خب مشکل مملکت ما اینه که هر کس یه 2 متر مغازه گرفته یه درم واسش زده بالاشم نوشته ارائه اینترنت پرسرعت ! هر ISP هر جایی یه جور جواب میده ! الان من شیراز هستم و از پارس نت اینترنت میکیرم ! نه میدونم زیر مجموعه کدوم ISP هست نه چیزی ! فقط میدونم یه پهنای باند از زیرساخت خریدن دارن میدمن ما استفاده کنیم . اینکارو کمتر کسایی انجام میدن ! ولی اکثر وایرلسی ها این کارو میکنن . همین مسعود ISPش 2 تا پهنای باند داره . یکیش اسم شرکت روشه و دومیش نوشته Information Technology ! این Information Technology ماله خود مخابرات یا همون زیرساخت هست ! البته اگر این شرکت های مثل ماله من ازشون بگیرن پینگشون خوبه نه که بری از مخابرات بگیری چونکه مخابرات تا جایی که داره شیر میکنه مسیرتو کش میاره و عوض میکنه تا اینکه رتبش تو Speedtest.net بشه 1 ستاره ! ولی ISP های مثل ماله من میرن پهنای باند اختصاصی میگیرن که پینگش 100 هست و اونو به میل خودشون شیر میکنن و کیفیتشو رو هرجور خواستن تنظیم میکنن ! ماله من که خوبیه و راضی هستم و خودشونم میگن هدف ما جلب رضایت مشتری هست و ما کیفیتمون برامون مهمه نه سرعت ولی البته گفتش وقتی خلوته من سرعت رو براتون زیاد میکنم بخش پشتیبانی که برین حالشو ببرید همینطور گفت . تو وایرلس پینگ من تو روتر های داخلی ISP 5 میلی ثانیه هست و وقتی وارد فیبر نوری کشور میشه 30 میلی ثانیه و وقتی از ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ میگزره میشه 50 تا 70 میلی ثانیه و وقتی از کشور خارج میشه میشه 110 میلی ثانیه و الانم پینگم با 4.2.2.4 120 میلی ثانیه هست و 1 مگ دارم و سرعت دانلودم 100 هست ! همیشه برو دنبال ISP که اگرچه پهنای باند اضافی داره ولی سرعت دانلود رو کشکی نده همونی مه باید باشه بده ! یعنی سرعت واقعی ! اونیم که 128 کیلوبیتش بالای 20 کیلوبایت دانلود داره مثل تمام ISP های معروف از جمله صبانت و پارس آنلاین و شاتل و ... پینگ خوبی ندارن شاید استثناءن یکیشون خوب باشه یا یکی از نمایندگی هاش که تو یه جای دور هست پینگ خوبی داشته باشه ولی در کل نه ! اونم که خوبه به خاطر اینه که سرعت کشکی نمیده :d !
کلا من از جاهای دیگه خبری ندارم به خدا و گذنه بهتون میگفتم برین ازشون بگیریم من که بدم نمیاد شما ها هم پینگشتون خوب باشه !