بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود.
منظور رئیس مخابرات اینترانت بوده نه اینترنت! منم عمرا برای 10 مگ اینترانت که دقیقا به هیچ دردی نمیخوره پول بدم! شاید برای 100 مگابیتش یه 10 تومنی بدم! اونم شاید! اینو کاملا هم جدی میگم.
به نظر بنده مشکل سرعت اینترنت ایران محتوای فارسی نیست بلکه بی محتوی بودن مغز مسئولینش هست!
یعنی میگید از بین 185 کشور دنیا که ما ازشون عقبیم همه محتوا دارن جز ما؟
قضیه از یه جای دیگه آب میخوره!
...

کنترل صنعتی ماله دبستانه بابا من بدبخت این ترم فوریتهای پزشکی و جراحی دارم! :دی

نامه ها و راهکارهای اونها برای تولید محتوا هر چه بوده تا به حال اصلاً موثر نبوده.

پ.ن: سال آینده (۱۳۹۱) از نظر مدیر عامل مخابرات ایران سال اوج کیفیت ارتباطات در ایران هست. ایشون صحبت از ۱۰ مگابیت پهنای باند نامحدود با قیمت زیر ۳۰ هزار تومان کرده اند! :x:d

.
مطمئن باشین این اتفاق میوفته حتما حتما=))
برقراری ارتباط پرسرعت با بلاد کفر:))
30000 تومن=))
شاید منظورش 30000 دلار بوده:))

منظور رئیس مخابرات اینترانت بوده نه اینترنت!

مسعود جان این ۱۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند که میگند اینترانت نیست! این همون اینترنت هست اما پهنای باند ۱۰ مگابیت بر ثانیه فقط در ارتباط با سرورهای داخل کشور هست و با سرورهای خارج از کشور هیچ وقت امکان استفاده از تمام این ظرفیت پهنای باند را فراهم نمی کنند.

من خیلی وقت پیش این موضوع را بررسی کردم و متوجه شدم که در کشورهای دیگه هم تقریباً به همین صورت هست. یعنی اینکه به طور مثال پهنای باند ۵۰ مگابیت بر ثانیه ای که در آمریکا فروخته میشه به یه کاربر به این معنا نیست که این کاربر با همه ی سرورهای دنیا سرعت دانلود ۵۰ مگابیت بر ثانیه داره! مطمئناً با خیلی از سرورهای دنیا ممکنه کمتر از ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت داشته باشه!

برای اثبات صحبتم این کلیپ کوتاه ۴۰ ثانیه ای تست سرعت یک کابر ژاپنی را ببینید که خیلی وقت پیش دیدم:

در کلیپ بالا یه کاربر ژاپنی با پهنای باند اینترنت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه ی نامحدود (به قیمت ۳۵ دلار در ماه و تکنولوژی FTTH) با سرور لوس آنجلس در آمریکا سرعت دانلود ۱۵ مگابیت بر ثانیه داره! با توجه به اینکه کشور ژاپن در زمینه ی پهنای باند اینترنت هم بسیار توسعه یافته و پیشرفته هست و همچنین کشور ژاپن و سوئد ارزان ترین پهنای باند اینترنت دنیا را دارند!

و یه کلیپ کوتاه دیگه هم از همون کاربر که با همون پهنای باند ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه حدود ۶۸ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود با سرور توکیو داره:

ضمناً این ۱۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باندی که مدیر عامل مخابرات از اون صحبت میکنه با تکنولوژی FTTH هست نه ADSL و ... ؛ یعنی اینکه با استفاده از این تکنولوژی باید در کشور برای کاربران خانگی خدمات اینترنت ارائه بدند....

مسعود جان این ۱۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند که میگند اینترانت نیست! این همون اینترنت هست اما پهنای باند ۱۰ مگابیت بر ثانیه فقط در ارتباط با سرورهای داخل کشور هست و با سرورهای خارج از کشور هیچ وقت امکان استفاده از تمام این ظرفیت پهنای باند را فراهم نمی کنند.

