Gow
کاربر سایت
من همه رو تک تک تست کردم و دیدم که رو هر کدوم مقدار Snr marign و ... چیز های دیگه تغییر میکنه ولی از نظر پینگ دیدم G.DMT همون اولی از همه بهتر بود !این مدولاسیون ها به ترتیب از استانداردهای قدیمی به جدید تر هستند ، بنابراین استاندارد آخری یعنی ADSL2+M (یا همون AnnexM) جدیدترین استاندارد هست که در حالت تئوری حداکثر سرعت دانلود 24 مگابیت بر ثانیه و حداکثر سرعت آپلود 3.3 مگابیت بر ثانیه را هم پشتیبانی می کنه.
از نظر تاثیرِ انتخاب هر یک از این مدولاسیون ها در زمان پینگ ؛ من با استاندارد AnnexM زمان پینگم حدود 10 میلی ثانیه افزایش پیدا می کرد و ازش استفاده نمیکردم و بیشتر از استاندارد +ADSL2 استفاده میکردم!
به نظر من، پینگ آی پیِ دوم (توی تریسِ مثلاً 4.2.2.4) را در نظر داشته باش و چند مدولاسیون را تک تک امتحان کن و بهترین اونهارو انتخاب کن. (فقط از نظر زمان پینگ منظورم هست اینجا، چون پارامترهای دیگه هم تغییر می کنند و باید به اونها هم توجه کنی که مقادیر مناسبی داشته باشند...)
اون دو گزینه ی آخر (قسمت Capabillity) را هم قبلاً دربارش مطالبی را خواندم... میتونی تیک اونهارو هم بزنی و باعث با ثبات شدن بیشترِ ارتباط میشه...![]()

(با توجه به اینکه بیش از 2 کیلومتر با دکل اونها فاصله دارم و مثل تو 400 - 300 متر فاصله با دکل ندارم! :d :