بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم از وضعیت نت جنوب کشور :|
Google به زور باز میشه همش timeout :|
1mb سرعت دانلو 15kb/s
Sharji-13243256111.png

آخرین ویرایش:
اینم از وایرلس ما :‌

1658151598.png

1658163162.png

اینم از ADSL !!! :
1658154656.png

1658179616.png

اینو هم اضافه کنم که ADSL من الان در بهترین وضعیت ممکنش هست و متوسطش روی ۴۵۰ میلی ثانیه است

آخرین ویرایش:
دوستان میگم من چند شبه فقط از مدیافایر با سرعت 200 به بالا دان میکنم از بقییه سرورها چه داخلی چه خارجی( فیلم اهنگ برنامه هرچی ) حداکثر با 5 میگیرم ایراد از isp یا مشکل جای دیگست ؟؟؟؟

[Epic fail [5
کی بود.

اسپم نشه: من دو روز صبح نتم نپکید ولی امروز یه جورایی نت ندارم، هیپ صفحه ای بدون وی پی باز نمیشه. (:|

بوی نت حلال میاد :-&

[Epic fail [5
کی بود.

اسپم نشه: من دو روز صبح نتم نپکید ولی امروز یه جورایی نت ندارم، هیپ صفحه ای بدون وی پی باز نمیشه. (:|

بوی نت حلال میاد :-&
تو نت حلال دسترسی به همه جا بسته هست و به سرور های وی پی که خارج از کشور هستن دسترسی نداری :> من گولو پارسی رو میتونم باز کنم ولی گوگل.کام نه =))

وضع اینترنت مخصوصا غرب کشور اوضاعش خیلی خیطه من که مودم رو جمع میکنم راحت , چون واقعا مایه اعصاب خرد کنی بازی نخواستیم بکنیم صفحه معمولی هم بالا نمیاد .واقعا یه کشور وضع اینترنتش که تو دنیای امروزه از شاخص های پیشرفت حساب میشه این باشه باید به حالش عمیقا تاسف خورد .هیچ کسی هم نیست الحمد الله به این وضع دو سه هفته اخیر رسیدگی کنه بگه بابا این شبکه چه مرگش شده امروز که دیگه شاهکاره :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or