BLACK.HAWK
کاربر سایت
یک مگ نامحدود مخابرات با کارت دانشجویی میده؟؟؟اگه کارت دانشجویی بدی سرعت خوبی میدن.
یک مگ نامحدود مخابرات با کارت دانشجویی میده؟؟؟اگه کارت دانشجویی بدی سرعت خوبی میدن.
اگه کارت دانشجویی بدی سرعت خوبی میدن.
یک مگ نامحدود مخابرات با کارت دانشجویی میده؟؟؟
ای بابا این که روی 30 و این ها نیست بابا نامحدود هستش پس کم می شه
حالا بذارین ببینم حجمیش چطور هستمثلا چقدر؟؟اگه کارت دانشجویی بدی سرعت خوبی میدن.
نمیده خشایار جانچرا میده!:d
---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------
شما با کارت دانشجویی بالاتر از 256 نمیتونی بگیرینه من میخوام بدونم فقط یک مگ مخابرات نامحدود:
1-هزینش چقدره و سرعت چقدر میده؟؟
2-مدارک چی نیاز داره که بریم تو کارش؟!:d
---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------
مثلا چقدر؟؟

من چن وقت پیش با این شرگت تماس گرفتم نمیدونستم فقط ارومیه و تبریز رو میده:dعی بابا عجب بحثی شد!
من از ماکسنت میگیرم. maxnet.ir
فعلا در آذربایجان غربی و شرقی سرویس میده البته یه مژده به دوستان استان های کردستان و اردبیل بدم که ماکسنت به اونجا ها هم میره!
در آذربایجان غربی مجبور شده از خود پهنای باند مخابرات استفاده کنه چون مخابرات استان آذربایجان غربی بدترین و بی لیاقت ترین و افتضاح ترین مخابرات در کل کشور هست!![]()
چقدر میخوای هزینه کنی شما ؟ الان ISP ت چیه؟من فقط برای دانلود می خوام مصرفم هم خیلی زیاده حالا چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟:d
یکی الان میگه دقیقا به ساعت جدید ساعت رسمی مملکت چنده؟ میگم ساعات رایگان بدبخت نشم!![]()
من دانشجو نرم افزارم ولی بالای 256 ندادن ! شایعه درست نکنین :dاره همینه کارت دانشجویی بخصوص دانشجوی کامپیوتر:d !!!
نه من میخوام بدونم فقط یک مگ مخابرات نامحدود:
1-هزینش چقدره و سرعت چقدر میده؟؟
2-مدارک چی نیاز داره که بریم تو کارش؟!:d-
الان صبانت دارم 512 5 گیگ یک ماهه...من مصرف دانلودم زیاده یه چیزی باشه که سرعتش خوب باشه تو شبانه...یا مثلا نامحدود 512 مخابرات خوبه؟چقدر میخوای هزینه کنی شما ؟ الان ISP ت چیه؟
میگم 512 به شما نمیدن هی حالا چونه بزنالان صبانت دارم 512 5 گیگ یک ماهه...من مصرف دانلودم زیاده یه چیزی باشه که سرعتش خوب باشه تو شبانه...یا مثلا نامحدود 512 مخابرات خوبه؟