بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ظرفيت اينترنت بين‌الملل به ميزان 227 STM1 بود كه 64 STM1 ديگر به اين ميزان اضافه شد و اين ميزان به 291 STM1 رسيد

شرکت‌های PAP تا آخر شهریورماه در سطح کشور مجموعا یک میلیون و 26 هزار و 383 پورت ADSL دایر کرده‌اند

پس کل پهنای باند کشور میشه:
[LTR]291*150Mbps=43650Mbps=44697600Kbps[/LTR]

و پهنای باندی که به ازای هر اشتراک ADSL داریم:
[LTR]44697600Kbps / 1026383 = 43.55 Kbps[/LTR]
:|:|:|:|:|:|:|:|

اگه ضریب شیرینگ رو هم بین 8 تا 10 در نظر بگیریم (که برای این سرعت خیلی هم زیاده) پهنای باند هر اشتراک چیزی میشه بین 350 تا 430 کیلوبیت در ثانیه !!! یعنی خاک #%؟<...............

ولی با توجه به وضیت سرعت ADSL (که اکثرا سرعتی بیشتر از مقدار بدست اومده دارن) میشه نتیجه گرفت که : این آمار 1 ملیون دروغه و رقم منطقی 400 تا 500 هزاره ویا اینکه ضریب شیرینگ بیشتر از این حرفاست یعنی بالای 20 (:() ویا اینکه من ریاضیم ضعیفه و کلا حساب کتاب بلد نیستم:d

بابا من که از این چیزا نمیفهمم در یک کلام بگید پینگ و سرعت دانلود واقعا بالا میره یا میاد پایین؟
شاتل چی میشه سرعتی پینگی سرعت دانلودی؟کسی نبود که بذاره؟

تعریف کن چی شده.
من تلویزیون دولتو تحریم کردم.

در مورد همین اینترنت و ... که در این تاپیک بحث میکنیم
کلا برنامه صفر و یک جالبه
من پنج شنبه هاش رو که همیشه میبینم (در مورد بازیه)

با تحریم کردن تلویزیون ایران اتفاقی نمیوفته
فقط خودت بعضی از برنامه ها رو از دست میدی
در مورد این هم دیگه جوابی اینجا نده که حوصله بعضی ها رو ندارم ;)

منم دوباره از شاتل 512 گرفتم ولی این بار سرعت دانلودم 200 تا 250 هست . 6 ماه پیش که قراردادم باهاشون تمام شد یعنی دوره ی قبلیم سرعت دانلودشون 60 تا 75 بود ! چی شده ؟ اتفاقی افتاده تو ایران اینا مهربون شدن ؟ :d

255هزار كاربر وایمكس و یك میلیون ‌و 677هزار كاربرADSL

به گزارش خبرنگار تلنا،بر اساس این آمار در حال حاضر یك میلیون و 427 هزارو 873 كاربرADSL داریم كه تعداد پورت‌های ADSL واگذار شده در سطح كشور توسط گروه شركت‌های ندا یك میلیون و 124 هزار و 873 و میزان پورتهای دسترسی دایر شده دیتا درسطح كل كشور از طریق شركت مخابرات ایران نیز معادل 303 هزار پورت می باشد.
طبق آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، استفاده از فناوری وایمكس در دسترسی به شبكه اینترنت در حال حاضر تنها 255 هزار و 811 كاربر را توانسته به خود جذب كند.
بنابراین گزارش، شركت مخابرات ایران ، شركت‌های PAP و اپراتورهای وایمكس در مجموع توانسته اند یك میلیون و 677 هزار و 684 خط اینترنت پرسرعت راه اندازی كنند كه نشان می‌دهد ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در كشور از روند مطلوبی برخوردار نیست.
براساس برنامه توسعه تدوین شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، برای توسعه ICT در كشورچهار شاخص كلی (قابلیت اتصال، دسترسی، كاربری و آزادسازی) مورد توجه و بررسی است كه با تجزیه و تحلیل هر یك از آنها می‌توان به میزان توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات در یك كشور پی برد و از آنجا كه دسترسی نیز یكی از شاخص‌های توسعه‌ در حوزه ICT در كشور تلقی می‌شود، می‌توان گفت كه ایران با برخورداری از جمعیتی جوان، نتوانسته شرایط مطلوبی را برای رسیدن به اهداف تعریف شده در برنامه پنجم توسعه فراهم آورد.

Islamic Republic Of Iran Present

attachment.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or