز نصاب شرکت سرویس دهنده ی وایرلس اومد مشخصات دکل شون رو توی آنتن رادیوی من وارد کرد( خودم تنظیمش می کردم اگر بهم می گفتن)، اخرش که نوبت تست رسید زدم پینگ کنه دیدم پینگش با پینگ ADSL فعلیم هیچ تفاوتی نداره، اکانت رو نخریدم ولی هزینه ی نصب رو دادم، اینم از داستان وایرلس.

دکل های زمینی هم از همون پهنای باند مخابراتی تغذیه میشن اکثرا، پس بازم همون اوضاع هست.

با سلام به دوستان
برای سوالم مناسب تر از این تاپیک پیدا نکردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستم (در مشهد) تا حالا از ان‌ترنت مخابرات استفاده میکرده اما الان میخواد از یک ISP اشتراک بگیره که (نسبتا) بهتر باشه
اما چند تا ISP که رفته بهش گفتن به دلیل PCM بودن خط تلفنشون امکانش نیست و باید به مخابرات مراجعه کنه . مخابرات هم که رفته جوابی بهش ندادن و . . .
الان می‌خواد شکایت کنه و از من راهنمایی خواسته 8-|
می‌خواستم ببینم به نظر شما اصلا حرفش به جایی میرسه و فایده ای داره یا بیخودی وقتش رو هدر میده
و دوم اینکه الان باید از کی به کجا شکایت کنه :d
ممنون میشم راهنمایی کنید
! جدیدا فکر کنم پست هام نامرئی میشن و دیده نمیشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or