Wander
کاربر سایت
زیاد دلت رو خوش نکن.همین صبا که می بینی الان اینجوری شده اوایل ازش خط خریدم 64 با 2 گیگ حجم 1 ماهه 8 تومن! بعد سرعتم که 120 تا کمتر نمیومد هیچی 16 گیگم ازش دانلود کردم! همین اواخر هم خط 128 من 120 تا راحت بهم میداد که یهو همه چی بهم ریخت و از 120 شد 30 تا بعد الان 60 تا شده و شبانشم داغونمنظورت سرویسم بود دیگه؟
گفتم که! الان 256 دارم! از همین ماکسنت که تعرفه هاشو بالا گذاشتم.
اولش ازشون 1 مگ گرفته بودم و یکی از دوستام هم 256 گرفت!
آقا رفتیم خونه زدم سرعت دانلود 120 بود! گفتم دقیقا حق خودمو بهم دادن!
زنگ زدم بهدوستم گفتم سرعت دانلودت چنده؟ (انتظار داشتم فوقش بگه 40 )
اما گفت از 100 پایین نمیاد!
ای دل غافل!
فهمیدم که سرویس هاس 128 تا 1 مگ سرعت دانلودشون از 100 پایین تر نمیاد!
یه زنگ به بچه های تبریز زدم اوناهم تایید کردن و زود تعرفه رو عوض کردم و 256 گرفتم!
این ماکسنت هم فقط در آذربایجان شرقی و غربی (در تمام شهر های این دو استان) سرویس میده!
و همونطور که گفتم تنها isp هست که میشناسم که تمام یوزر هاشو راضی راضی نگه داشته!
اون ISP هم همین جوره.کلا روتین کاری اینا همینه که اولش مشتری جذب کنن و بعد بچلونن!
در ضمن به هیچ وجه نمی شه به هیچ خطی اعتماد کرداز هر جا میگیری بگیر فقط از شاشتل نگیر.
همین شاشتل ! توی مشهد یکی از رفقا داره باهاش پشتک وارو میزنه.شبی 4 گیگ دانلود می کنه.یکی دیگه از رفقا تهران همش توی آنچارتد ایستَ می کنه.یکی دیگه توی قم باهاش می سوزه و میسازه .یه شب خوبه یه شب افتضاح.
اصلا به این حرفا توجه نکنید که فلان ISP توی فلان جا خوبه پس در نتیجه اینجا هم خوبه! حتی مثلا یه ISP که توی فلان منطقه شهر خوبه دلیل نمی شه توی منطقه شما هم خوب باشه! کلا ISP های ایرانی به شکل لپ لپ عرضه می شن