اقا من الان از کجا اینترنت بگیرم که بتونم مثل آدم بازی کنم ؟؟ در کرج هستم . این wimax پدرمو در آورد؟ بهترین سرویس دهنده الان چیه ؟
![]()
بعد از 6 ماه اینجا پیدات شد اینم خبرت بود ؟در اقدامی عجیب برای مقابله با توهین به امام دهم شیعیان (امام نقی) ۴ خرداد کاربرانِ سایتهای ایرانی به سایتِ "امام دهم" هدایت خواهند شد و ۱۰ دقیقه سایتها بطور کامل قطع خواهند شد!
unish::d خب به طور معمول هر ایرانی در طول روز نصفش اینترنتش پکیده و عملا استفاده ای ازش نمیکنه 10 دقیقه هم روش (قربون امام برم کی بهش میخواد توهین کنه حالا ؟ :d)ای بابا اینهمه بدبختی داشتیم اینم روشدر اقدامی عجیب برای مقابله با توهین به امام دهم شیعیان (امام نقی) ۴ خرداد کاربرانِ سایتهای ایرانی به سایتِ "امام دهم" هدایت خواهند شد و ۱۰ دقیقه سایتها بطور کامل قطع خواهند شد!
بعد از 6 ماه اینجا پیدات شد اینم خبرت بود ؟unish::d خب به طور معمول هر ایرانی در طول روز نصفش اینترنتش پکیده و عملا استفاده ای ازش نمیکنه 10 دقیقه هم روش (قربون امام برم کی بهش میخواد توهین کنه حالا ؟ :d)
از همون موقع که گفتی یه تا الان یه سره تو بازی بودم اصلا قطع نشد . مثل اینکه ... :dخواستم بهت اطلاع بدم 10 دقیقه بازی نمیتونی بکنی!
داداش چجوری 1 مگ مخابرات گرفتی