من خیلی وقت پیش این موضوع را بررسی کردم و متوجه شدم که در کشورهای دیگه هم تقریباً به همین صورت هست. یعنی اینکه به طور مثال پهنای باند ۵۰ مگابیت بر ثانیه ای که در آمریکا فروخته میشه به یه کاربر به این معنا نیست که این کاربر با همه ی سرورهای دنیا سرعت دانلود ۵۰ مگابیت بر ثانیه داره! مطمئناً با خیلی از سرورهای دنیا ممکنه کمتر از ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت داشته باشه!

برای اثبات صحبتم این کلیپ کوتاه ۴۰ ثانیه ای تست سرعت یک کابر ژاپنی را ببینید که خیلی وقت پیش دیدم:

در کلیپ بالا یه کاربر ژاپنی با پهنای باند اینترنت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه ی نامحدود (به قیمت ۳۵ دلار در ماه و تکنولوژی FTTH) با سرور لوس آنجلس در آمریکا سرعت دانلود ۱۵ مگابیت بر ثانیه داره! با توجه به اینکه کشور ژاپن در زمینه ی پهنای باند اینترنت هم بسیار توسعه یافته و پیشرفته هست و همچنین کشور ژاپن و سوئد ارزان ترین پهنای باند اینترنت دنیا را دارند!

و یه کلیپ کوتاه دیگه هم از همون کاربر که با همون پهنای باند ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه حدود ۶۸ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود با سرور توکیو داره:

ضمناً این ۱۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باندی که مدیر عامل مخابرات از اون صحبت میکنه با تکنولوژی FTTH هست نه ADSL و ... ؛ یعنی اینکه با استفاده از این تکنولوژی باید در کشور برای کاربران خانگی خدمات اینترنت ارائه بدند....

شما هم دلت خوشه ها !!
اینا دارن نقدینگی یارانه هارو با بازی با بازار ارز و بازی با سرنوشت مردم جبران میکنن بعد شما میای میگی اینا پول بدن واسه این کارا !؟ تازه واسه چی ؟ واسه اینترنت که بزرگترین دشمن هر دیکتاتوری هست !
به قول معروف بشنو و باور نکن !
تا 1 سال دیگه وضعیت اینترنت از الان هم بدتر میشه !
چون اگه میخواست خوب بشه تا الان می شد.

با شما در مورد تفاوت پهنای باند داخلی و پهنای باند بین الملل موافقم، اینم مشخصه که تا الان زیرساختهای شبکه ی داخلی کشور بخاطر غفلت و ندانستن مسولین اصلا توسعه پیدا نکرده،

اما در مورد پهنای باند کیفیت و سرعت سرویس قطره چکانی اینترنتی ما با هیچ معیاری حتی با سرویسهای همسایگان ما نیز قابل مقایسه نیست، همسایگانی که از IT برای سرعت دادن به پیشرفت و توسعه ی خودشون بهترین بهره رو بردند
در نمونه ای که شما می فرمایید اون سرویس 100 مگابیتی کاربر ژاپنی هم بصورت منطقی با تمام نقاط دنیا سرعت ماکزیمم رو نداره، چون پهنای باند ارتباطی بین گره های مختلف اینترنتی هم نامحدود نیست و ظرفیتی داره، اما همون کاربر در کمترین سرعتش هم قابلیت Stream کردن مالتی مدیا با کیفیت HD داره و در ضمن ترافیکش هم اونقدری هست که در شلوغترین ساعات هم افت سرعت شدیدی پیدا نکنه، در واقع مطابق نیازهای کاربر جوابگو هست،

اما در ایران علاوه بر تفکیک کامل شبکه ی اینترانت با پهنای باند وارداتی،سرعت حداقل پیش بینی شده برای کاربران هم بسیار بسیار کمتر از میزانی هست که برآورده کننده ی نیازهای حداقلی کاربران برای مالتی مدیا، Cloud Storage و حتی گیمینگ باشه(عمدا محدود شده) و در ساعات اوج ترافیک سرعتی بسیار پاییتر از اونی رو که انتظار دارید می بینید و اختلالات و Packet Lost ها و قطعی هم بسیار زیاده

