بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چطور؟ پس اینترنت از مخابرات نیاد از کجا میاد؟
تازه این شرکت وایرلس من یه قسمت پهنای باندشم از خود مخابرات داره!

اینترنت وایرلس کابلی نداره که بخواد برگردون بشه . اینترنت وایرلس مستقیما یا به سمت درگاه ها میره یا مخابرات که توی مسیر با مخابرات هم با امواج میره پس ربطی به کابل برگردون نداره

اینترنت وایرلس کابلی نداره که بخواد برگردون بشه . اینترنت وایرلس مستقیما یا به سمت درگاه ها میره یا مخابرات که توی مسیر با مخابرات هم با امواج میره پس ربطی به کابل برگردون نداره
اونطوری که من از این شرکت وایرلس خودم متوجه شدم اینترنت اونها با کابل از طرف مخابرات اومده و از خود شرکت با آنتن بزرگی روی پشت بوم دارن پخشش میکنن!
بعدشم اختلال در اینترنت مخابرات قطعا باعث اختلال در پهنای باند مخابراتی اونها هم میشه!
سهراب جان اگر به تست هام توجه کرده باشی isp رو زده information technology که همون مخابرات هست!

اونطوری که من از این شرکت وایرلس خودم متوجه شدم اینترنت اونها با کابل از طرف مخابرات اومده و از خود شرکت با آنتن بزرگی روی پشت بوم دارن پخشش میکنن!
بعدشم اختلال در اینترنت مخابرات قطعا باعث اختلال در پهنای باند مخابراتی اونها هم میشه!
سهراب جان اگر به تست هام توجه کرده باشی isp رو زده information technology که همون مخابرات هست!

یک نکته ، پهنای باندی که برای adsl استفاده میشه کاملا با wireless فرق داره . چون اصلا از روتر هایی که رد میشند به یک سری دلایلی با هم فرق دارند .

حالا من شهر شما رو اطلاع ندارم و احتمالا شما درست میگید ، اما تو تهران خود پهنای باند مخابرات هم با وایرلس پخش میشه .

یک نکته ، پهنای باندی که برای adsl استفاده میشه کاملا با wireless فرق داره . چون اصلا از روتر هایی که رد میشند به یک سری دلایلی با هم فرق دارند .

حالا من شهر شما رو اطلاع ندارم و احتمالا شما درست میگید ، اما تو تهران خود پهنای باند مخابرات هم با وایرلس پخش میشه .

نه اینجا اینگونه نیست.
شرکت هایی که وایرلس میدن (فکر کنم محله ما فقط 2 تا باشن) با کابل از مخابرات میگیرن و خودشون پخش میکنن.

این تایپ رو خودم رفتم اما به اسم این تایپ یه نگاهی بنداز
اسم این تایپ احتمالاً یک Typo بوده. اینجا برای تبادل نظر درباره ISP های مختلف هست. گذاشتن پینگ و تست های مختلف.

اون Typeـه دیگه برای پیگیری همین قانون جدید هست. اونجا مطمئناً پاسختون رو می گیرید. (پاسخ سوالاتون همین الان هم توی تایپ ـی که دوستان لینکش رو دادن، هست)

MEH !!!

61ed4380zzr267vfdu9y.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or