بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1623272733.png

سرعتت چنده؟

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:05 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من ميخوام نتمو عوض كنم
كدومو پيشنهاد ميكنين براى سرعت دان بالا و بازى آنلاين:

Lotus
Shahrad
Asia Tech
Laser
Pars Online
Mobin Net

برادرم توی فنلاند زندگی میکنه.
امروز یه فیلم سینمایی اومده بوده که حجمش 550 مگ بود.
بعد از ساعاتی که دانلودش تموم شد نگاهش کردم.
داداشم امد روی خط یه گپی زدیم گفتم فلان فیلمو دیدی؟ دقیقه 36 فیلم خیلی جالبه! اونم گفت لینکشو میدی؟
من لینکو بهش دادم و این اتفاق افتاد:
1...2...3...4...5....6....7...8..9..10... 52(ثانیه) هاهاهاهاهاها آره دیدم جالب بود! :|

برادرم: الو؟ پشت خطی؟
من: آره! :|
برادرم: ناراحتی؟ چیزی شده؟
من: نه هیچی! خوبم! دانلودش کردی آره؟
برادرم: پـَ چی؟ :d
من: :|

آخرین ویرایش:
داداشم امد روی خط یه گپی زدیم گفتم فلان فیلمو دیدی؟ دقیقه 36 فیلم خیلی جالبه! اونم گفت لینکشو میدی؟
1...2...3...4...5....6....7...8..9..10... 52(ثانیه) هاهاهاهاهاها آره دیدم جالب بود! :|

خب تو اینجا چی کار میکنی؟پاشو برو ما رو با این مملکت گل و بلبل تنها بزار.:d
احتمالا فیلم The Third نبود؟:d

یه سوال فنی دارم :
ما چه گناهی کردیم ایران به دنیا اومدیم! ؟ :|

1624020202.png

256 صبانت

آقا این اینترنت چمدانی دقیقا کی میاد!؟؟؟

آقا من الان یه چند دقیقه ای هست تو هنگم، یکی اینو برام توجیه کنه لطفا!!! ؟؟؟:-o

آخرین ویرایش:
یه سوال فنی دارم :
ما چه گناهی کردیم ایران به دنیا اومدیم! ؟ :|

1624020202.png

256 صبانت

آقا این اینترنت چمدانی دقیقا کی میاد!؟؟؟

آقا من الان یه چند دقیقه ای هست تو هنگم، یکی اینو برام توجیه کنه لطفا!!! ؟؟؟:-o
این که چرا ما تو ایران به دنیا اومدیم سوال من هم هست !
حالا میخوایم بریم یه کشور خارجی تحصیل کنیم باید هفت خان رستم رو رد کنیم ! حالا هم که تمام مدارک جور بود یک مشت احمق از در و دیوار خونه ملت بالا میرن و به خاک اون کشور تجاوز میکنن ! ما باید بدبختی بکشیم ! جالبیش به این هست که اون هارو دانشجو هم خطاب میکنن ! بیچاره دانشجو ها !

چند روزه ParsOnline این علامیه رو تو صفحه اول سایت زده:
قابل توجه مشترکین اینترنت ADSL
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور ارتقاء سطح و بهبود کیفیت سرویس در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما در روز جمعه مورخ 1390/09/11 از ساعت 1 بامداد به مدت 7 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بدیهیست با همکاری شما کاربر گرامی، افزایش سرعت، ارتقاء امنیت شبکه و کیفیت پشتیبانی خدمات را در سایه انجام این تغییرات جامه عمل خواهیم پوشاند.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را داریم.
به امید فردای بهتر:d
1624250586.png

:(صبر حلال مشکلات.

آخرین ویرایش:
سلامدوستان.
رفیق من تو شیراز زندگی میکنه(شهرک گلستان) و می خواد ISP شو عوض کنه(قبلا شاتل داشت) و براش دانلود شبانه خیلی مهمه(فقط سرعت دانلود و مخصوصا شبانه).
خودش الان بین پارس آنلاین و آسیاتک مونده.اگه ممکنه دوستان یه کمک به من و این دوستم بکنید.
خیلی ممنون.

سامانه پشتیبانی اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران راه‌اندازی شد

وایمکس نیوز - موسی شیردل، مسوول واحد ناک مخابرات منطقه 8 تهران با بیان این مطلب گفت: چنانچه مشترکان درخواست ارتباط با واحد پشتیبانی فنی را داشته باشند پس از قراردادن یک دستگاه تلفن بر روی خط ADSL و تماس با سامانه 1899 از دو طریق می‌توانند به واحد مذکور متصل شوند.
وی افزود: ابتدا شماره تلفن اینترنت پرسرعت خود را وارد کرده جهت گذاشتن پیغام خرابی کلید شماره (1) را فشار دهید سپس مجددا شماره تلفن اینترنت پرسرعت را وارد کرده و پیغام خود را بگذارید در انتها کلید (9) را فشار داده و از سیستم خارج شوید.
وی گفت: در صورتی که کاربران کلید شماره (9) را نفشارند پیغام خرابی آنان ثبت نمی‌شود. پس از ثبت خرابی در مدت کمتر از یک ساعت کارشناسان واحد پشتیبانی با کاربر مربوطه تماس گرفته تا مشکل را در اسرع وقت برطرف کنند.

شیردل عنوان کرد: کاربران جهت ارتباط با کارشناسان دیتا در خصوص اعلام خرابی و رفع مشکلات اینترنت پرسرعت پس از تماس با سامانه 1899 و انتخاب کلید شماره (1) کلید 2 را انتخاب و شماره تلفن خط اینترنت پرسرعت خود را وارد کرده و مجددا کلید (2) را فشار داده تا ارتباط مستقیم برقرار شود.

سلامدوستان.
رفیق من تو شیراز زندگی میکنه(شهرک گلستان) و می خواد ISP شو عوض کنه(قبلا شاتل داشت) و براش دانلود شبانه خیلی مهمه(فقط سرعت دانلود و مخصوصا شبانه).
خودش الان بین پارس آنلاین و آسیاتک مونده.اگه ممکنه دوستان یه کمک به من و این دوستم بکنید.
خیلی ممنون.
من خودم شیراز شهرک گلستان هستم . شاتل که معلوم نیست چیکار میکنه و پارس آنلاین هم اطمینانی بهش نیست بهش بگو آسیاتک 2 مگ بگیره نونش تو روغنه . من خودم داشتم یه 512 شبا زیره 70 80 نمیومد . >:d

سرعتت چنده؟

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:05 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من ميخوام نتمو عوض كنم
كدومو پيشنهاد ميكنين براى سرعت دان بالا و بازى آنلاين:

Lotus
Shahrad
Asia Tech
Laser
Pars Online
Mobin Net

آقا لطفا جواب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن