بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه کارت دانشجویی بدی سرعت خوبی میدن.

اره همینه کارت دانشجویی بخصوص دانشجوی کامپیوتر:d !!!

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 PM ارسال شده بود ----------

یک مگ نامحدود مخابرات با کارت دانشجویی میده؟؟؟

نه!!! :d گفت سرعت خوبی میدن!!:d

نه من میخوام بدونم فقط یک مگ مخابرات نامحدود:
1-هزینش چقدره و سرعت چقدر میده؟؟
2-مدارک چی نیاز داره که بریم تو کارش؟!
:d

---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

اگه کارت دانشجویی بدی سرعت خوبی میدن.
مثلا چقدر؟؟

چرا میده!:d

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------

نمیده خشایار جان
من پیرم سر این قضیه در اومد با کارت دانشجویی هم 256 میدن

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 PM ارسال شده بود ----------

:d

---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

مثلا چقدر؟؟
شما با کارت دانشجویی بالاتر از 256 نمیتونی بگیری
پیگ خوب میده مخابرات اما سرعت نه

عی بابا عجب بحثی شد!
من از ماکسنت میگیرم. maxnet.ir
فعلا در آذربایجان غربی و شرقی سرویس میده البته یه مژده به دوستان استان های کردستان و اردبیل بدم که ماکسنت به اونجا ها هم میره! :)
در آذربایجان غربی مجبور شده از خود پهنای باند مخابرات استفاده کنه چون مخابرات استان آذربایجان غربی بدترین و بی لیاقت ترین و افتضاح ترین مخابرات در کل کشور هست! :|

عی بابا عجب بحثی شد!
من از ماکسنت میگیرم. maxnet.ir
فعلا در آذربایجان غربی و شرقی سرویس میده البته یه مژده به دوستان استان های کردستان و اردبیل بدم که ماکسنت به اونجا ها هم میره! :)
در آذربایجان غربی مجبور شده از خود پهنای باند مخابرات استفاده کنه چون مخابرات استان آذربایجان غربی بدترین و بی لیاقت ترین و افتضاح ترین مخابرات در کل کشور هست! :|
من چن وقت پیش با این شرگت تماس گرفتم نمیدونستم فقط ارومیه و تبریز رو میده:d
زنگ که زدم یه خانمی برداشت گفت بویروز یا همچین چیزی:d فکر کردم اشتباه گرفتم بعد که صحبت کردم باهاش گفت تهران رو ساپورت نمیکنن
ولی مطمئنا پاش به تهران برسه سرویس دهیشم ضعیف میشه

---------- نوشته در 11:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

من فقط برای دانلود می خوام مصرفم هم خیلی زیاده حالا چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟:d
چقدر میخوای هزینه کنی شما ؟ الان ISP ت چیه؟

دوستان برای اینکه ساعت سیستمتون دقیقا با ساعت رسمی کشور مچ بشه برید و windows time service تون رو رو یکی از سرورهای لینک زیر تنظیم کنید. این سرورها رو یکی از دوستان صمیمی من مدیریت میکنه و تا جایی که میدونم خیلی تو ایران و سطح کلان مملکتی روش خساب باز میشه
pool.ntp.org: NTP Servers in Iran, ir.pool.ntp.org

اره همینه کارت دانشجویی بخصوص دانشجوی کامپیوتر:d !!!
من دانشجو نرم افزارم ولی بالای 256 ندادن ! شایعه درست نکنین :d
به اونایی که کارشناسی ارشد هستن هم شاید 512 بدن ولی 1 مگ رو فکرشم نکنین !
:d-

1-هزینه راه اندازی (رانژه) نداره .
2- اخرین قبض پرداختی + صاحب خط + کارت ملی ش :d اگه میخوای بالای 256 بگیری باید جواز کسبی نامه ای چیزی داشتی باشی !

الان صبانت دارم 512 5 گیگ یک ماهه...من مصرف دانلودم زیاده یه چیزی باشه که سرعتش خوب باشه تو شبانه...یا مثلا نامحدود 512 مخابرات خوبه؟
میگم 512 به شما نمیدن هی حالا چونه بزن:))
شما سمت طرح های نامحدود بری باید خیلی هزینه کنی تا سرع خوب بگیری
به نظرم سرعتت رو 2 مگ کن شبانه بشین دانلود کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or