نبودن عرض باند و زیرساخت لازم برای پیاده سازی دیتاسنترهای داخلی هم عامل تشدید کننده ی عدم تولید محتوای داخلیست اما تنها علت اون نیست، سان سور و شیلترینگ شدید اینترنتی ، تحریم و رفتار سی اسی در ایران هم تا به حال عامل بزرگی برای عدم تمایل تولید محتوا در داخل بوده، وگرنه تا الان باید بسیاری از سرویسهای پر مصرف جستجو، ایمیل و شبکه های اجتماعی باید سرورهای محلی خودشون رو در ایران راه اندازی می کردند، سایت رسمی Google.ir داشتیم و بقیه ی سرویسها هم دامنه های داخلی روی سرورهای Local ما داشتند، شرکتهای ناشر بازی هم سرورهای محلی فرآهم می کردند!! هم سرعت دسترسی ما به اونها زیادتر بود و هم ترافیک مورد نیاز وارداتی کمتر میشد

به همین دلیل حتی اگر زیرساختها هم فرآهم بشه با شرایط موجود مطمئن باشید نمی تونیم شاهد محتوای داخلی قابل قبول باشیم.

خب قربونت برم اون کاربر ژاپنی در کشورش میتونه از انواع هاستینگ و سایت های مفید و به قول خودت محتوی استفاده کنه اما در کشور ما محتوی بر اساس نظر مسئولین حکومت تعیین میشه نه نیاز کاربران!
اون کاربر ژاپنی با داخل 100 مگ داره و با آمریکا 15 مگ! اما ما با داخل که هیچ محتوی نداری 10 مگ و با خارج 128 کیلوبیت؟ با 30 دلار اونم؟ این کجا و ان کجا!
با 100 تا پروژه جاده ابریشم اینرتنت و گیگ گیگ اضافه کردن های زیر ساخت مشکل اینترنت حل نمیشه! هر وقت شب خوابیدین و فردا صبح خبری رو گذاشتم توی این فروم که گفته بود قیمت پهنای باند به یک دهم کاهش یافت و محدودیت سرعت برداشته شد تازه داریم بسم الله به سوی اینترنت حرکت میکنیم!

ولی بازم فکر نکنم این اینترنت ملی طرحش عملی بشه یعنی عملی میشه ولی با شکایات زیادی همراهه
هم از شرکتای ارائه دهنده
هم از طرف مردم
و هم از طرف صدا و سیما:دی
چون وقتی این کار رو بکنن مردم میرن دنبال اینترنت م.ا.ه.و.ا.ر.ه ای و رئیس صدا و سیما میاد میگه ملتو کشوندین به سمت خلاف
مردم میرن م.اه.و.ا.ر.ه میگیرن...

و همین باعث میشه به حالت قبلی برگرده

خب قربونت برم اون کاربر ژاپنی در کشورش میتونه از انواع هاستینگ و سایت های مفید و به قول خودت محتوی استفاده کنه اما در کشور ما محتوی بر اساس نظر مسئولین حکومت تعیین میشه نه نیاز کاربران!
اون کاربر ژاپنی با داخل 100 مگ داره و با آمریکا 15 مگ! اما ما با داخل که هیچ محتوی نداری 10 مگ و با خارج 128 کیلوبیت؟ با 30 دلار اونم؟ این کجا و ان کجا!
با 100 تا پروژه جاده ابریشم اینرتنت و گیگ گیگ اضافه کردن های زیر ساخت مشکل اینترنت حل نمیشه! هر وقت شب خوابیدین و فردا صبح خبری رو گذاشتم توی این فروم که گفته بود قیمت پهنای باند به یک دهم کاهش یافت و محدودیت سرعت برداشته شد تازه داریم بسم الله به سوی اینترنت حرکت میکنیم!

