بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا من الان از کجا اینترنت بگیرم که بتونم مثل آدم بازی کنم ؟؟ در کرج هستم . این wimax پدرمو در آورد؟ بهترین سرویس دهنده الان چیه ؟

fe43269967ad.jpg

آخرین ویرایش:
سلام به همگی من چندا سوال داشتم که دوستانی که در شیراز هستن کمکم کنید.. من الان از صبانت هستم.. مشکل 128 سرعت 9 گیگ سه ماه هر ماه 3 گیگ یعنی 40 هزار تومان هم پول میدم..
از بابت دانلود مشکلی ندارم اگه چیزی بخوام دانلود کنم فعلا شبانه بد نیست هر شب 1 یا 2 گیگ میشه دانلود کرد... سرعت روزانه بد نیست ولی مشکل حجم دارم اینترنت بدون حجم با سرعت نسبتا خوب در شیراز با قیمت خوب از کجا میشه گرفت ..ممنونم#:-s

اقا من الان از کجا اینترنت بگیرم که بتونم مثل آدم بازی کنم ؟؟ در کرج هستم . این wimax پدرمو در آورد؟ بهترین سرویس دهنده الان چیه ؟

fe43269967ad.jpg

منم وایمکس داشتم,به نظرم فاجعه بود.الان مخابرات دارم512 بد نیست ولی خیلی خوب هم نیست.من مجبور شدم مخابرات بگیرم چون کابل های خونمون فیبر نوریه.ولی اگه برا شما فیبر نوری نیست حتما شاتل بگیر

در اقدامی عجیب برای مقابله با توهین به امام دهم شیعیان (امام نقی) ۴ خرداد کاربرانِ سایتهای ایرانی به سایتِ "امام دهم" هدایت خواهند شد و ۱۰ دقیقه سایتها بطور کامل قطع خواهند شد!
بعد از 6 ماه اینجا پیدات شد اینم خبرت بود ؟ :punish::d خب به طور معمول هر ایرانی در طول روز نصفش اینترنتش پکیده و عملا استفاده ای ازش نمیکنه 10 دقیقه هم روش (قربون امام برم کی بهش میخواد توهین کنه حالا ؟ :d)

در اقدامی عجیب برای مقابله با توهین به امام دهم شیعیان (امام نقی) ۴ خرداد کاربرانِ سایتهای ایرانی به سایتِ "امام دهم" هدایت خواهند شد و ۱۰ دقیقه سایتها بطور کامل قطع خواهند شد!
ای بابا اینهمه بدبختی داشتیم اینم روش
wtfffffffffff
ffffffffffffff
uuuuuuuu
ccccccccc
kkkkkkkkk

بعد از 6 ماه اینجا پیدات شد اینم خبرت بود ؟ :punish::d خب به طور معمول هر ایرانی در طول روز نصفش اینترنتش پکیده و عملا استفاده ای ازش نمیکنه 10 دقیقه هم روش (قربون امام برم کی بهش میخواد توهین کنه حالا ؟ :d)

خواستم بهت اطلاع بدم 10 دقیقه بازی نمیتونی بکنی! :دی

اقا من حدود 2 روزه که از پارس انلاین سرویس گرفتم ولی متاسفانه خیلی قطعی و وصلی داره! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟! کسی هست که این مشکلو داشته باشه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or