F FPS Dᴏug کاربر سایت Sep 13, 2012 #12,991 نوشته شده توسط king of north: پینگت فوق العاده زیاده . بیشتر... با چیز پی ان !! :d
king of north کاربر سایت Sep 13, 2012 #12,992 نوشته شده توسط Mr.Freeze: با چیز پی ان !! :d بیشتر... بدون چیز مگه نمیشه به اوریجین وصل شد ؟
F FPS Dᴏug کاربر سایت Sep 13, 2012 #12,993 نوشته شده توسط king of north: بدون چیز مگه نمیشه به اوریجین وصل شد ؟ بیشتر... چه ربطی داره ؟؟ کرایسیس GameSpy ـه که گیم اسپای هم شیلتره ! بازیش تحت اوریجین نیست !! Spoiler پستت اسپم نبود ؟ :d آقا نوین نت پینگش خوبه ؟؟ صبانت ؟؟ آسیاتک ؟؟ شاتل ؟؟
نوشته شده توسط king of north: بدون چیز مگه نمیشه به اوریجین وصل شد ؟ بیشتر... چه ربطی داره ؟؟ کرایسیس GameSpy ـه که گیم اسپای هم شیلتره ! بازیش تحت اوریجین نیست !! Spoiler پستت اسپم نبود ؟ :d آقا نوین نت پینگش خوبه ؟؟ صبانت ؟؟ آسیاتک ؟؟ شاتل ؟؟
K khashayar7 کاربر سایت Sep 13, 2012 #12,994 نوشته شده توسط sh@y@n: نوشته دیگه مخابرات! سرعت 2 مگ بیشتر... چجوری سرعت اینترنت تو 2 مگ هست مخابرات تهش 512 kb داره که ماهم 256 kb داریم!
نوشته شده توسط sh@y@n: نوشته دیگه مخابرات! سرعت 2 مگ بیشتر... چجوری سرعت اینترنت تو 2 مگ هست مخابرات تهش 512 kb داره که ماهم 256 kb داریم!
veryhigh کاربر سایت Sep 13, 2012 #12,995 نوشته شده توسط khashayar7: چجوری سرعت اینترنت تو 2 مگ هست مخابرات تهش 512 kb داره که ماهم 256 kb داریم! بیشتر... 2مگ داره ولی به هر کسی نمیدن اگه آشنا داشته باشی میتونی از 512 بالاتر هم بگیری "خودم میتونم بگیرم ولی پولش رو ندارم متاسفانه"
نوشته شده توسط khashayar7: چجوری سرعت اینترنت تو 2 مگ هست مخابرات تهش 512 kb داره که ماهم 256 kb داریم! بیشتر... 2مگ داره ولی به هر کسی نمیدن اگه آشنا داشته باشی میتونی از 512 بالاتر هم بگیری "خودم میتونم بگیرم ولی پولش رو ندارم متاسفانه"
.:HO3IN:. کاربر سایت Sep 14, 2012 #12,996 مخابرات اینجا که من هستم محدود نداره . فقط نامحدود میده . نسبت سرعتشم 1 به 8 ــه . 2 مگه نامحدودش سرعت 260 70 داره که ماهی 90 تومانه .
مخابرات اینجا که من هستم محدود نداره . فقط نامحدود میده . نسبت سرعتشم 1 به 8 ــه . 2 مگه نامحدودش سرعت 260 70 داره که ماهی 90 تومانه .
Ἁlireza کاربر سایت Sep 14, 2012 #12,999 نوشته شده توسط 4amin: bedone anten pas farda antenam miyad بیشتر... عکس مشکل داره !
F FPS Dᴏug کاربر سایت Sep 14, 2012 #13,000 نوشته شده توسط Ἁlireza: عکس مشکل داره ! بیشتر... مشکل نداره که .. :d .. ISP چی بگیرم ؟؟ نگفتین نامردا :d !! نگین خودم تحقیق میکنم :d ! ویرایش : تحقیق کردم .. به نتیجه خاصی نرسیدم !! اونایی که مشهدن ، پینگشون با تهران زیر 50 ـه ، سرعت دانلودشون خوبه و در کل از ISP راضین با من اطلاع بدن ...:d ..
نوشته شده توسط Ἁlireza: عکس مشکل داره ! بیشتر... مشکل نداره که .. :d .. ISP چی بگیرم ؟؟ نگفتین نامردا :d !! نگین خودم تحقیق میکنم :d ! ویرایش : تحقیق کردم .. به نتیجه خاصی نرسیدم !! اونایی که مشهدن ، پینگشون با تهران زیر 50 ـه ، سرعت دانلودشون خوبه و در کل از ISP راضین با من اطلاع بدن ...:d ..
LazaR AngeloV کاربر سایت Sep 14, 2012 #13,001 گفتیم یه تستی بذاریم http://www.speedtest.net/result/2178179304.png
DoppelGang3rX1 کاربر سایت Sep 14, 2012 #13,002 نوشته شده توسط Ἁlireza: آخه این چه 5مگی هست ؟! بیشتر... چه انتظاری داری اینجا که مدینه فاضله نیست...:d اینجاااااا ایرانه........ایرااااااااااان... برای منم بعضی ساعت ها مثل تو میپوکه ...زیاد سخت نگیر...
نوشته شده توسط Ἁlireza: آخه این چه 5مگی هست ؟! بیشتر... چه انتظاری داری اینجا که مدینه فاضله نیست...:d اینجاااااا ایرانه........ایرااااااااااان... برای منم بعضی ساعت ها مثل تو میپوکه ...زیاد سخت نگیر...
king of north کاربر سایت Sep 14, 2012 #13,004 نوشته شده توسط ™MASOUD: تست سر صبحی با داخل ممکلت: بیشتر... از این بهتر پینگ داریم ؟!
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 14, 2012 #13,005 نوشته شده توسط king of north: از این بهتر پینگ داریم ؟! بیشتر... من از غرب کشور با تهران تست میگیرم. فاصله من خیلی زیاد هست. دوستان تهرانی با سرورهای تهران میتونند زیر 10 هم بگیرن حتی! البته اغلب اونهایی که پینگش.ن توی تهران خوب هست بین 10 تا 20 میگیرن.
نوشته شده توسط king of north: از این بهتر پینگ داریم ؟! بیشتر... من از غرب کشور با تهران تست میگیرم. فاصله من خیلی زیاد هست. دوستان تهرانی با سرورهای تهران میتونند زیر 10 هم بگیرن حتی! البته اغلب اونهایی که پینگش.ن توی تهران خوب هست بین 10 تا 20 میگیرن.