من فقط یه چیز برام سواله که وقتی امکانش هست که پینگ خوب داشته باشیم چرا زیر ساخت کاری نمیکنه که همه ISP ها پینگ خوب داشته باشن؟
آره بابا منم اگه همچین پینگی داشتم قاه قاه میخندیدم!!!!!!!!!!!!!1در برابر پینگ من همتون جوجه اید
نیـــــــگا:
![]()
![]()

پینگ که خوب باشه ، یعنی همه چیز خوبه:dمن فقط یه چیز برام سواله که وقتی امکانش هست که پینگ خوب داشته باشیم چرا زیر ساخت کاری نمیکنه که همه ISP ها پینگ خوب داشته باشن؟

افسرده شدم ولی برعکس همه به وضع خودم میخندمآره بابا منم اگه همچین پینگی داشتم قاه قاه میخندیدم!!!!!!!!!!!!![]()

شما تو ایران زندگی میکنید؟برید خدا رو 10000000بار شکر کنید !
من اینجا دارم با پینگ 800ms سر میکنم!چاره ای هم ندارم چون شهرستانم و شرکت خوب نیست!
SIGNAL کجایی که ببینی ملت چه شاخ و شونه ای دارن میکشن برای پینگ ....:d

قبلا لینک بتل لاگ دادم از 70 شروع میشد ! کلا حال کنید با این پینگتون . فکر کنم دولت گفته دم آخری بزار یه حال اساسی بهشون بدم بعد دیگه از ریشه قطعش کنممخابرات مشهد این روزا عالی شده.
بچه های مشهد پینگشون با سرور روسیه شده بین 70-90شده.
--------------------------------------------
سیگنال عزیز!
شما هم با سرور های اورپایی بتل3 پینگ بگیر ببینم چیکاره ای! :d

آره یکی مثل ما ! یکی هم مثل سیگنال که معلوم نیست چکار کرده که این پینگ اینقدر اومده پایین!دقیقا وضعیت من هم همینه. سه چهار تا isp بیشتر نداره و همشون دقیقا مثل هم پینگ مزخرف.
شهرستانا اکثرا وضعیتش به نسبت خیلی داغونتره.
دیروز زنگ زدم گفتم وضعیتم اینطوریه بعد گفت یه چند دقیقه دیگه زنگ بزنید ! بعد 30 ثانیه زنگ زدم، جواب نمیدادن اصلا. انگار یهو هرکی تو مخابرات بود پکید.

OTE][/QU![]()
+ 150 = پینگ من !!
You're F**ing Bloddy LUCKY !