بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آخه عزیز من با این (مثلا")اینترنت ملی شما چه کاری میخوای بکنی که انقدر بهش امیدواری؟
اینترنتی که یه سایت اجتمایی نداره(مثل چیز بوک)
اینترنتی که یه سایت واسه مدیریت ویدئو نداره (یو***ب)
اینترنتی که نمیتونی به وسیله اون یه عکس،بازی،فیلم،موسیقی و... رو آپلود یا دانلود کنی(چون همچین سایتایی وجود نخواهند داشت درونش)
اینترنتی که هیچ سرویس مفیدی بهت نمیده و فقط برای محدود کردن منو تو هست میخوام نباشه چه با سرعت بالا چه با سرعت پایین.
الکی دلتو خوش نکن اتفاق خوبی قرار نیست که بیفته.

سعید جان رک و راست بهت بگم اصلا اینترنت ملی برای ملت راه اندازی نشده! نیت از این پروژه در اصل جداکردن بخش های مهم و حیاطی نظامی و هسته ای و سایر مراکز استراتژیک از ارتباط جهانی هست! مثلا آمریکا چند وقت پیش در تحقیقاتش متوجه شده بود که شبکه سراسری برق ایران با اینترنت کار میکنه! که میتونه هدف خوبی در مواقع لزوم باشه! به عنوان مثال اینو گفتم!
حالا در کنار این مسئولان میگن حالا هرکی هم بخواد یه 20 یا 100 مگی هم میتونیم بهش اینترانت بدیم! وگرنه زورکی نیست و اینرتنت هم هست!
تمام شد رفت!

آخه عزیز من با این (مثلا")اینترنت ملی شما چه کاری میخوای بکنی که انقدر بهش امیدواری؟
اینترنتی که یه سایت اجتمایی نداره(مثل چیز بوک)
اینترنتی که یه سایت واسه مدیریت ویدئو نداره (یو***ب)

اینترنتی که نمیتونی به وسیله اون یه عکس،بازی،فیلم،موسیقی و... رو آپلود یا دانلود کنی(چون همچین سایتایی وجود نخواهند داشت درونش)
اینترنتی که هیچ سرویس مفیدی بهت نمیده و فقط برای محدود کردن منو تو هست میخوام نباشه چه با سرعت بالا چه با سرعت پایین.
الکی دلتو خوش نکن اتفاق خوبی قرار نیست که بیفته.
اون دو تا قرمزه موجود نیست چونکه حرامه . تو یه همایشی هم که چند وقت پیش برگزار شده بود اینارو شکلشو کشیده بودن با سنگ میکوبیدن بهش میگفتن شیطانه ! به جون تو =))

1622364450.png

http://www.speedtest.net/result/1622364450.png

اینم از نت 2 مگابیت ما:

1622754018.png

http://www.speedtest.net/result/1622754018.png
...
حمید چرا تست نمیذاری؟ اون 13 مگ پرید؟ :دی

ISP قبلی بود مردشورشو ببرم با اون نت مزخرفش !‌ :d این یکی جدیده بهتر هم هست ولی سایت اسپید تستو پینگ تستو واز نمیکنه نمیدونم چه مرگشه و کلمه H.A.R.D C.O.R.E هم برام ف.ی.ل.ت.ر.ه ! تو عرصه ی جهاد 3 سروهای H.C نمیتونم جوین شم هر موقع میخوام بیام باهات بازی کنم ارور میده ! :| مگه اینکه کاستوم باشه !‌

هی روزگار {3}

آقا روشش رو یاد بده همه استفاده کنند و پینگ های زیر 5 میلی ثانیه بزارند شاد بشند همه .

سپهر جان دادا خودتو خسته نکن :)) بزا ملت شاد باشن>:d

برید کارشناسی ارشد مخابرات گرایش دیتا از MIT ایران بگیرید و بعد بیاید در مورد این زمان پینگ نظر بدید.

این موضوع چیزی نیست که حتی یک کارشناس ارشد واقعی شبکه هم بلد باشه و بتونه دلیل اون را توضیح بده، چون به هیچ وجه در حوزه ی شبکه نیست و در حوزه ی مخابرات هست و فقط با قوانین مخابراتی قابل توضیح هست.

سعی کنید چیزی که بلد نیستید را در موردش اظهار نظر نکنید و دیگران را مسخره نکنید چون در واقع خودتون را مسخره می کنید!

خودم دلیلش را نمیدونم و speedtest.net هم ازش سوال کردم اما این زمان پینگ را اشتباه نمی دونست! فقط پاسخی که دادند این بود که از سرور تهران تست بگیرید!
این زمان پینگ کاملاً درسته ولی فقط مربوط به وب گردی میشه که قبلاً کامل توضیح دادم.

هر چیری که شما با عقلتون جور در نمیاد دلیل بر این نمیشه که اشتباهه.

امیدوارم همه ی دوستان شاد باشند.:) (درمعنای واقعی و نه مسخره)

سعید جان رک و راست بهت بگم اصلا اینترنت ملی برای ملت راه اندازی نشده! نیت از این پروژه در اصل جداکردن بخش های مهم و حیاطی نظامی و هسته ای و سایر مراکز استراتژیک از ارتباط جهانی هست! مثلا آمریکا چند وقت پیش در تحقیقاتش متوجه شده بود که شبکه سراسری برق ایران با اینترنت کار میکنه! که میتونه هدف خوبی در مواقع لزوم باشه! به عنوان مثال اینو گفتم!
حالا در کنار این مسئولان میگن حالا هرکی هم بخواد یه 20 یا 100 مگی هم میتونیم بهش
اینترانت بدیم! وگرنه زورکی نیست و اینرتنت هم هست!
تمام شد رفت!

آخر سر اینترانت یا اینترنت ؟

ویرایش :
الان خوندم , ی قضیه رو گرفتم :d

این محدودیت اینترنتی که الان در حال حاظر شما میگی به خاطر قطع ارتباط جهانی مراکز ایران با جهانه , تنها یه دلیلشه , دلایل بسیار دیگه ای هم هست که مطمـن باش حالا حالا ها اینترنت درست و حسابی گیر نمیاد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or