نه مسعود جان ! ما تا آخر عمرمونم اگه تو این خراب شده بخوابیم و بلند شیم هیچ خبر خوشی نمیاد !
وقتی خبر خوش میاد که شب بخوابیم صبح بیدار شیم اعلام کنن اون مرده ! (کلمه اون رو بر اساس تحلیل خودتان جایگزین کنید):d

ولی بازم فکر نکنم این اینترنت ملی طرحش عملی بشه یعنی عملی میشه ولی با شکایات زیادی همراهه
هم از شرکتای ارائه دهنده
هم از طرف مردم
و هم از طرف صدا و سیما:دی
چون وقتی این کار رو بکنن مردم میرن دنبال اینترنت م.ا.ه.و.ا.ر.ه ای و رئیس صدا و سیما میاد میگه ملتو کشوندین به سمت خلاف
مردم میرن م.اه.و.ا.ر.ه میگیرن...

و همین باعث میشه به حالت قبلی برگرده

ته تهش اینه که مردم یه تظاهرات میکنن ! که اوناهم به صورت کاملا مسالمت آمیز مردم رو از خیابان ها خارج میکنن ! مثل دفعه های قبل !

دوستان نت ملی هم بشه هیچ اطفاقی نمیفته ماها حد اقل توی این زمینه اغلیتیم شک نکنید هیچ کس دلس به حال ماها نمیسوزه من مثلا جون هیچ تفریحی نداشتم چند وقت بود میرفتم لایو الان اونم هی قطو وصل میشه بدبخت ایکسباکسم میگه نت مودمتو چک کن نمیدونه مودم من مشکلی نداره مشکل جای دیگس:|

واقعا به مدیرا و ناظمان بازیسنتر تبریک میگم تو هیچ فرومی نمیشه به این راحتی صحبت کرد این چند وقته در شرایط مختلف این موضوع رو فهمیدم که عوامل این سایت از خودمونن و از حقیقت به هیچ وجه فرار نمیکنن حتی با وجود مشکل هیلتر

آخرین ویرایش:
این حرفا چیه میزنین!؟ همه چی خوبه ! همه چی آرومه:d اینترنت کی گفته مشکل داره!؟
بازی میکنید لگ میزنه!؟ خب این مشکل از اینترنت ما نیست !! از سرور های بازیه!! خواهش میکنم بی انصاف نباشید! همه چی خوبه همه چی آرومه:d

دور از شوخی امیدوارم که اینترنت ایران یک روز به بهترین شکل ارائه بشه چرا که به نظر من اینترنت امروزه مثل تلفن همراه یک وسیله ارتباطی کاملا ضروری شده و نیاز همه مردم چه در شهر و چه در روستا ست.
از مدیران سایت خواهش دارم که نامه ای برای سازمان تنظیم مقررات رادیویی بنویسن از طرف گیمر ها و مشکلات گیمر ها رو واسشون توضیح بدن شاید تاثیری داشته باشه!!!!!

بنده به عنوان یک کاربر داغ دیده از اینترنت:( نارضایتی خودم را اعلام میکنم.:d

واقعا به مدیرا و ناظمان بازیسنتر تبریک میگم تو هیچ فرومی نمیشه به این راحتی صحبت کرد این چند وقته در شرایط مختلف این موضوع رو فهمیدم که عوامل این سایت از خودمونن و از حقیقت به هیچ وجه فرار نمیکنن حتی با وجود مشکل هیلتر:x
درسته ناظمین و مدیران از خودمونن و بچه ها رو در صحبت آزاد میگذارند
اما بهتره ما هم کمی در پرده سخن بگیم ، تا مشکلی برای سایت پیش نیاد
اگر چه گاهی نمیشه خیلی حرف ها رو نگفت
اما حیفه این سایت و این محیط هست که بخاطر یک سری حرف ها (از اون حرف ها که باید زد) چیز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or