دوستان من از دیروز به طرز وحشتناکی اینترنتم ریخته به هم برنامه ها به نت کانکت نمیشن، فایرفاکس از کار افتاده، پینگ رفته آسمون ، سرعت اینترنت نصف شده ....
میخواستم بدونم این مشکل واسه منه یا ممکنه بعضی از دوستان هم این مشکل رو داشته باشن
من از پارس آنلاین سرویس میگیرم .
میخواستم بدونم این مشکل واسه منه یا ممکنه بعضی از دوستان هم این مشکل رو داشته باشن
من از پارس آنلاین سرویس میگیرم .

الان کلی از دوستام دارن mw3 بدون مشکل بازی میکنن من نت از لایزر دارم(512) تا چند ماه پیش خوب بود و مشکلی نداشتم الان کلی time out دارم یا کلی درد سر موقع connect برای بازی. یکی از دوستام راهنمای کرد بهم گفت که از شرکت آسیا تک اینترنت 2048 بگیرم و میگفت مشکلم حل میشه و راحت میتونم بازی کنم می خواستم محبت کنید یک راهنمای بکنید این شرکت خوب هست..؟چون برای بازی mw3 باید پینگ زیر 200 باشه تا بشه تازه بازی کرد...!! من خودم تمایل دارم از شاتل بگیرم ولی یکی از دوستان میگفت شاتل پول اسمش رو میگیره و 25 هزار تومان هزینه الکی نصب و راه اندازی...!!حالا برای من پول اصلا مهم نیست مهم خدمات و اینترنت با پینگ زیر 200 هست که بتونم راحت بازی کنم و مشکلی نباشه اگه لطف کنید راهنمای کنید ممنون میشم.

:d
من جای تو بودم با کله میرفتم داتک .